הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרמור של תלמידים

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
לא יודע מה יותר עצוב שאתם לומדים מעט מאוד, או שאתם חושבים שאתם לומדים הרבה.
אני מלמד תיכוניסטים מתמטיקה ופיזיקה וזה מחריד לראות את הרדידות "קח נוסחה, תציב" זה בגדול מה שאומרים להם, וכמובן זה ממשיך גם באוניברסיטה.

וסתם לסבר את האוזן שתרגישו טוב עם עצמכם, כשלמדתי בישיבה תיכונית שהייתה גם פנימייה, שיעור גמרא ראשון ברבע לשש (למרות שזה היה שיעור רשות) הלימודים התחילו בתשע והסתיימו בד"כ בחמש-שש ביום עמוס גם בשבע, ואחרי הלימודים הרגילים היה לנו בשבע וחצי לימוד עצמי של גמרא (הם לא היו חלק מהבגרות), והיו אפילו שיעורי בית! כמובן מבחן בכל שבועיים לכל מקצוע.
מבטיח לכם שאם הייתי שר החינוך הלימודים שלכם לא היו שונים בהרבה ממה שהיה לי.

י"א..... יומיים עד שש כל השאר בחמש ושעה ועשרה כדי להגיע הביתה+התנדבות שזה עוד שמונה שעות בשבוע........ בכלל בלי לדבר על למידה מחוץ לבית ספר..
הלוואי 36 שעות שבועיות.(וכיתה י זה בית זונות החלטתי שאין לי כוח ללמוד למבחנים הומאנים ועדיין ממוצע 92 בתעודה,כיתה קלה)

י"א..... יומיים עד שש כל השאר בחמש ושעה ועשרה כדי להגיע הביתה+התנדבות שזה עוד שמונה שעות בשבוע........ בכלל בלי לדבר על למידה מחוץ לבית ספר..
הלוואי 36 שעות שבועיות.
אה, אז סתם התבכיינתי.

היית בטכמ והגברת 5 פיזיקה 5 מתמטיקה ואנגלית?
הייתי בטלמ (טכניון לעידוד מתמטיקה=מתמטיקה 5 מואץ) ועשיתי 5 פיזיקה, אנגלית, מדעי המחשב והנדסת תכנה. היה לי 13 שעות מחשבים, 8 פיזיקה, 6 מתמטיקה, 5 אנגלית בשבוע פלוס כל שאר המקצועות

אחי כיתה י זה הכי לא שכונה תגיע ליב תבין מה זה שכונה(סיימתי כבר בית ספר)

26 שעות. יום שישי לומד שעתיים. מתחיל 3 פעמים בשבוע ב10.
החיים יפים 😃

יא' 43 שעות בשבוע? י' 37? במגמת ספרות או משהו (מהמילה תספורת)?
בכיתה י' למדתי 44 שעות ועכשיו ביא' אני לומד 55 שעות בשבוע. אני מתחיל כמעט כל יום ב-7:30 ומסיים ב-17:00, ביום שישי מ-7:30 עד 14:35.

כיתה י' זה פשוט בית זונות
יא' לומדים הרבה רק לקראת סוף השנה שמתחילות הבגרויות, אני הייתי במסלול שמסיימים כמעט את כל הבגרויות ביא' אז עכשיו ביב' יש לי רק 5 מקצועות...
בכללי גם ביא' לא הרגשתי עומס. אם אתה לא טכמיסט או מרחיב מקצוע מדעי (או אפילו שניים), לא יהיה לך עומס אמיתי.

אין לי על מה להתלונן אמור להיות לי 30-36 בערך תלוי בשיעורים פרטניים

כיתה י' היא פשוט בדיחה, חכה שתגיע ליא'. אפילו תלמידי מב"ר לומדים כמו חמורים.

תלמיד מב"ט מדבר פה:לא ראיתי את הבית שלי. רק של המורים.
מתחיל ב8 כל יום בשבוע ומסיים ב3 בימים נחמדים(זה ככה היה מכיתה יא' עד לסוף יב')

• פותח/ת השרשור
אתם חייבים להבין, כל כך הרבה למידה בנוסף לאימונים ופוטבול פוגע לי בזמן ''גרבוץ ועשיית כלום''
למרות שנראה לי שאני יכול לעשות את זה גם בבצפר

אתם חייבים להבין, כל כך הרבה למידה בנוסף לאימונים ופוטבול פוגע לי בזמן ''גרבוץ ועשיית כלום''
למרות שנראה לי שאני יכול לעשות את זה גם בבצפר
שנה שעברה היה לי שיעור אזרחות ולמדנו במעבדת פיזיקה
ישבתי שורה אחת לפני הסוף ומאחורי 3 ילדים התערבו בניהם אם אחד מהם מאונן בשיעור הוא מקבל 10 שקל
THE END

שנה שעברה היה לי שיעור אזרחות ולמדנו במעבדת פיזיקה
ישבתי שורה אחת לפני הסוף ומאחורי 3 ילדים התערבו בניהם אם אחד מהם מאונן בשיעור הוא מקבל 10 שקל
THE END
זה נשמע כל כך סיפור fxp

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית