הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלוטמין

Elad888

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
טוב אז בקצרה קניתי כבר גלוטמין 400 ג ועכשיו לאחר קריאה קצרה באינטרנט אני מבין שהוא לא אפקטיבי כמו שחשבתי להתאוששויות מסת שריר וכו..
אבל בכל זאת כבר קניתי פתחתי.. יש כאן מישהו שיש לו נסיון טוב עם המוצר? וכמה פעמים אתם ממליצים לשתות את זה וכמות?
תודה רבה,
אלעד

🤦‍♂️ הבנתי שהוא כן עזר לחלק ובעיקר לכאלו שלא נוגעים בחלב ובבשר..
כי אז יש להם מחסור בגלוטמין (בגלל חוסר בחלבון). אם תאכל מספיק חלבון זה לא יעשה הרבה.
קרא במקורות ברוסיינס מה אומרים על צריכה ומינון. יש כאלה שאומרים שזה עוזר להם בהתאוששות. רע זה לא יעשה כנראה, למרות שעדיף למכור.

טוב אז בקצרה קניתי כבר גלוטמין 400 ג ועכשיו לאחר קריאה קצרה באינטרנט אני מבין שהוא לא אפקטיבי כמו שחשבתי להתאוששויות מסת שריר וכו..
אבל בכל זאת כבר קניתי פתחתי.. יש כאן מישהו שיש לו נסיון טוב עם המוצר? וכמה פעמים אתם ממליצים לשתות את זה וכמות?
תודה רבה,
אלעד

ממליצים סקופ 1 אחרי אימון. ו 1 לפני השינה. אני מוסיף גם סקופ נוסף לפני האימון. (סקופ=5 גר)

שמור אותו ליום בו תקבל חלילה כוויות בדרגה 3-4 😆

ותפסיק להיות פרייר, זה הרגל לא בריא בכלל...

🤦‍♂️ הבנתי שהוא כן עזר לחלק ובעיקר לכאלו שלא נוגעים בחלב ובבשר..

🤦‍♂️
The effects of high-dose glutamine ingestion on weightlifting performance. - PubMed - NCBI
These data indicate that the short-term ingestion of glutamine does not enhance weightlifting performance in resistance-trained men.
Exercise-induced immunodepression- plasma glutamine is not the link. - PubMed - NCBI
although the glutamine hypothesis may explain immunodepression related to other stressful conditions such as trauma and burn, plasma glutamine concentration is not likely to play a mechanistic role in exercise-induced immunodepression
Addition of glutamine to essential amino acids and carbohydrate does not enhance anabolism in young human males following exercise. - PubMed - NCBI
The addition of glutamine to a CHO + EAA beverage had no effect on post-exercise muscle glycogen resynthesis or muscle protein synthesis, but may suppress a rise in whole-body proteolysis during the later stages of recovery.
Effect of glutamine supplementation combined with resistance training in young adults. - PubMed - NCBI
We conclude that glutamine supplementation during resistance training has no significant effect on muscle performance, body composition or muscle protein degradation in young healthy adults.

יפה יפה אבל אני חושב שלכל מחקר יש מחקר שמראה בדיוק את ההפך , פשוט תשתמש אחי אם אתה זורק כסף אז לפחות על התחביב שלך...

יפה יפה אבל אני חושב שלכל מחקר יש מחקר שמראה בדיוק את ההפך , פשוט תשתמש אחי אם אתה זורק כסף אז לפחות על התחביב שלך...
לחשוב זה יפה, אבל יותר טוב לדעת.
אשמח אם תמצא לי שני מחקרים שנעשו בצורה נכונה והגיעו לתוצאות הפוכות בדיוק.

• פותח/ת השרשור
יש כאן ממש אנטי למוצר הזה... בכל מקרה אני אשתמש בו ואלמד מהניסיון שלי תודה רבה לכולם.

יש כאן ממש אנטי למוצר הזה... בכל מקרה אני אשתמש בו ואלמד מהניסיון שלי תודה רבה לכולם.
אין פה אנטי, נעשו מחקרים ולא מצאו תועלת, אתה באותה מידה יכול לקחת כפית סוכר.
זה מדע 100%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית