דיון סוג סקוואט ומבנה גוף

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
הדיון לא על השאלה " מה יותר טוב HB או LB"

הדיון הוא על מה עדיף, LB או HB לבן אדם אם פרופורציות מסוימות.

הייתם ממליצים למישהו עם יחס טורסו\רגליים גדול לעשות LB ולהפך ? או שזה לא שיקול בכלל ?

@stitch @coldfire @MikeRozner @DarY

אתה מגזים,
אם המשקל שהאתה משתמש בו אם תעשה HB לא ישתנה עם תניח את המוט בLB ותבצע תנועה דומה לHB

ישתנה. ב HB אתה נמצא באיזון מעל אמצע כף הרגל בתנועה המתאימה. אם רק תוריד את המוט למטה ותנסה לבצע את אותה התנועה, כבר לא תהיה באיזון.

ישתנה. ב HB אתה נמצא באיזון מעל אמצע כף הרגל בתנועה המתאימה. אם רק תוריד את המוט למטה ותנסה לבצע את אותה התנועה, כבר לא תהיה באיזון.
זה כמובן ישנה טיפה את התנועה, אבל זה עדיין לא אומר שהמשקל ישתנה בטח שלא משמעותית לרמה של מוט ריק

זה כמובן ישנה טיפה את התנועה, אבל זה עדיין לא אומר שהמשקל ישתנה בטח שלא משמעותית לרמה של מוט ריק

מוט ריק היה כדי להמחיש שככל שהמשקל נמוך יותר מרווח הטעות גדול יותר.

מוט ריק היה כדי להמחיש שככל שהמשקל נמוך יותר מרווח הטעות גדול יותר.
שוב אתה טוען טענות בלי שום סיבה.
אמרתי לך שמספיק אנשים עשו את זה, אתה אמרת תוכיח.
כשאתה אומר שאי אפשר, ושהמשקל יירד משמעותית, אתה לא צריך להוכיח.
אז אני מצטער, אני מקבל את המילה של גלן פנדליי בנושא.
(אתה אוהב שאני עושה appeal to authority, לא?)

שוב אתה טוען טענות בלי שום סיבה.
אמרתי לך שמספיק אנשים עשו את זה, אתה אמרת תוכיח.
כשאתה אומר שאי אפשר, ושהמשקל יירד משמעותית, אתה לא צריך להוכיח.
אז אני מצטער, אני מקבל את המילה של גלן פנדליי בנושא.

מי עושה את זה? כל מיני אנשים בפורומים? פאוורליפטרים? שיאני עולם בסקוואט? סבתא שלי? זכותך לקבל את המילה של פנדליי או של האפיפיור. זה לא אומר שאני אקבל את זה בתור טענה.

מי עושה את זה? כל מיני אנשים בפורומים? פאוורליפטרים? שיאני עולם בסקוואט? סבתא שלי? זכותך לקבל את המילה של פנדליי או של האפיפיור. זה לא אומר שאני אקבל את זה בתור טענה.
אבל אתה כן מקבל אנשים שמצטטים מגילות מהספרים של ריפ! בחיים לא ראיתי שזה מפריע לך ושאתה מבקש ממישהו סרטון!

את רוב הסקוואטים שלי עשיתי הייבריד. הוכחתי לעצמי.
נדמה לי שגם @MikeRozner אמר פעם שהוא עושה (או עשה מדי פעם) סקוואט HB כשהמוט על הדלתאות.

אני חייב לומר במאמר מוסגר - כמה שאני אוהב ומעריך את ריפ (לא פחות משניכם) - זה קצת מוזר לי שדברים שהוא כתב הם רפרנס בלתי מעורער, כשדברים שגלן פנדליי (למשל) אומר הם טעויות, הטעיות, רמאויות וכדומה.
אל תגרור אותי לתוך זה, כל אחד ימשיך לעשות מה שטוב לו והחפירות יחסכו ממני

הנקודה היא שתתחיל להיות עקבי. אם ממני אתה מצפה לסרטונים והוכחות, תצפה את זה גם מהצד השני.

