עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה אתה רואה שזה בשושו?אגב למה זה " בשושו " ? כולה ביקש בדיקות מעבדה, לא תרשים של היקף הגרעין האירני.
אני לא שלחתי אותו לאמינו שופ, אני תייגתי את אמינו שופ כדי שיפרסם בדיון הזה.מסיק מסקנה, כל מי שביקש בדיקות מעבדה נשלח לאמינושופ, ושם אני מניח מקבל את זה לפרטי.
לדעתי אם בדיקות המעבדה תקינות, האינטרס כן יהיה לפרסם אותן תחת כל עץ רענן.
כמו שאמרתי חכו לתשובה, או שאתם מוזמנים לנסות לדבר איתו ולהביא לכאן תשובה.OK לא חשוב הקטע אם שלחת אותו או לא, מה שמוזר למה לא יוצאת הודעה מסודרת עם פרסום בדיקות המעבדה לאור שאלות חוזרות ונשנות של חברי הפורום.
יתכן שאף אני ארכוש אקסטרים אם אשתכנע שהכל תקין שם.
אתה לא מסיק מסקנות בצורה מוצלחת במיוחדמסיק מסקנה, כל מי שביקש בדיקות מעבדה נשלח לאמינושופ, ושם אני מניח מקבל את זה לפרטי.
לדעתי אם בדיקות המעבדה תקינות, האינטרס כן יהיה לפרסם אותן תחת כל עץ רענן.
מה מוזר? איזה שאלות חוזרות ונשנות? מה איכפת לך לקבל תוצאות בדיקות מעבדה שגורם פרטי ערך על חשבונו בהודעה פרטית? למה רשמת שטויות בחתימה שבעמוד הפרופיל?...OK לא חשוב הקטע אם שלחת אותו או לא, מה שמוזר למה לא יוצאת הודעה מסודרת עם פרסום בדיקות המעבדה לאור שאלות חוזרות ונשנות של חברי הפורום.
יתכן שאף אני ארכוש אקסטרים אם אשתכנע שהכל תקין שם.
מה מוזר? איזה שאלות חוזרות ונשנות? מה איכפת לך לקבל תוצאות בדיקות מעבדה שגורם פרטי ערך על חשבונו בהודעה פרטית? למה רשמת שטויות בחתימה שבעמוד הפרופיל?...
מאד מומלץ למחוק. לא מעיד על תבונה או כבוד לזולת.לגבי חתימה בפרופיל, אלו שטויות נטו. חוש הומור אפרורי שלי.
עם כמה שאני גם לא חובב נושאי דת, אני מסכים עם ידידי החייזר.מאד מומלץ למחוק. לא מעיד על תבונה או כבוד לזולת.
מאד מומלץ למחוק. לא מעיד על תבונה או כבוד לזולת.
דעתך לא צריכה להיות פוגענית you knowחשבתי שאתה מדבר על זה " סויה זה חלבון מלא אבל מלא בפיטואסטרוגנים שזה אומר שזה אסטרוגן שיכול להיווצר לך ג'ינו ! ועוד בעיות טסטוסטרון וגדילה והתפתחות גברית וכו' " בפרופיל שלי.
לגבי החתימה על הדת והאשה הדתייה אין מה לעשות זו דעתי המוצקה.
אם אתה מדבר אל אמינושופ כדאי שתתייג אותם. ככה: @AminoShopאז תשלחו לי גם תוצאות מעבדה
יכול להיות שטום דיבר על זה.חשבתי שאתה מדבר על זה " סויה זה חלבון מלא אבל מלא בפיטואסטרוגנים שזה אומר שזה אסטרוגן שיכול להיווצר לך ג'ינו ! ועוד בעיות טסטוסטרון וגדילה והתפתחות גברית וכו' " בפרופיל שלי.
לגבי החתימה על הדת והאשה הדתייה אין מה לעשות זו דעתי המוצקה.