עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה כל כך חושב שזה לא נכון, תסביר לי למה צריך ללמד את ההיפ דרייב? הרי כולנו כששמים עלינו מוט על הגב יהיה לנו דרך אחת לרדת למטה, רק צריך לשמור שהמוט יהיה במרכז כף הרגל, למה שריפטו יגיד לא להרים את הראש? למה הוא כל כך מסביר את החשיבות של ההיפ דרייב??
אתה רציני? גם בייספס קרלז לא ראית אותי עושה, זה אומר שאי אפשר לעשות?
בוא אני אענה לך תשובה בסגנון שלך: תנסה באימון הבא, ותספר לי איך היה.
נ.ב. מה עם המאמר המוסגר? התעלמות?
ניסיתי. זה לא עובד.
מה?
לא מבין על מה אתם רבים, בסופו של דבר את הסקוואט המתאמן הולך להתאים לעצמו את הצורה שהוא הולך להסקביט בה.
גם אם זה עומר לרדת מהצורה שריפטו מלמד לעשות בה סקוואט(או שלא, אולי איך שרפטו לימד זה בדיוק הצורה שהכי נוח לו).
למה? כי ככה יותר נוח למתאמן לעשות סקוואט\חזק יותר\ככה הגוף שלו בנוי.
מה לא הבנת?לא מבין איך כל זה קשור
מה לא הבנת?
אתה אומר ביחד עם ביסט, שאתה חייב להיות עם טורסו אופקי בסקוואט עם אתה שם את המוט בלוא בר, ואין דרך לעשות את זה בצורה שונה גם אם הברכיים ידחפו יותר החוצה, כי "המוט יהיה על העקבים" אז לפי זה אם יש דרך אחד לרדת למה ללמד את ההיפ דרייב? הרי ריפטו תמיד אומר שלהרים את הראש בסקוואט מחסל את ההיפ דרייב ומקצר את ההמסטרינגס, די נוגד את הדיון שהיה פה הרגע
אז צריך לגרום לאנשים להבין שאין טכניקה אחת טובה.הויכוח הוא על זה שיש טכניקה אחת טובה, ואי אפשר להרים אותו הדבר בגרסאות אחרות שאנשים ממציאים כאן כמו ״סקוואט היברידי״.
אז צריך לגרום לאנשים להבין שאין טכניקה אחת טובה.
איזה מצחיק אתה, את המקסימום אני ירים עם היפ דרייב, אבל אם מישהו יעשה LB וירד אם גב יותר אנכי הוא אמנם ירים פחות אבל זה לא אומר שזה לא אפשרי ואי אפשר להתאמן ככה. ועל זה הדיוןלא תרים את המקסימום שלך בכמה דרכים
מה שאנשים ממציאים זה שמאמנים עולמיים מדברים שטויות, מרמים, עובדים עם משקלים קלים.הויכוח הוא על זה שיש טכניקה אחת טובה, ואי אפשר להרים אותו הדבר בגרסאות אחרות שאנשים ממציאים כאן כמו ״סקוואט היברידי״.
איזה מצחיק אתה, את המקסימום אני ירים עם היפ דרייב, אבל אם מישהו יעשה LB וירד אם גב יותר אנכי הוא אמנם ירים פחות אבל זה לא אומר שזה לא אפשרי ואי אפשר להתאמן ככה. ועל זה הדיון
מה שאנשים ממציאים זה שמאמנים עולמיים מדברים שטויות, מרמים, עובדים עם משקלים קלים.
LOL פשוט לא להאמין ששוב זה ידרדר ל"איך להרים"....
@coldfire אתה גם טוען שכולם צריכים להרים בLB בלי קשה לפרופורציות גוף שלהם? יש לך מה להוסיף למה שביסט כתב בעמוד הראשון?
אני מחכה לסרטון שבו אתה עושה את ה-5RM שלך בהייבריד ונכשל.קדימה, אני מחכה לסרטון.
אז אתה אומר שכל אחד צריך לעשות סקוואט עם רוחב עמידה זהה,מנח גב זהה,רוחב אחיזה זהה, והכל זהה?אבל יש.
אני מחכה לסרטון שבו אתה עושה את ה-5RM שלך בהייבריד ונכשל.
אחר כך תקבל את שלי.
אז אתה אומר שכל אחד צריך לעשות סקוואט עם רוחב עמידה זהה,מנח גב זהה,רוחב אחיזה זהה, והכל זהה?
מנח הגב תלוי בין היתר בפרופורציות ( וגם ברוחב עמידה וכמה מוציאים ברכיים החוצה). אז אם ל2 אנשים אין אותן פרופורציות הם לא יוכלו לשפוף עם מנח גב זהה (במידה ורוחב העמידה זהה)אז אתה אומר שכל אחד צריך לעשות סקוואט עם רוחב עמידה זהה,מנח גב זהה,רוחב אחיזה זהה, והכל זהה?
צודק. לא חשבתי על זה.בקלות, מספיק שאני מרים את החזה טיפה מוקדם מדי באחת החזרות אני נכשל. אז בגרסה המטופשת הזאת זה יהפוך במקרה הטוב ל 2RM.
צודק. לא חשבתי על זה.
מה נעשה?....
יש לי רעיון. אל תרים את החזה טיפה מוקדם מדי.
למה אתה מתעקש? אני רוצה להשתמש בקוואדס. אני רוצה להפעיל יותר אותם על חשבון השרשרת האחורית. אני רוצה להעמיס פחות על גב תחתון. ועדיין יותר נוח לי להחזיק את המוט על הדלתא האחורית. בסדר?כן, צודק. עדיף שאני אתיישב מראש זקוף יותר ולא אשתמש בשרשרת האחורית בצורה יעילה לאורך כל הדרך. זה בטח ישפר את התנועה.
למה אתה מתעקש? אני רוצה להשתמש בקוואדס. אני רוצה להפעיל יותר אותם על חשבון השרשרת האחורית. אני רוצה להעמיס פחות על גב תחתון. ועדיין יותר נוח לי להחזיק את המוט על הדלתא האחורית. בסדר?
אני אזרום איתך שזה לא ה-RM של ה-LB, כי ב-LB מרימים יותר מאשר ב-HB, טוב? אז הורדתי קצת משקל. עכשיו תסביר לי למה זה לא אפשרי.
תודה שגם אתה הוכחת את הנקודה שליאפשרי