הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בהזמנה לארה"ב

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
ערב טוב חברים!

הזמנתי היום משלוח מBB לארה"ב,מיליתי בו את הפרטים של חבר שלי שאמור לקבל אותו שם ואת הכתובת שלו,אבל שילמתי באשראי שלי(ISRACARD.WEB) שהוא כרטיס אונליין אנונימי שכביכול לא רשום על אף אחד ואפשר להשתמש בו להזמנות מחו"ל כי הוא בעל 16 ספרות(עשיתי זאת כבר בעבר כשהזמנתי לארץ.

נכנסתי כרגע למייל שלי וראיתי הודעה מBB שיש בעיה.

"Your order #11284286 has been placed on hold because we need to verify some information with you before it can ship. This is most likely because the address we are shipping to does not match the address that is on file with your credit card company, but it could have been flagged for other similar reasons.
In order to immediately ship out your order, we simply need you to e-mail us your credit card billing address and the 3 or 4 digit CVV2 number from the back of your card. We will then contact your credit card company to verify the information, then ship your order immediately if it matches!
We know this is an extra hassle, but we need to do this to protect our awesome customers like you from fraud. Once this is done, you will be on our list of verified customers! Just in case you do not receive this e-mail quickly, we will also be calling you by phone to speed up the process."

מה אני אמור לעשות עכשיו,ראיתי שחוייבתי כבר בסכום הזה מהאשראי שלי ואני לא יודע מה עושים עכשיו,אפשרי להסביר להם שאני מזמין מישראל לחבר שנמצא בארה"ב?הם יבינו,יתחשבו בזה?

credit card billing address מה זה אומר?🆘

תשלח את המספרים שמשה הראה לך וגם את הכתובת שלך - זאת שרשומה אצל מי שנתן לך כרטיס אשראי. זה ה- billing address שלך. זה לא אומר שאליו ישלחו את ההזמנה. הם ישלחו אותה לחבר שלך = shipping address, אבל הם חייבים גם את הכתובת של הכרטיס לשם אימות.

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו מנהל עם BB מסע ומתן,הסברתי את המצב שאני מזמין מישראל לארה"ב.
אז הבחורה שעונה לי אמרה שזה קורה המון ואחרי שיחה קצרה איתה היא ביקשה תעודה מזהה שלי ופרטי כרטיס אשראי(צילום) עם מספרים מחוקים,רק להראות שהפרטים זהים.
הבעיה היא(והסברתי לה את זה) שהכרטיס הוא אנונימי,והוא לא ממשי בכלל אלה אונליין,כמו פייפאל,ושחוץ מהמספר שלו,ספרות האימות ותאריך התוקף שלו אין שום פרטים לכרטיס.
נראה מה היא תענה...

• פותח/ת השרשור
טוב הסתדרתי כבר.
היא הבינה אותי וביקשה רק תעודה מזהה שתעיד על הפרטים שנתתי,שלחתי לה צילום של הרישיון והיא שחררה לי את המשלוח.

יופי.
שוב עושה רושם שהשירות לקוחות של BB.com מצוין.

סתם מסקרנות, איזה כרטיס אשראי זה? דרך איזה אתר?

גם אני כשעשיתי את ההזמנה שלי הם ביקשו את זה.
כי זו היתה הזמנה גדולה ופעם ראשונה, אז הם ביקשו אימות נתונים.
שלחתי את התצלום רשיון נהיגה שלי+הכרטיס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית