הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף מאסה - רגליים

Daniel Barack

משתמש על
9,149
5,628
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,357
9,149
5,628
1.70
90-91kg
תמונות נוספות בהמשך

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 76.7 · צפיות: 593
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 50.9 · צפיות: 592
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 34.8 · צפיות: 585
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 45.9 · צפיות: 573
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 44.6 · צפיות: 538
מאוד מרשים.
מחכה לראות את התוצאה שאחרי החיטוב,הרגליים יראו מדהים

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, המון מסה!
מה היתה התוכנית לרגליים ב9 חודש האלו?
אילו 9 חודשים?
סיימתי חיטוב באמצע מאי. התחלתי מאסה ב1.6. סיימתי אותה לפני שבוע.
בכל מקרה, אם התכוונת לתוכנית אימונים, מזה זמן רב שאני נותן לרגליים יום בנפרד, ומאמן אותן כל 4-5 ימים (כך יוצא הפיצול).
לצערי, בעקבות פציעות ומגבלות חוזרות ונשנות, אני מתבסס על נפח במשקלים בינוניים.
מבצע סקוואט, פשיטת ברכיים, סטיף דדליפט, כפיפת ברכיים ותרגיל לתאומים. זה פלוס מינוס אימון רגליים שלי. לאחרונה הכנסתי גם קירוב ירך כדי לעבוד על המקרבים.
בנתרגילים המורכבים אני בדרך כלל מבצע 3-4 סטים כבדים (יחסית למה שאני יכול) ועוד 4 לנפח גבוה (מה שנקרא BBB)
ריספקט, בטח קשה לך לקנות מכנסיים, מאד...
גינסים אני לא לובש תקופה ארוכה. גם לא ממש אוהב מתבסס על דגמחים נוחים או אלגנט. בכל מקרה רוב השבוע אני על מדים כך שאין בעיה. ובבית עם שורט חחח
מאוד מרשים.
מחכה לראות את התוצאה שאחרי החיטוב,הרגליים יראו מדהים
תודה
פתחתי אשכול סיום חיטוב במאי האחרון תוכל למצוא אותו בחיפוש באשכולות שפתחתי. יש תמונות גם של רגליים. חיטוב הבא מקווה לרדת לא.ש נמוך יותר (שואף לחד ספרתי). וכן גם לשמור על המאסה ברגליים (יש לי פ'טיש לרגליים חח)

אילו 9 חודשים?
סיימתי חיטוב באמצע מאי. התחלתי מאסה ב1.6. סיימתי אותה לפני שבוע.
בכל מקרה, אם התכוונת לתוכנית אימונים, מזה זמן רב שאני נותן לרגליים יום בנפרד, ומאמן אותן כל 4-5 ימים (כך יוצא הפיצול).
לצערי, בעקבות פציעות ומגבלות חוזרות ונשנות, אני מתבסס על נפח במשקלים בינוניים.
מבצע סקוואט, פשיטת ברכיים, סטיף דדליפט, כפיפת ברכיים ותרגיל לתאומים. זה פלוס מינוס אימון רגליים שלי. לאחרונה הכנסתי גם קירוב ירך כדי לעבוד על המקרבים.
בנתרגילים המורכבים אני בדרך כלל מבצע 3-4 סטים כבדים (יחסית למה שאני יכול) ועוד 4 לנפח גבוה (מה שנקרא BBB)

גינסים אני לא לובש תקופה ארוכה. גם לא ממש אוהב מתבסס על דגמחים נוחים או אלגנט. בכל מקרה רוב השבוע אני על מדים כך שאין בעיה. ובבית עם שורט חחח

תודה
פתחתי אשכול סיום חיטוב במאי האחרון תוכל למצוא אותו בחיפוש באשכולות שפתחתי. יש תמונות גם של רגליים. חיטוב הבא מקווה לרדת לא.ש נמוך יותר (שואף לחד ספרתי). וכן גם לשמור על המאסה ברגליים (יש לי פ'טיש לרגליים חח)
עוד שפרסמת את הפוסט עברתי עליו,אבל עכשיו עברתי עליו שוב-גם אז,רגליים מאוד מסיביות אבל עכשיו...ללא ספק עלית ברמה ומאוד
על אש ספרתי בהחלט תראה נהדר,ואני מאוד מחכה לראות את התוצאה
בהצלחה!

🤦‍♂️:ה-9 חודש זה בטעות- מאז שקראתי את הפוסט ועד שהגבתי לקח לי כמה ימים ובדרך נכנסו לי לראש המון שטויות שבלבלו אותי. 🤦‍♂️🫤

בכל אופן נראה מדהים! מחכה לראות עדכון על א.ש. נמוך

אתה מבצע סטיף דדליפט או דדליפט רומני? כי אלו שני דברים שונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית