דיון עוצמות חדשות כושר במעגלי החיים

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני חשבתי לקנות את הספר
עוצמות חדשות כושר במעגלי החיים שזה הספר של איתי זיו.
הספר עדכני או שדברים השתנו מאז?
שווה לקנות אותו?
שמעתי שהספר משנת 2006 דברים לא השתנו מאז?

היי אני חשבתי לקנות את הספר
עוצמות חדשות כושר במעגלי החיים שזה הספר של איתי זיו.
הספר עדכני או שדברים השתנו מאז?
שווה לקנות אותו?
שמעתי שהספר משנת 2006 דברים לא השתנו מאז?
אם אין לך בעיה של אנגלית, אז יש ספרים ברמה הרבה יותר גבוהה.

אתה גם יכול לזרוק את הכסף מהחלון אין הבדל... חוץ מזה שהספר יקח ממך גם זמן.

סתם זה די קיצוני, לא קראתי אותו אבל יצא לי לעיין בו קצת והוא נראה מאוד סתמי ודבילי

• פותח/ת השרשור
ממה שאני יודע ב2006 היינו קופים, לא?
האבולוציה הזאת כל כך מהירה..
חחח נו תענה ברצינות אחי
אם אין לך בעיה של אנגלית, אז יש ספרים ברמה הרבה יותר גבוהה.
אני יודע אנגלית בסיסית אבל לא ברמה של לקרוא ספרים בנושאים כאלה
אתה גם יכול לזרוק את הכסף מהחלון אין הבדל... חוץ מזה שהספר יקח ממך גם זמן.

סתם זה די קיצוני, לא קראתי אותו אבל יצא לי לעיין בו קצת והוא נראה מאוד סתמי ודבילי
בטוח כי מפרסמים אותו באתר של ישראלבודי אז חשבתי ששווה לקרוא

אני לא רוצה לקבל תביעת דיבה אז אחסוך את דעתי על המחבר, אבל לדעתי עדיף להשקיע את הכסף בספר אחר.
רק שתדע שהוא אחלה בן אדם, יודע הרבה אבל גם לדעתי מטעמי שיווק הוא מפרסם דברים שהם פחות רלוונטים
לדעתי כל מי שחושב על קריירה בתחום צריך ללמוד מההתנהלות שלו

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לקבל תביעת דיבה אז אחסוך את דעתי על המחבר, אבל לדעתי עדיף להשקיע את הכסף בספר אחר.
אוקיי,לפי מה שאמרו לי נראה לי שעדיף שאני לא אקנה,יש ספר אחר מומלץ?
רק שתדע שהוא אחלה בן אדם, יודע הרבה אבל גם לדעתי מטעמי שיווק הוא מפרסם דברים שהם פחות רלוונטים
לדעתי כל מי שחושב על קריירה בתחום צריך ללמוד מההתנהלות שלו
אז אני לא אקנה,יש ספר על פיתוח גוף,תזונה............ שאתה ממליץ עליו?

תודה,שכחתי לציין אבל אני רוצה ספר בעברית כי אני לא קורא אנגלית שוטף(אני כיתה ט הקבצה א) מעדיף ספר טוב בעברית
נראה לי יש גרסא מתורגמת לספר הזה אבל אני לא בטוח אולי יש פה חבר'ה שידעו...

על פניו נראה שאיתי זיו הוא אחלה, אני לפעמים לא מסכים עם חלק מהדברים שהוא כותב, אבל אני לא יכול להגיד שהוא לא תותח בתחומו.

אני בעד שתקנה את הספר, אפילו להעלות לפה שאלות על דברים שהוא כותב לייצר עוד דיונים מעניינים.

לגבי ספרים אחרים אני ממליץ לך לא לקנות ספרים שמדברים על תורות אימון כי אתה תכנס לבור ללא תחתית, תתחיל מהבסיס, ספרי אנטומיה וקניזיולוגיה, ספרי פיזיולוגיה של המאמץ, יועילו לך יותר מהכל, שתשתפשף בידע הבסיסי תוכל לקנות ספרים יותר ספציפים וכל הקריאה שלך וההבנה שלך יהיו שונים.

ss 3 edition זה לא על תזונה אבל...
ספר שלא מדבר ב-כ-ל-ל על פיתוח גוף וגם לא מוזכר שם את המילה בודיבילדינג בכל הספר, ריפטו לא מתעניין בתחום הזה זה לא מעניין אותו, ריפטו מתעסק בכוח, לכן המלצה לא קשורה למה שפותח הפוסט שאל פה:
אז אני לא אקנה,יש ספר על פיתוח גוף,תזונה............ שאתה ממליץ עליו?
אם זאת אני כן ממליץ לקרוא את ה-ss זה ישנה לך את המחשבה על אימונים בפאי רדיאנים (=180 מעלות - המתמטיקה דפקה אותי) 😃

• פותח/ת השרשור
על פניו נראה שאיתי זיו הוא אחלה, אני לפעמים לא מסכים עם חלק מהדברים שהוא כותב, אבל אני לא יכול להגיד שהוא לא תותח בתחומו.

אני בעד שתקנה את הספר, אפילו להעלות לפה שאלות על דברים שהוא כותב לייצר עוד דיונים מעניינים.

לגבי ספרים אחרים אני ממליץ לך לא לקנות ספרים שמדברים על תורות אימון כי אתה תכנס לבור ללא תחתית, תתחיל מהבסיס, ספרי אנטומיה וקניזיולוגיה, ספרי פיזיולוגיה של המאמץ, יועילו לך יותר מהכל, שתשתפשף בידע הבסיסי תוכל לקנות ספרים יותר ספציפים וכל הקריאה שלך וההבנה שלך יהיו שונים.

ספר שלא מדבר ב-כ-ל-ל על פיתוח גוף וגם לא מוזכר שם את המילה בודיבילדינג בכל הספר, ריפטו לא מתעניין בתחום הזה זה לא מעניין אותו, ריפטו מתעסק בכוח, לכן המלצה לא קשורה למה שפותח הפוסט שאל פה:

אם זאת אני כן ממליץ לקרוא את ה-ss זה ישנה לך את המחשבה על אימונים בפאי רדיאנים (=180 מעלות - המתמטיקה דפקה אותי) 😃
תודה,על מה מדבר הספר ss וזה בעברית?ושמעתי על הספר הפיזיולוגיה של המאמץ,שווה לקנות?מלמדים בו על תרגילים?

תודה,על מה מדבר הספר ss וזה בעברית?ושמעתי על הספר הפיזיולוגיה של המאמץ,שווה לקנות?מלמדים בו על תרגילים?
הספר ss של מארק ריפטו הוא באנגלית, הוא מדבר על הביומכניקה וביצוע נכון של תרגילי הכוח - סקוואט, פרס, דדליפט, בנצ פרס ופאוורקלין. הטופיק של הספר זה כוח, יש שם הסברים קניזיולוגים ברמה הכי גבוהה שיש, ובסוף הספר הסבר על התכנית ss שמפורטת יותר בספר ppst שלו, שם הוא מרחיב יותר על תכניות אימון, ביניהם הטקסס מתוד והליניארית של ביל סטאר.

לגבי הפיזיולוגיה של המאמץ - יש עשרות ספרים על זה, אתה בטח מתכוון לשל וינגייט, אני לא חושב שהוא ברמה מאוד גבוהה, הוא גם לא כל כך מעודכן.

כן תאכלס אתה צודק אבל בכל זאת נראה לי שהוא התכוון לספר בסיסי על אימונים באופן כללי ואני אישית לא מכיר אחד יותר טוב, אז גם אם המטרה שלו בתור מתאמן מתחיל היא פיתוח גוף הספר כן יוסיף לו המון

• פותח/ת השרשור
הספר ss של מארק ריפטו הוא באנגלית, הוא מדבר על הביומכניקה וביצוע נכון של תרגילי הכוח - סקוואט, פרס, דדליפט, בנצ פרס ופאוורקלין. הטופיק של הספר זה כוח, יש שם הסברים קניזיולוגים ברמה הכי גבוהה שיש, ובסוף הספר הסבר על התכנית ss שמפורטת יותר בספר ppst שלו, שם הוא מרחיב יותר על תכניות אימון, ביניהם הטקסס מתוד והליניארית של ביל סטאר.

לגבי הפיזיולוגיה של המאמץ - יש עשרות ספרים על זה, אתה בטח מתכוון לשל וינגייט, אני לא חושב שהוא ברמה מאוד גבוהה, הוא גם לא כל כך מעודכן.
תודה רבה,אבל אני מעדיף ספר בעברית על פיתוח גוף,פחות מעניין אותי פאורליפטינג אבל יותר מעניין אותי תזונה נכונה,פיתוח גוף,תרגילים,אנטומיה..... אם יש לך המלצה מצויין
כן תאכלס אתה צודק אבל בכל זאת נראה לי שהוא התכוון לספר בסיסי על אימונים באופן כללי ואני אישית לא מכיר אחד יותר טוב, אז גם אם המטרה שלו בתור מתאמן מתחיל היא פיתוח גוף הספר כן יוסיף לו המון
אני יודע את הבסיס אבל אני רוצה להרחיב אופקים חח אני רוצה לדעת עוד

פחות מעניין אותי פאורליפטינג
הרבה אנשים נוטים לחשוב שריפטו מתעסק בפאוורליפטינג, זה לא הטופיק של הספר, הספר מדבר על כוח, שהוא בעצם הבסיס לכל תחום ספורט שמערב כוח

הרבה אנשים נוטים לחשוב שריפטו מתעסק בפאוורליפטינג, זה לא הטופיק של הספר, הספר מדבר על כוח, שהוא בעצם הבסיס לכל תחום ספורט שמערב כוח

אז במה הוא מתעסק בשחייה צורנית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית