נכון, זה למה אני לא חושב שצריך בכלל לעשות קעקוע, בלי קשר לגיל. אבל בטח לא בגיל 16.אפשר להגיד את זה בכל גיל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון, זה למה אני לא חושב שצריך בכלל לעשות קעקוע, בלי קשר לגיל. אבל בטח לא בגיל 16.אפשר להגיד את זה בכל גיל.
וגם אם כן,אין כל כך מה לעשות בנידון (ניתוח להסרה זאת לא אופציה בכלל)מפתיע שאני לא מתחרט על הקעקוע הראשון שלי שעשיתי לפני 16:secret:
נכון, זה למה אני לא חושב שצריך בכלל לעשות קעקוע, בלי קשר לגיל. אבל בטח לא בגיל 16.
וגם אם כן,אין כל כך מה לעשות בנידון (ניתוח להסרה זאת לא אופציה בכלל)
או מגהץמקרה הכי גרוע מחממים כף:rolleyes-71:
תשמור את הדעות שלך לעצמך.נכון, זה למה אני לא חושב שצריך בכלל לעשות קעקוע, בלי קשר לגיל. אבל בטח לא בגיל 16.
מצחיק שמישהו צעיר ממני מייעץ לי על החיים ומה אני ארצה או לא ארצה והאם אתחרט על זה.אני לא חושב שכדאי לך לעשות קעקוע. אתה בן 16, לך תדע במה תאמין בעוד 5 שנים איפה תהיה ומה תחשוב ? אולי מה שתעשה עכשיו על הרגל בעוד כמה שנים תחשוב שזה טיפשי ?
סליחה שאני מתפרץ ולא לעניין, אבל במידה ואני עושה קעקוע באיזור כמו הטרפזים, לוקח את המנוחה המומלצת כמו שהציעו פה מאימונים, כשאני יחזור להתאמן ונאמר יעשה סקוואט(כאשר המוט עשוי להיות בדיוק על הקעקוע) זה עלול לפגוע בו ?
או שעושים קעקוע אחד על השני..מקרה הכי גרוע מחממים כף:rolleyes-71:
אם המוט לא מצלק את העור ללא קעקוע, אין סיבה שיצלק אותו עם קעקוע.סליחה שאני מתפרץ ולא לעניין, אבל במידה ואני עושה קעקוע באיזור כמו הטרפזים, לוקח את המנוחה המומלצת כמו שהציעו פה מאימונים, כשאני יחזור להתאמן ונאמר יעשה סקוואט(כאשר המוט עשוי להיות בדיוק על הקעקוע) זה עלול לפגוע בו ?
הרעיון עצמו ממש נחמד אבל המשפט עצמו מפגר רצחיש לי 2 חברים שעשו ביחד קעקוע שרשום עליו :
Live a life you will remember
אחד עשה בבטן, אחד ביד האחורית
ד״א זה משיר של Avicii פשוט מזעזע
היו באיביזה שבוע שעבר והחליטו שמרוב שהם נהנו שם אז זה מה שהם צריכים לעשות כדי לזכור.. 🙁
אחרי שאמרתי להם שזה מזעזע הם ענו לי :
״עזוב אתה לעולם לא תבין״
סתם היה בא לי לשתף..
הרעיון עצמו ממש נחמד אבל המשפט עצמו מפגר רצח
נכון אבל בגדול ככל שאתה יותר צעיר האופי שלך נוטה להשתנות יותר ( לדוגמא אני לא מכיר הרבה אנשים בני 80 שישנו את הדעות שלהם)אפשר להגיד את זה בכל גיל.
זה עסק של חצי שנה אם לא יותר (וזה בקצב מהיר)קעקוע פול-באק
לאהמוט לא יכול לגרום לכל מיני עיוותים ודברים כאלה במידה וכבר עוברים את כל שלב ההחלמה