הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנשים שסובלים מבולמוסים .. יש לי עצה.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

קצת רקע על עצמי, הייתי במשקל עודף ברמה קלה .. התחלתי לרדת בצורה לא נכונה .. כ-200 קלוריות ליום ודברים הזויים אחרים.
הובחנתי כאנורקס והגעתי לבית חולים, לאחר כמה טיפולים והבנה הגעתי למסקנה שאני צריך להירשם למכון כושר ולהתחיל לבנות את עצמי.
עשיתי זאת, עליתי במשקל, אך עקב משהו ריגשי שעברתי התחלתי להתקף בבולמוסים - מי שלא יודע זה אכילה ללא הבחנה, בצורה מטורפת, מתוק ומלוח ... אין שליטה ממש בעצמך.
כמובן שלאחר מכן מגיעה השנאה וכו' ... כיום עדיין אני נתקף, אך, גיליתי שיטה שאולי תעזור לחלקכם ולי היא טיפה עזרה, אין היום ממש טיפול נגד בולמוסים חוץ מפסיכולוגי שגם הוא לפעמים טיפה "לא עוזר" - תלוי בבן אדם.

אוקיי, העצה היא כזו, הגוף מחפש דברים שהוא אכל פעם, שוקולדים, ממתקים וכל הדברים שאכלנו לפניי הירידה, אז למה לא לתת לו את ההרגשה ? הריי, בסופו של דבר הכל בראש ! לכן ההמלצה היא במידה ואתם יכולים, לרכוש לעצמכם אבקת חלבון בטעם של למשל שוקולד או קרם עוגיות וכו' .. מוזר ? נכון, זה נשמע מוזר, אבל הראש מרגיש כאילו הוא קיבל את המנה היומית שלו .. אני ממליץ לכם לנסות, כמו כן, יש הרבה תחליפים דיאטטים, למשל אבקת שוקו דלת קלוריות .. וכו', דברים אלה תשימו קרוב אליכם במקרה של התקף, ככה תוכלו להימנע ממנו.
לאט לאט הבולמוסים יעלמו, אך הדרך ארוכה.

בהצלחה ! - נ.ב, כל מי שסובל .. צריך לפרוק או משהו, אני פה, כי אני בטוח שהרבה מתביישים לחשוף את זה .. (הייתי ככה).

מקווה שעזרתי.

תודה !

באיזה יום אתה עושה זאת למשל ? אשמח לדעת, כדאי לנסות לכוון את עצמי גם לכיון דומה.

ביום שישי בגלל שאני לא עובד, אז אני אוכל פחות במהלך היום,
פשוט אני רוב היום מחוץ לבית אז יוצא לי לאכול פחות ופחות עם בקרה (ראשון עד חמישי מתוכנן ב פיטנספל עד רמת הגרם)
אז בארוחת שישי בערב אני אוכל רגיל, עוף אורז טחינה, מה שיש על השולחן, עדיין, לא אוכל קינוח, עוגות וכאלה..
לא מחשיב את שישי בערב כצ'יט כי זה "מסתדר" לי בתוך התפריט.
בשבת בערב גם יוצא לי לאכול פחוח מאמצע השבוע אבל בערב אני מרשה לעצמי לאכול ארוחת צ'יט אמיתית (מגש וחצי פיצה ו200 גרם שוקולד לדוגמא)
ויום ראשון אני לא אוכל ארוחת בוקר, ככה אני מתנהל כבר הרבה זמן, לא עולה בשומן בעקבות הסופ"ש.
ברגע שהכל בא מתכנון, אין רגשות אשמה כי תכננת מראש לאכול את מה שאכלת..

תנסה, ותעדכן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית