אחר ביקורת - ELITEFTS PREMIUM 13MM P2 POWER BELT

DudiTheKing

משתמש מתחיל
198
87
נק' מוניטין:
516
198
87
ELITEFTS PREMIUM 13MM P2 POWER BELT

premium-13mm-p2-power-belt-front_zpsqwiajqck.jpg

לאחר שבחרתי להתקדם מהאקונומי 10 מ"מ שהייתה לי, התחלתי בחיפושים אחר החגורה המושלמת, כמובן שהאופציות הראשונות והבטוחות היו אינזר/טיטאן אבל רציתי ללכת על משהו שונה
התחלתי לחפש חגורות ונתקלתי בחברה elitefts של דייב טייט, בדקתי אילו חגורות יש להם באתר והסגנון + המסיביות קנו אותי אפילו שזה רק דרך תמונה
ביררתי עליה קצת ובכל ביקורת בגוגל וביוטיוב, כל מי שקנה אתה הילל ושיבח אותה ונשבע שזאת החגורה הכי טובה בעולם (וגם 2 אנשים פה מהפורום שקנו אותה לפניי)
החלטתי ללכת על זה למרות המחיר הגבוה ואת האמת הופתעתי לטובה

מידות: מ-XS עד XXL
(XS: 22 to 31 inches - S: 27 to 36 inches - M: 31 to 40 inches - L: 35 to 44 inches - XL: 39 to 48 inches - XXL: 43 to 52 inches)
אני הלכתי על L היקף בטן 113+- ובדיעבד יכולתי ללכת על M, המידות נורא גדולות ונשארו לי רק 3 חורים, אבל זה בסדר בחיטוב אפשר להוסיף חורים

מראה:
את האמת המראה קנה אותי, צבע עור אמיתי old school כזה, היא לא באה בכל צבעי הקשת אלא רק בצבע אחד עם לוגו של elitefts בחזית והטבעה בטבעת של "elitefts"
כמו כן החגורה מעור מלא והיא הוכנה בעבודת יד, רמת גימור מטורפת

אבזם:
ישנם 2 סוגי אבזמים לחגורה lever או סינגל פרונג
אני הלכתי על סינגל פרונג, גם כי אני אוהב וגם כי המחיר של ה-lever הוא אסטרונומי

משקל:
החגורה כבדה מאוד ושוקלת קרוב ל-2.5 ק"ג

עובי:
כנראה elitefts לא מאמינים ב-10 מ"מ ומייצרים את כל חגורות הליפטינג שלהם בגרסת 13 מ"מ (או חגורה לבנץ' בעובי 6.5 מ"מ)

אחריות:
הדגם שלי מגיע עם אחריות לכל החיים

שבירה:
זה היה הפחד שלי, לאחר שהפחידו אותי ש-13 מ"מ תהרוג אותי/תשבור לי צלע/ שטפי דם ועוד במיוחד בהתחלה
כשהיא הגיעה היא הרגישה לי כמו עץ, היא הייתה קשה מאוד אז התחלתי לגלגל אותה בידיים קצת והשארתי אותה מגולגלת עד האימון
ובאימון קרה בדיוק את מה שהם תיארו באתר, הם הבטיחו שאחרי 2 אימונים היא תשב עלייך פרפקט ותקבל גמישות, וזה מה שקרה, בלי לעלות עליה עם רכב או להרטיב אותה
כבר לאחר 2 אימונים היא קיבלה את הגמישות ואת צורת האגן, והיום אחרי שבועיים אימונים ההרגשה שהיא איתי כבר שנתיים, ממש מרוצה מהעניין הזה

ביצועים:
הקטע הטוב בסיפור - החגורה הזאת עשתה לסקוואט שלי רק טוב, היא פשוט נועדה להעיף אותך מהבור כמו טיל, עליתי בשבועיים 10 ק"ג בעצימות איתה והסקוואט מרגיש לי בהרבה יותר קל מה-10 ממ

מחיר:
החגורה הזאת מהיקרות שקיימות בשוק
הסינגל פרונג מתומחרת ב-115 דולר + 40 דולר משלוח אווירי מהאתר buy2usa !! חשוב לא לשלוח דרך האתר של elitefts כי אז תשלמו 60+ דולר על המשלוח + מכס = בחישוב יבש משהו כמו 780 ש"ח עם מיסים
המזל שלי הוא שבדיוק שחיפשתי אותה היה מבצע "קריסמיס ביולי" ככה הם קוראים לזה ליומיים בלבד
לי יצא 69 דולר לחגורה + משלוח חינם בתוך ארה"ב + 32 דולר משלוח אווירי במקום 40 דולר (20% הנחה על שילוח אווירי ב-BUY2USA) ולא חויבתי שקל על מיסים כי החגורה עצמה עלתה פחות מ-75 דולר
סה"כ 380 שקל !!! יש אקונומי 10 ממ שיקרות יותר מזאת

דף המוצר:
elitefts™ Premium 13mm P2 Power Belt

שורה תחתונה:
החגורה הכי טובה שיכולתי לבקש, מרוצה ממנה, אבל לא בטוח שהייתי משלם עליה מחיר מלא שנושק ל-800 שקל, מי שלא לחוץ על חגורה אבל רוצה להשתדרג הייתי ממליץ לו לעקוב אחרי האתר, אולי בקריסמיס או בחגים שלהם שוב יהיה מבצעים שווים.

נערך לאחרונה:
יש גם בוורוד אם אתה רוצה
והצבע זה הדבר האחרון שמעניין לי את הביצה

נכנס בחור, כותב ביקורת יפה על חגורה שהוא קנה, מכל הפרמטרים בחרת להתייחס להכי שולי ולבאס אותו.
מי לדעתך נשמע כמו הייטר?

זו לא אשמתו שהוא נולד ישראלי.

זו לא אשמתו שהוא נולד ישראלי.
מישהו צריך לקחת אחריות. גם אני לא תמיד מרבה במילים טובות אבל בין זה לבין להוציא לבנאדם את הרוח מהמפרשים שלא לצורך יש הבדל.

נכנס בחור, כותב ביקורת יפה על חגורה שהוא קנה, מכל הפרמטרים בחרת להתייחס להכי שולי ולבאס אותו.
מי לדעתך נשמע כמו הייטר?
אתם מגזימים, זה נכתב בצחוק.
תוציאו את המקלות מהתחת...

חחחחח אין מה להגיד, אני אשאיר לו לגלות כמו הוא רק חושב שהיא כבר נשברה, וכמה ביצועים הוא עוד יוכל להוציא ממנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית