עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מגביר 10 יחידות מדעי המחשב ופיזיקה יש פאקינג יותר מדי שעות יש 2 ימים שאני מסיים ב4 יום שאני מסיים בשלוש ובשישי אני משתחרר רק ב137 שעות השנה.. ציפיתי ללמוד הרבה פחות בתור שישיסט
אם יש במקרה שביעיסטים/שמיניסטים פה, איך כיתה י' ? קשה ?
כמה שעות אתם לומדים ?
יא נטחנים זה ברור אבל י ציפיתי לשכונה רצח מה האופציות שלך להרחיב ?שביעיסט - כרגע 43 שעות שבועיות, ככל הנראה זה יגדל פשוט אני עדיין לא ממש סגור מה להרחיב.
אני 5 ביולוגיה 5 מחשבים ו5 מתמטיקה אנגליתאני מגביר 10 יחידות מדעי המחשב ופיזיקה יש פאקינג יותר מדי שעות יש 2 ימים שאני מסיים ב4 יום שאני מסיים בשלוש ובשישי אני משתחרר רק ב1
אני מגביר 10 יחידות מדעי המחשב ופיזיקה יש פאקינג יותר מדי שעות יש 2 ימים שאני מסיים ב4 יום שאני מסיים בשלוש ובשישי אני משתחרר רק ב1
בהתחשב בעובדה שאני מסיים פעמיים בשבוע ב2 וזה הכי מאוחר שלי.. כן...4 זה מאוחר?😣
בהתחשב בעובדה שאני מסיים פעמיים בשבוע ב2 וזה הכי מאוחר שלי.. כן
כרגע אני עושה 5 פיזיקה ו-5 היסטוריה, ההיסטוריה זה ממש שטויות, שלוש שעות שבועיות שחצי מהם לרוב צופים בסרטים או משהו, לקחתי את זה רק כי היסטוריה באה לי ממש בקלות.. שוקל לעבור למדמ''ח במקום היסטוריה, הבעיה שלא יהיה לי זמן לחיות.יא נטחנים זה ברור אבל י ציפיתי לשכונה רצח מה האופציות שלך להרחיב ?
אני 5 ביולוגיה 5 מחשבים ו5 מתמטיקה אנגלית
תיזכור את זה בעתיד בעבודה שלך ,שתימצא את עצמך עושה מישמרות של 8 עד 18.בהתחשב בעובדה שאני מסיים פעמיים בשבוע ב2 וזה הכי מאוחר שלי.. כן
כנראה שלא אני, אני עוד בורודותמרימים 4.5 קילו בדאמבלים
זה לא כזה נורא, גם לא כיתה י', בטח כשעכשיו אין עוד בגרויות בכיתה י'..37 שעות השנה.. ציפיתי ללמוד הרבה פחות בתור שישיסט
כמה שעות אתם לומדים ?
כן אני כיתה י' בטכ"מ או הנדסת תוכנה איך שתקרא לזה טוחנים אותי שאתה לא מבין בכלל 46 שעות שבועיות37 שעות השנה.. ציפיתי ללמוד הרבה פחות בתור שישיסט
כמה שעות אתם לומדים ?
תתבייש לך..רק בתקופה שלי למדנו כל יום מ 8 עד 2 גג ?
ושישי עד 10-11 ?
היית בטכמ והגברת 5 פיזיקה 5 מתמטיקה ואנגלית?בואנה חבורת בכיינים בכתה יא התחלתי ללמוד כל יום בשעת 0 (7:15) סיימתי פעמיים בשבוע ב17:30 פעמיים 15:15 ופעם אחת 16:00... 52 שעות שבועיות.