פאקינג חיימעוד אתה מדבר..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פאקינג חיימעוד אתה מדבר..
ווסאפ פאקינג עוףק
זה אמור להיות הרבה יותר כיף, לא ? או לפחות פחות גרועחמוד, תנסה פעם לעשות 40 שעות שבועיות בסמסטר באוניברסיטה ותחזור אלי 😃
חכה.. מה הלחץ??חכו חכו שתתגייסו .....מוחעחעחע:bananen_smilies066:
חכו חכו שתתגייסו .....מוחעחעחע:bananen_smilies066:
שיתגייסו?
חכה שיצאו לעולם האמיתי, בלי מסגרות ובלי שומדבר שמשלם עלייך או מכווין אותך לאן ללכת..
התיכון הייתה לי תקופה אעש, הצבא דיי מסריח, אבל אין כמו לשלם ביטוח לאומי/מס הכנסה/רכב/דירה/אוכל/לימודים/חדר כושר וכו' 😣
את מתכוונת לטבעונות ? איך מסתגלים לדבר הזה ? מתי התקופה הזאת עוברת?לפי דעתי לכל תקופה יש את הקושי שלה. החוכמה היא להבין את הסיטואציה שאתה נמצא בה ולהסתגל.
עניין של גישה.
כל תקופה בחיים. אבל כן, גם לתזונה טבעונית מתרגלים..את מתכוונת לטבעונות ? איך מסתגלים לדבר הזה ? מתי התקופה הזאת עוברת?
אה, אח שלי מתחתן בעוד חודשיים ויהיה בופה. יהיה בו אנטריקוט ופרגיות.
אם את שומעת כתבה בנובמבר על דילול בכמות החיות במשק שלא תגידי שלא הזהרתי
כל תקופה בחיים. אבל כן, גם לתזונה טבעונית מתרגלים..
כמובן שאם אתה מראש מגיע עם גישה של לוזר זה יאט את קצב ההסתגלות 😃
והחלק האחרון היה מיותר.. אל תעלב, אבל החתונה של אחיך חסרת חשיבות בעיני.
לא חשבתי שיש לה חשיבות סתם נחמד לי to rub it in your face (אם כתבתי rub נכון)כל תקופה בחיים. אבל כן, גם לתזונה טבעונית מתרגלים..
כמובן שאם אתה מראש מגיע עם גישה של לוזר זה יאט את קצב ההסתגלות 😃
והחלק האחרון היה מיותר.. אל תעלב, אבל החתונה של אחיך חסרת חשיבות בעיני.
זה לא משנה את העובדה שהעומס הלימודי גדול פי 10, הדיון פה על זמן ולא על כיף. ועל הדרך גם צריך לעבוד, לתחזק דירה, לדאוג לעצמך (קניות כביסה לבשל וכו'). העומס בחיים רק גדל אקספוננציאלית, צריך ללמוד להסתגל 😃זה אמור להיות הרבה יותר כיף, לא ? או לפחות פחות גרוע
כי תכלס אתה לומד את מה שאתה אוהב, ולא לשון ואיכס כאלה
אתה יודע, אני לא חיה בבידוד. יש לי חברים/בני משפחה שאוכלים לידי בשר כל הזמן.לא חשבתי שיש לה חשיבות סתם נחמד לי to rub it in your face (אם כתבתי rub נכון)
😘
אתה יודע, אני לא חיה בבידוד. יש לי חברים/בני משפחה שאוכלים לידי בשר כל הזמן.
זו לא הדרך לקבל תשומת לב..
לך יש?כשאין לך 4 פלטות סקוואט...
אתה ממש אוהב לנצל את העובדה שאין שלילי באוף טופיק?לא חשבתי שיש לה חשיבות סתם נחמד לי to rub it in your face (אם כתבתי rub נכון)
😘
אני חותם קבע תודה לך :(שיתגייסו?
חכה שיצאו לעולם האמיתי, בלי מסגרות ובלי שומדבר שמשלם עלייך או מכווין אותך לאן ללכת..
התיכון הייתה לי תקופה אעש, הצבא דיי מסריח, אבל אין כמו לשלם ביטוח לאומי/מס הכנסה/רכב/דירה/אוכל/לימודים/חדר כושר וכו' 😣
בתור אחד שמשלם את כל מה שאמרת, אני דווקא מעדיף את זה ככה.
מעדיף את זה מאשר להיות תקוע במסגרת שאני שונא ומבזבז את הזמן שלי בה בחוסר יכולת להתקדם/ ללמוד משהו שבאמת מועיל.