עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אין לך בעיה של אנגלית, אז יש ספרים ברמה הרבה יותר גבוהה.היי אני חשבתי לקנות את הספר
עוצמות חדשות כושר במעגלי החיים שזה הספר של איתי זיו.
הספר עדכני או שדברים השתנו מאז?
שווה לקנות אותו?
שמעתי שהספר משנת 2006 דברים לא השתנו מאז?
חחח נו תענה ברצינות אחיממה שאני יודע ב2006 היינו קופים, לא?
האבולוציה הזאת כל כך מהירה..
אני יודע אנגלית בסיסית אבל לא ברמה של לקרוא ספרים בנושאים כאלהאם אין לך בעיה של אנגלית, אז יש ספרים ברמה הרבה יותר גבוהה.
בטוח כי מפרסמים אותו באתר של ישראלבודי אז חשבתי ששווה לקרואאתה גם יכול לזרוק את הכסף מהחלון אין הבדל... חוץ מזה שהספר יקח ממך גם זמן.
סתם זה די קיצוני, לא קראתי אותו אבל יצא לי לעיין בו קצת והוא נראה מאוד סתמי ודבילי
רק שתדע שהוא אחלה בן אדם, יודע הרבה אבל גם לדעתי מטעמי שיווק הוא מפרסם דברים שהם פחות רלוונטיםאני לא רוצה לקבל תביעת דיבה אז אחסוך את דעתי על המחבר, אבל לדעתי עדיף להשקיע את הכסף בספר אחר.
אוקיי,לפי מה שאמרו לי נראה לי שעדיף שאני לא אקנה,יש ספר אחר מומלץ?אני לא רוצה לקבל תביעת דיבה אז אחסוך את דעתי על המחבר, אבל לדעתי עדיף להשקיע את הכסף בספר אחר.
אז אני לא אקנה,יש ספר על פיתוח גוף,תזונה............ שאתה ממליץ עליו?רק שתדע שהוא אחלה בן אדם, יודע הרבה אבל גם לדעתי מטעמי שיווק הוא מפרסם דברים שהם פחות רלוונטים
לדעתי כל מי שחושב על קריירה בתחום צריך ללמוד מההתנהלות שלו
תודה,שכחתי לציין אבל אני רוצה ספר בעברית כי אני לא קורא אנגלית שוטף(אני כיתה ט הקבצה א) מעדיף ספר טוב בעבריתss 3 edition זה לא על תזונה אבל...
נראה לי יש גרסא מתורגמת לספר הזה אבל אני לא בטוח אולי יש פה חבר'ה שידעו...תודה,שכחתי לציין אבל אני רוצה ספר בעברית כי אני לא קורא אנגלית שוטף(אני כיתה ט הקבצה א) מעדיף ספר טוב בעברית
ספר שלא מדבר ב-כ-ל-ל על פיתוח גוף וגם לא מוזכר שם את המילה בודיבילדינג בכל הספר, ריפטו לא מתעניין בתחום הזה זה לא מעניין אותו, ריפטו מתעסק בכוח, לכן המלצה לא קשורה למה שפותח הפוסט שאל פה:ss 3 edition זה לא על תזונה אבל...
אם זאת אני כן ממליץ לקרוא את ה-ss זה ישנה לך את המחשבה על אימונים בפאי רדיאנים (=180 מעלות - המתמטיקה דפקה אותי) 😃אז אני לא אקנה,יש ספר על פיתוח גוף,תזונה............ שאתה ממליץ עליו?
תודה,על מה מדבר הספר ss וזה בעברית?ושמעתי על הספר הפיזיולוגיה של המאמץ,שווה לקנות?מלמדים בו על תרגילים?על פניו נראה שאיתי זיו הוא אחלה, אני לפעמים לא מסכים עם חלק מהדברים שהוא כותב, אבל אני לא יכול להגיד שהוא לא תותח בתחומו.
אני בעד שתקנה את הספר, אפילו להעלות לפה שאלות על דברים שהוא כותב לייצר עוד דיונים מעניינים.
לגבי ספרים אחרים אני ממליץ לך לא לקנות ספרים שמדברים על תורות אימון כי אתה תכנס לבור ללא תחתית, תתחיל מהבסיס, ספרי אנטומיה וקניזיולוגיה, ספרי פיזיולוגיה של המאמץ, יועילו לך יותר מהכל, שתשתפשף בידע הבסיסי תוכל לקנות ספרים יותר ספציפים וכל הקריאה שלך וההבנה שלך יהיו שונים.
ספר שלא מדבר ב-כ-ל-ל על פיתוח גוף וגם לא מוזכר שם את המילה בודיבילדינג בכל הספר, ריפטו לא מתעניין בתחום הזה זה לא מעניין אותו, ריפטו מתעסק בכוח, לכן המלצה לא קשורה למה שפותח הפוסט שאל פה:
אם זאת אני כן ממליץ לקרוא את ה-ss זה ישנה לך את המחשבה על אימונים בפאי רדיאנים (=180 מעלות - המתמטיקה דפקה אותי) 😃
הספר ss של מארק ריפטו הוא באנגלית, הוא מדבר על הביומכניקה וביצוע נכון של תרגילי הכוח - סקוואט, פרס, דדליפט, בנצ פרס ופאוורקלין. הטופיק של הספר זה כוח, יש שם הסברים קניזיולוגים ברמה הכי גבוהה שיש, ובסוף הספר הסבר על התכנית ss שמפורטת יותר בספר ppst שלו, שם הוא מרחיב יותר על תכניות אימון, ביניהם הטקסס מתוד והליניארית של ביל סטאר.תודה,על מה מדבר הספר ss וזה בעברית?ושמעתי על הספר הפיזיולוגיה של המאמץ,שווה לקנות?מלמדים בו על תרגילים?
על פניו נראה שאיתי זיו הוא אחלה, אני לפעמים לא מסכים עם חלק מהדברים שהוא כותב, אבל אני לא יכול להגיד שהוא לא תותח בתחומו.
אני בעד שתקנה את הספר, אפילו להעלות לפה שאלות על דברים שהוא כותב לייצר עוד דיונים מעניינים.
לגבי ספרים אחרים אני ממליץ לך לא לקנות ספרים שמדברים על תורות אימון כי אתה תכנס לבור ללא תחתית, תתחיל מהבסיס, ספרי אנטומיה וקניזיולוגיה, ספרי פיזיולוגיה של המאמץ, יועילו לך יותר מהכל, שתשתפשף בידע הבסיסי תוכל לקנות ספרים יותר ספציפים וכל הקריאה שלך וההבנה שלך יהיו שונים.
ספר שלא מדבר ב-כ-ל-ל על פיתוח גוף וגם לא מוזכר שם את המילה בודיבילדינג בכל הספר, ריפטו לא מתעניין בתחום הזה זה לא מעניין אותו, ריפטו מתעסק בכוח, לכן המלצה לא קשורה למה שפותח הפוסט שאל פה:
אם זאת אני כן ממליץ לקרוא את ה-ss זה ישנה לך את המחשבה על אימונים בפאי רדיאנים (=180 מעלות - המתמטיקה דפקה אותי) 😃
תודה רבה,אבל אני מעדיף ספר בעברית על פיתוח גוף,פחות מעניין אותי פאורליפטינג אבל יותר מעניין אותי תזונה נכונה,פיתוח גוף,תרגילים,אנטומיה..... אם יש לך המלצה מצוייןהספר ss של מארק ריפטו הוא באנגלית, הוא מדבר על הביומכניקה וביצוע נכון של תרגילי הכוח - סקוואט, פרס, דדליפט, בנצ פרס ופאוורקלין. הטופיק של הספר זה כוח, יש שם הסברים קניזיולוגים ברמה הכי גבוהה שיש, ובסוף הספר הסבר על התכנית ss שמפורטת יותר בספר ppst שלו, שם הוא מרחיב יותר על תכניות אימון, ביניהם הטקסס מתוד והליניארית של ביל סטאר.
לגבי הפיזיולוגיה של המאמץ - יש עשרות ספרים על זה, אתה בטח מתכוון לשל וינגייט, אני לא חושב שהוא ברמה מאוד גבוהה, הוא גם לא כל כך מעודכן.
אני יודע את הבסיס אבל אני רוצה להרחיב אופקים חח אני רוצה לדעת עודכן תאכלס אתה צודק אבל בכל זאת נראה לי שהוא התכוון לספר בסיסי על אימונים באופן כללי ואני אישית לא מכיר אחד יותר טוב, אז גם אם המטרה שלו בתור מתאמן מתחיל היא פיתוח גוף הספר כן יוסיף לו המון
הרבה אנשים נוטים לחשוב שריפטו מתעסק בפאוורליפטינג, זה לא הטופיק של הספר, הספר מדבר על כוח, שהוא בעצם הבסיס לכל תחום ספורט שמערב כוחפחות מעניין אותי פאורליפטינג
אוקיי תודההרבה אנשים נוטים לחשוב שריפטו מתעסק בפאוורליפטינג, זה לא הטופיק של הספר, הספר מדבר על כוח, שהוא בעצם הבסיס לכל תחום ספורט שמערב כוח
הרבה אנשים נוטים לחשוב שריפטו מתעסק בפאוורליפטינג, זה לא הטופיק של הספר, הספר מדבר על כוח, שהוא בעצם הבסיס לכל תחום ספורט שמערב כוח
אתה מצטט אתי ומדגיש רק את חלק מהפסקה, תראה שוב את מה שלא הדגשת וזה המענה למה שכתבתאז במה הוא מתעסק בשחייה צורנית?