הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הטיפים הכי טובים שאתם יכולים לתת למסה?

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
היי,
אני כרגע בנטרלי אחרי חיטוב ובערך עוד שבוע וחצי אני רוצה להתחיל את המסה הרצינית הראשונה שלי..
אני רואה פה הרבה דיונים אבל רציתי לשאול את זה במרוכז..
מהניסיון שיש לכם איזה טיפים טובים תוכלו לתת לי למסה טובה?
דברים שכדאי שאני לא יוותר עליהם לא משנה מה,מה הטעויות הממש גדולות שמתחיל כמוני יכול להיתקל בהם
ועוד משהו אם אני רואה שאני עולה באחוז שומן בצורה ניכרת כדאי לעצור את המסה ולחזור לחיטוב?
תודה 😃

דבר ראשון עלייה במשקל היא לא מטרה, המטרה היא לעלות משקל על המוט.
לכן לפני שאתה בכלל חושב על תפריט, תוודא שיש לך תוכנית אימונים טובה, זמן להתאמן לטכניקה טובה בתרגילים.

מבחינת התפריט, אל תדחוף ג'אנק. לא יותר מ 200-300 קלוריות שיבואו מממתקים כמו אוראו, גלידה וכד' ובטח לא שתיה מתוקה

אני לא נותן עירבון מדעי 100 אחוז למה שאומר אבל אני יכול להגיד מניסיון אישי ובשטח מה שראיתי עם אחרים.
שתאכל כמות טובה של חלבון 2.2 ~ 2 לכל קילו ממשקל הגוף.
ושרוב הקלוריות שלך יבואו מפחמימות, למה? ובכן אני הרגשתי הבדל שהייתי מאד פחמימתי לכשרוב הקלוריות שלי היו משומן,
הרגשתי יותר חזק, ואני חושב שזה בגלל עניין מאגרי הגליקוגן.
יש הטוענים שזה גם גורם לפחות עליה במאסת השומן, לא נראה לי שזה נכון כל כך, אבל לא נעשו מחקרים השוואתיים כאלה לצערי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית