הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגמת ספורט או ביולוגיה

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
לומדים java וזה
לא יודע עד כמה זה טוב
יכול להיות שאני אעדיף כימיה עם ספורט..
אם ככה אז הייתי הולך על מחשבים וכימיה.
אני אישית לא הלכתי על זה כי פשוט יש לי יותר מידי עומס על הראש אז הלכתי על מקצוע יותר הומני וקליל,אבל אם לא הייתי לומד כולכך עמוס הייתי הולך על כימיה ומחשבים.

• פותח/ת השרשור
אם ככה אז הייתי הולך על מחשבים וכימיה.
אני אישית לא הלכתי על זה כי פשוט יש לי יותר מידי עומס על הראש אז הלכתי על מקצוע יותר הומני וקליל,אבל אם לא הייתי לומד כולכך עמוס הייתי הולך על כימיה ומחשבים.
יהיה לי עמוס מדי ב י״א עם 5 אנגלית מתמטיקה כימיה ומחשבים?
אני שואל עכשיו כי ביא אני לא אוכל לעבור לספורט,יכול להיות שגם ספורט טיפה מסובך,אין לי מושג

יהיה לי עמוס מדי ב י״א עם 5 אנגלית מתמטיקה כימיה ומחשבים?
לא. זה נשמע לי סביר לחלוטין . אני הגברתי 3 מקצועות ואני שורד מעולה.
אני שואל עכשיו כי ביא אני לא אוכל לעבור לספורט,יכול להיות שגם ספורט טיפה מסובך,אין לי מושג
לדעתי הספורט הזה נשמע לי כמו ביזבוז זמן. אתה מוזמן לקורא את נושאי הלימוד בזמנך החופשי בבית. לא הייתי מבזבז על זה 3 שנים של לימודים יש מקצועות יותר שווים להרחבה.

• פותח/ת השרשור
לא. זה נשמע לי סביר לחלוטין . אני הגברתי 3 מקצועות ואני שורד מעולה.

לדעתי הספורט הזה נשמע לי כמו ביזבוז זמן. אתה מוזמן לקורא את נושאי הלימוד בזמנך החופשי בבית. לא הייתי מבזבז על זה 3 שנים של לימודים יש מקצועות יותר שווים להרחבה.
להגביר 3 מקצועות זה כמו בנוסף למתמטיקה וזה גם נגיד כימיה פיזיקה ומחשבים? ו בי״א?
וכל האנטומיה וזה זה לא כזה שימושי?
שאלתי עכשיו מישהו ואם אני מרחיב ספורט אז השנה יש לי ביולוגיה ספורט ועוד מקצוע ריאלי נגיד כימיה
ואז ב יא אני מרחיב כימיה וספורט

להגביר 3 מקצועות זה כמו בנוסף למתמטיקה וזה גם נגיד כימיה פיזיקה ומחשבים? ו בי״א?
כן. מקצועות מוגברים זה לאורך כל שלושת השנים.
וכל האנטומיה וזה זה לא כזה שימושי?
תגדיר שימושי. יכול להיות שכן,אבל כמו שאמרתי אתה יכול ללמוד את זה בבית.
שאלתי עכשיו מישהו ואם אני מרחיב ספורט אז השנה יש לי ביולוגיה ספורט ועוד מקצוע ריאלי נגיד כימיה
ואז ב יא אני מרחיב כימיה וספורט
לא הבנתי זה משתנה באמצע?

47 שעות ביב? אלוהים.. אני מגביר ביולוגיה ופזיולוגיה ונראה לי שיש לי בקושי 20 שעות.. היום היה יום של י"ב, הרגשת שביזות
וחוסר אווירה לימודית אין לי מושג איך אני מעביר תשנה הזאתי חח כל אחד כבר עושה מה שבזין שלו כל אחד עם אוטו
כיתה יא שהייתי בא עם האוטו הייתי בין הראשונים הייתי לוקח איזה 10 ילדים כמו נהג מונית, היום כל אחד עם אוטו בא לשעתיים חוזר חח
ככה זה אצלנו לפחות

- לקוח מתוך "יומנו של תלמיד צפון תל אביבי ממוצע"

לנושא, ממליץ לך ללכת לאיפה שיהיה לך הכי כיף ומעניין, כל מיני יחידות ש"יעזרו" תמיד אפשר לעשות אחרי זה לפי הצורך, כולה בגרות, אבל את תקופת התיכון אי אפשר לשחזר, חבל לבזבז אותה על לימודים או על מקצועות שאתה סובל בהם.

• פותח/ת השרשור
כן. מקצועות מוגברים זה לאורך כל שלושת השנים.

תגדיר שימושי. יכול להיות שכן,אבל כמו שאמרתי אתה יכול ללמוד את זה בבית.

לא הבנתי זה משתנה באמצע?
ב י׳ לומדים את המקצועות הריאלים בבסיס כזה ואז ב יא אתה מרחיב 2 מקצועות ולא לומד את השאר
אתה אומר כדאי לי לנסות ספורט כימיה ומחשבים?חוץ מהביולוגיה חובה(ההבדל זה שאין פיזיקה ויש ספורט)
- לקוח מתוך "יומנו של תלמיד צפון תל אביבי ממוצע"

לנושא, ממליץ לך ללכת לאיפה שיהיה לך הכי כיף ומעניין, כל מיני יחידות ש"יעזרו" תמיד אפשר לעשות אחרי זה לפי הצורך, כולה בגרות, אבל את תקופת התיכון אי אפשר לשחזר, חבל לבזבז אותה על לימודים או על מקצועות שאתה סובל בהם.
צודק לגבי הלהנות בתיכון
גם חברים שלי משכבה מעלי אומרים לי את זה וגם שעם מגמה זה הרבה יותר כיף

ב י׳ לומדים את המקצועות הריאלים בבסיס כזה ואז ב יא אתה מרחיב 2 מקצועות ולא לומד את השאר
אתה אומר כדאי לי לנסות ספורט כימיה ומחשבים?חוץ מהביולוגיה חובה(ההבדל זה שאין פיזיקה ויש ספורט)

צודק לגבי הלהנות בתיכון
גם חברים שלי משכבה מעלי אומרים לי את זה וגם שעם מגמה זה הרבה יותר כיף
לך איפה שהיה לך טוב. אבל רק אל תלך ללמוד מלא שטויות ואז היה לך קשה להתקבל ללימודים גבוהיים. תעשה את השיקולים שלך.

• פותח/ת השרשור
אני בביולוגיה כרגע ולא עוזר במיוחד בחיים שלי לול
חחחחח
הרגת אותי במיוחד עם הלול חחחח
לא יודע אם כדאי ספורט עם כימיה zz
ואני לא יודע עד כמה מחשבים זה טוב.
ממה שאני זוכר בהסברים אז על מחשבים המורה הסבירה שנלמד לחשב נתונים וכל מיני דברים כאלה וjava אףףףף

• פותח/ת השרשור
יש לי חברים שלומדים מחשבים. זה לא מרתק יותר מידי אבל זה דיי קליל.

כימיה 4 life
טוב אני אלך לבקש ספורט עם כימיה,יש גם ביולוגיה אבל זה חובה
לא נעים לי מהילדים לול
היום 2 ילדים מהכיתה בחד״כ באו להגיד לי שלום וזה חחח

אם יש לך ראש למחשבים זה ממש קל בתיכון. להגביר ספורט זה בזבוז לדעתי כי אין למקצוע בונוס.

וזה נחשב טוב?
איך זה הולך?5יחידות=20?לא הבנתי כלכך
זה תלוי מקצוע.
כמעט כל מקצוע לא מדעי של 5 יחידות נותן 10 נקודות בונוס לאותו מקצוע בשכלול.
מדעיים זה 20 זה 20 חוץ מתמטיקה ופיזיקה שזה 25. (כל זה תקף לטכניון.)
בכל מוסד השכלה זה מחושב אחרת אבל זה בערך.

לא קראתי פה הכל אבל אני כבר אומר לך תשקיע ותלך על קצה גבול היכולת שלך,
אני עכשיו התחלתי כיתה יא מגמות פיזיקה רובטיקה
5 יחידות מתמט אנגלית
זמן תמיד מוצאים עם ניהול נכון אני גם מתאמן גם לומד וגם זמן לחברים תלך על מקצוע קודם כל שאתה אוהב ויעזור לך בעתיד.
בקשר לבונוסים מתמטיקה 5 זה 35 נקודות בונוס ומתמטיקה 4 זה 12 נקודות בונוס ולפי מה שהסבירו לי נגיד בסוף יב הציון שלך במקצוע נגיד 90 ויש לך בונוס 35 אז הציון שלך במוסד ההשכלה הוא 125 וככה מחושב הממוצע שלך.

כימיה ילך לך עם ביולוגיה, ספורט בזבוז לטעמי
פפפפפ חלש 50 שעות שבועיות-10 יחידות מדעי המחשב לעד(יא)

51 שעות שבועיות פיזיקה 5 רובוטיקה 10 מתמט 5 מה תגיד ;) ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית