הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss בנץ וגב תחתון

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,
יש לי 2 בעיות,הראשונה היא שאני מרגיש גם את הגב תחתון גם כשאני לא באימון,לדוגמה עד היום שזאת המנוחה הכי גדולה בss (חמישי-ראשון) גם הרגשתי את הגב תחתון,ונגיד אחרי הסקוואט אני בכלל מרגיש אותו,אז אני לא יודע אם זאת התחלה של פציעה או שאני פשוט אמור להתרגל לזה ושככה זה בss.
דבר שני,היום כשבאתי לעשות את הבנץ,עשיתי כמה סטים של חימום הכל הלך בסדר אבל כששמתי את המשקל עבודה(52)ורק הוצאתי את זה מהראק או איך שלא קוראים לזה הרגשתי לחץ מטורף במפרק כף היד השמאלי,למזלי הצלחתי להחזיר את המוט אחרת זה פשוט היה נופל עלי.אני כמעט בטוח שזה מהפרס האחרון..אז השאלה שלי אם כדאי להמשיך רגיל ולתת כמה ימים מנוחה ללחיצות?
ונגיד ואני אתן מנוחה,זה יוצא ששבוע הבא יהיה לי רק בנץ 1 וזה פשוט יהיה בפיגור לעומת הפרס כי בהנחה שאני אצליח את כל האימונים זה יהיה 40 פרס ו52 בנץ..
סליחה על החפירה..
תודה מראש 😃

• פותח/ת השרשור
תחפש בזאפ אתה תמצא לא מעט.
וכמובן כל מקום שמוכר תוספי תזונה כמעט.

לגביי סוכר ענבים, יש בכל סופר 😃
לרוב עם תמונה של תינוק על האריזה. 👶
אני כמעט בטוח שלא היה הסתכלתי הרבה זמן,ללכת לאיפה שמוכרים סוכר לבן או בחלק של הדברים לתינוקות?
ויכול להיות בסופר פארם?
צילמתי היום סרטון של 82 אבל בלי האוזניות היה לי ממש קשה.
אני יודע שלא שברתי מקביל.
הורדתי 2.5 ועשיתי 2 חמישיות עם עומק טוב.
אני אעלה בכ״מ

אני כמעט בטוח שלא היה הסתכלתי הרבה זמן,ללכת לאיפה שמוכרים סוכר לבן או בחלק של הדברים לתינוקות?
ויכול להיות בסופר פארם?
צילמתי היום סרטון של 82 אבל בלי האוזניות היה לי ממש קשה.
אני יודע שלא שברתי מקביל.
הורדתי 2.5 ועשיתי 2 חמישיות עם עומק טוב.
אני אעלה בכ״מ

פרטי

• פותח/ת השרשור
לא כל כך נורא.. למרות שאני בקושי יכול להבין משהו מהזווית הזאת.. תבקש ממישהו דקה מהחיים שלו, לצלם אותך. 😃
אני אבקש מאיזה חבר בהזדמנות
רציתי לצלם גם דדליפט אבל פשוט היה עמוס היום.. :(
ומאיפה לצלם את הסקוואט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית