- פותח/ת השרשור
לומדים java וזהמחשבים זה זה מדעי המחשב יענו? אם כן זה C# שזה סבבה פלוס מינוס.
לא יודע עד כמה זה טוב
יכול להיות שאני אעדיף כימיה עם ספורט..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לומדים java וזהמחשבים זה זה מדעי המחשב יענו? אם כן זה C# שזה סבבה פלוס מינוס.
אם ככה אז הייתי הולך על מחשבים וכימיה.לומדים java וזה
לא יודע עד כמה זה טוב
יכול להיות שאני אעדיף כימיה עם ספורט..
יהיה לי עמוס מדי ב י״א עם 5 אנגלית מתמטיקה כימיה ומחשבים?אם ככה אז הייתי הולך על מחשבים וכימיה.
אני אישית לא הלכתי על זה כי פשוט יש לי יותר מידי עומס על הראש אז הלכתי על מקצוע יותר הומני וקליל,אבל אם לא הייתי לומד כולכך עמוס הייתי הולך על כימיה ומחשבים.
לא. זה נשמע לי סביר לחלוטין . אני הגברתי 3 מקצועות ואני שורד מעולה.יהיה לי עמוס מדי ב י״א עם 5 אנגלית מתמטיקה כימיה ומחשבים?
לדעתי הספורט הזה נשמע לי כמו ביזבוז זמן. אתה מוזמן לקורא את נושאי הלימוד בזמנך החופשי בבית. לא הייתי מבזבז על זה 3 שנים של לימודים יש מקצועות יותר שווים להרחבה.אני שואל עכשיו כי ביא אני לא אוכל לעבור לספורט,יכול להיות שגם ספורט טיפה מסובך,אין לי מושג
להגביר 3 מקצועות זה כמו בנוסף למתמטיקה וזה גם נגיד כימיה פיזיקה ומחשבים? ו בי״א?לא. זה נשמע לי סביר לחלוטין . אני הגברתי 3 מקצועות ואני שורד מעולה.
לדעתי הספורט הזה נשמע לי כמו ביזבוז זמן. אתה מוזמן לקורא את נושאי הלימוד בזמנך החופשי בבית. לא הייתי מבזבז על זה 3 שנים של לימודים יש מקצועות יותר שווים להרחבה.
כן. מקצועות מוגברים זה לאורך כל שלושת השנים.להגביר 3 מקצועות זה כמו בנוסף למתמטיקה וזה גם נגיד כימיה פיזיקה ומחשבים? ו בי״א?
תגדיר שימושי. יכול להיות שכן,אבל כמו שאמרתי אתה יכול ללמוד את זה בבית.וכל האנטומיה וזה זה לא כזה שימושי?
לא הבנתי זה משתנה באמצע?שאלתי עכשיו מישהו ואם אני מרחיב ספורט אז השנה יש לי ביולוגיה ספורט ועוד מקצוע ריאלי נגיד כימיה
ואז ב יא אני מרחיב כימיה וספורט
פפפפפ חלש 50 שעות שבועיות-10 יחידות מדעי המחשב לעד(יא)אני לומד כרגע בי"ב עם 47 שעות הכי מוגבר שאפשר..
47 שעות ביב? אלוהים.. אני מגביר ביולוגיה ופזיולוגיה ונראה לי שיש לי בקושי 20 שעות.. היום היה יום של י"ב, הרגשת שביזות
וחוסר אווירה לימודית אין לי מושג איך אני מעביר תשנה הזאתי חח כל אחד כבר עושה מה שבזין שלו כל אחד עם אוטו
כיתה יא שהייתי בא עם האוטו הייתי בין הראשונים הייתי לוקח איזה 10 ילדים כמו נהג מונית, היום כל אחד עם אוטו בא לשעתיים חוזר חח
ככה זה אצלנו לפחות
ב י׳ לומדים את המקצועות הריאלים בבסיס כזה ואז ב יא אתה מרחיב 2 מקצועות ולא לומד את השארכן. מקצועות מוגברים זה לאורך כל שלושת השנים.
תגדיר שימושי. יכול להיות שכן,אבל כמו שאמרתי אתה יכול ללמוד את זה בבית.
לא הבנתי זה משתנה באמצע?
צודק לגבי הלהנות בתיכון- לקוח מתוך "יומנו של תלמיד צפון תל אביבי ממוצע"
לנושא, ממליץ לך ללכת לאיפה שיהיה לך הכי כיף ומעניין, כל מיני יחידות ש"יעזרו" תמיד אפשר לעשות אחרי זה לפי הצורך, כולה בגרות, אבל את תקופת התיכון אי אפשר לשחזר, חבל לבזבז אותה על לימודים או על מקצועות שאתה סובל בהם.
לך איפה שהיה לך טוב. אבל רק אל תלך ללמוד מלא שטויות ואז היה לך קשה להתקבל ללימודים גבוהיים. תעשה את השיקולים שלך.ב י׳ לומדים את המקצועות הריאלים בבסיס כזה ואז ב יא אתה מרחיב 2 מקצועות ולא לומד את השאר
אתה אומר כדאי לי לנסות ספורט כימיה ומחשבים?חוץ מהביולוגיה חובה(ההבדל זה שאין פיזיקה ויש ספורט)
צודק לגבי הלהנות בתיכון
גם חברים שלי משכבה מעלי אומרים לי את זה וגם שעם מגמה זה הרבה יותר כיף
חחחחחאני בביולוגיה כרגע ולא עוזר במיוחד בחיים שלי לול
יש לי חברים שלומדים מחשבים. זה לא מרתק יותר מידי אבל זה דיי קליל.ממה שאני זוכר בהסברים אז על מחשבים המורה הסבירה שנלמד לחשב נתונים וכל מיני דברים כאלה וjava אףףףף
כימיה 4 lifeלא יודע אם כדאי ספורט עם כימיה zz
טוב אני אלך לבקש ספורט עם כימיה,יש גם ביולוגיה אבל זה חובהיש לי חברים שלומדים מחשבים. זה לא מרתק יותר מידי אבל זה דיי קליל.
כימיה 4 life
אני חושב שיש לזה בונוס 20 נקודותאם יש לך ראש למחשבים זה ממש קל בתיכון. להגביר ספורט זה בזבוז לדעתי כי אין למקצוע בונוס.
כן.אני חושב שיש לזה בונוס 20 נקודות
יש מצב?
וזה נחשב טוב?
זה תלוי מקצוע.וזה נחשב טוב?
איך זה הולך?5יחידות=20?לא הבנתי כלכך
פפפפפ חלש 50 שעות שבועיות-10 יחידות מדעי המחשב לעד(יא)