דיון עוצמות חדשות כושר במעגלי החיים

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני חשבתי לקנות את הספר
עוצמות חדשות כושר במעגלי החיים שזה הספר של איתי זיו.
הספר עדכני או שדברים השתנו מאז?
שווה לקנות אותו?
שמעתי שהספר משנת 2006 דברים לא השתנו מאז?

אתה מצטט אתי ומדגיש רק את חלק מהפסקה, תראה שוב את מה שלא הדגשת וזה המענה למה שכתבת
עזוב שגם אם זה אני לא מסכים לגמרי אבל לא משנה... זה פשוט נשמע קצת מצחיק מה שהגשתי... לא נורא.

עזוב שגם אם זה אני לא מסכים לגמרי אבל לא משנה... זה פשוט נשמע קצת מצחיק מה שהגשתי... לא נורא.
למה אתה חושב שזה נשמע מצחיק? אתה חושב שכוח זה פאוורליפטינג? אתה חושב ש-ss זו תכנית פאוורליפטינג?? אם ככה למה יש בספר שלו כל כך הרבה תכניות אימון שמיועדות לוויטליפטינג או לפוטבול או לכל תחום ספורט שמערב כוח? אתה קראת את הספר שלו בכלל?

אל תגיד דברים לא נכונים ותחשוב שאתה צודק

למה אתה חושב שזה נשמע מצחיק? אתה חושב שכוח זה פאוורליפטינג? אתה חושב ש-ss זו תכנית פאוורליפטינג?? אם ככה למה יש בספר שלו כל כך הרבה תכניות אימון שמיועדות לוויטליפטינג או לפוטבול או לכל תחום ספורט שמערב כוח? אתה קראת את הספר שלו בכלל?

אל תגיד דברים לא נכונים ותחשוב שאתה צודק

1. די כבר עם הדיבור המתנשא המוגזם

2. הספר מתעסק בבסיס ובעיקר בתרגילי הבסיס, בביצוע ובמכניקה באופן כללי. אבל להגיד שזה לא קשור לפווארליפטינג זה כמו להגיד לזרוק שלשות לא קשור לכדורסל

1. די כבר עם הדיבור המתנשא המוגזם

2. הספר מתעסק בבסיס ובעיקר בתרגילי הבסיס, בביצוע ובמכניקה באופן כללי. אבל להגיד שזה לא קשור לפווארליפטינג זה כמו להגיד לזרוק שלשות לא קשור לכדורסל
1. אין לי כוונה להתנשא עליך, סלח לי אם ככה זה נראה.

2. זה לא נכון, פאוורליפטינג זה ספורט שמתחרים בו בשלוש תנועות.
כוח זה משהו אחר, פאוורליפטר יכול להיות להרים חצי טון דדליפט אבל הקלין שלו יהיה 150 לעומת וויטליפטר שעושה 250 קלין אבל הדדליפט שלו 400, מי יותר חזק? למי יש יותר כוח?
פאוורליפטר יכול להיות עם 200 בנץ אבל עם 100 פרס לעומת שחקן פוטבול עם 130 פרס ויותר כוח בהרבה תחומים שונים בספורט.

כדי להיות פאוורליפטר צריך להיות חזק זה בטוח, אבל כוח זה לא פאוורליפטינג.

והמיין טופיק שריפטו מלמד זה כוח, באופן כללי, לכל תחומי הספורט השונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית