עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב שגם אם זה אני לא מסכים לגמרי אבל לא משנה... זה פשוט נשמע קצת מצחיק מה שהגשתי... לא נורא.אתה מצטט אתי ומדגיש רק את חלק מהפסקה, תראה שוב את מה שלא הדגשת וזה המענה למה שכתבת
למה אתה חושב שזה נשמע מצחיק? אתה חושב שכוח זה פאוורליפטינג? אתה חושב ש-ss זו תכנית פאוורליפטינג?? אם ככה למה יש בספר שלו כל כך הרבה תכניות אימון שמיועדות לוויטליפטינג או לפוטבול או לכל תחום ספורט שמערב כוח? אתה קראת את הספר שלו בכלל?עזוב שגם אם זה אני לא מסכים לגמרי אבל לא משנה... זה פשוט נשמע קצת מצחיק מה שהגשתי... לא נורא.
למה אתה חושב שזה נשמע מצחיק? אתה חושב שכוח זה פאוורליפטינג? אתה חושב ש-ss זו תכנית פאוורליפטינג?? אם ככה למה יש בספר שלו כל כך הרבה תכניות אימון שמיועדות לוויטליפטינג או לפוטבול או לכל תחום ספורט שמערב כוח? אתה קראת את הספר שלו בכלל?
אל תגיד דברים לא נכונים ותחשוב שאתה צודק
1. אין לי כוונה להתנשא עליך, סלח לי אם ככה זה נראה.1. די כבר עם הדיבור המתנשא המוגזם
2. הספר מתעסק בבסיס ובעיקר בתרגילי הבסיס, בביצוע ובמכניקה באופן כללי. אבל להגיד שזה לא קשור לפווארליפטינג זה כמו להגיד לזרוק שלשות לא קשור לכדורסל