הוכחות של מה? שאתה צריך להיות בשיווי משקל כשאתה עושה סקוואט? שהשיווי משקל מעל אמצע כף הרגל? גם ככה הסכמת כבר שאתה לא תרים את אותם המשקלים בסקוואט ״ההיברידי״ שלך, אני לא מבין למה אתה ממשיך להתווכח.

הוכחות של מה? שאתה צריך להיות בשיווי משקל כשאתה עושה סקוואט? שהשיווי משקל מעל אמצע כף הרגל? גם ככה הסכמת כבר שאתה לא תרים את אותם המשקלים בסקוואט ״ההיברידי״ שלך, אני לא מבין למה אתה ממשיך להתווכח.
הכל טוב, אלכס? ראית אותי טוען שלא צריך להיות בשיווי משקל ומעל אמצע כף הרגל? תצטט בבקשה שאני אדע איפה קשקשתי.
הסכמתי שאני לא ארים את משקלי ה-LB בסקוואט ה-"""היברידי""" שלי, אבל שאני כן ארים את משקלי ה-HB - וגם זה היה כדי לזרום איתך.
אני לא מבין למה אתה מתווכח. אתה לא מסוגל להרים משקל שהוא לא קל בשבילך בסקוואט כזה? שיהיה. למה החלטת שאף אחד לא מסוגל?

הכל טוב, אלכס? ראית אותי טוען שלא צריך להיות בשיווי משקל ומעל אמצע כף הרגל? תצטט בבקשה שאני אדע איפה קשקשתי.
הסכמתי שאני לא ארים את משקלי ה-LB בסקוואט ה-"""היברידי""" שלי, אבל שאני כן ארים את משקלי ה-HB - וגם זה היה כדי לזרום איתך.
אני לא מבין למה אתה מתווכח. אתה לא מסוגל להרים משקל שהוא לא קל בשבילך בסקוואט כזה? שיהיה. למה החלטת שאף אחד לא מסוגל?

כבר אמרתי, אם אתה רוצה להיות לא יעיל ולהרים משקלים קלים, תעשה מה שאתה רוצה. יש רק תנועה אחת שבה אתה הולך למקסם את המשקלים.

כבר אמרתי, אם אתה רוצה להיות לא יעיל ולהרים משקלים קלים, תעשה מה שאתה רוצה. יש רק תנועה אחת שבה אתה הולך למקסם את המשקלים.
קוראים לתנועה הזאת דדליפט. מהיום, כל פעם שאתה רוצה להרים מקסימום משקל, תוריד את המוט מהראק אל הרצפה ותרים אותו בידיים.
אבל אם במקרה בא לך לעבוד חזה, תצטרך לעשות את זה בבנץ' גם אם זה אומר שתצטרך לעשות פחות משקל, שומו שמיים.

בא לי לעשות HB, בא לי לעבוד על הקוואדס ולא לזיין את הגב התחתון! גם אם זה אומר שאני אוריד כמה קילוגרמים מהמוט.
זה בסדר מבחינתך? תרשה לי לשים את המוט על הדלתא ולא על הטרפזים? או שאסור לי כי קוראים לזה בלעג "הייבריד"?

קוראים לתנועה הזאת דדליפט. מהיום, כל פעם שאתה רוצה להרים מקסימום משקל, תוריד את המוט מהראק אל הרצפה ותרים אותו בידיים.
אבל אם במקרה בא לך לעבוד חזה, תצטרך לעשות את זה בבנץ' גם אם זה אומר שתצטרך לעשות פחות משקל, שומו שמיים.

בא לי לעשות HB, בא לי לעבוד על הקוואדס ולא לזיין את הגב התחתון! גם אם זה אומר שאני אוריד כמה קילוגרמים מהמוט.
זה בסדר מבחינתך? תרשה לי לשים את המוט על הדלתא ולא על הטרפזים? או שאסור לי כי קוראים לזה בלעג "הייבריד"?

תשים את המוט על הראש מצידי. אתה לא תעבוד יותר על הקוואדס. ומה הקשר ל״לזיין את הגב התחתון״?

לגבי המשפט הראשון שלך - 🤦‍♂️ מסכם את זה די טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית