הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד כמה זמן להתחיל מסה?

oriperetz17

משתמש מתחיל
80
2
נק' מוניטין:
5
80
2
היי אני בן 17 מתאמן 4 חודש כמעט 5 ..
התחלתי בחיטוב עד עכשיו מאז שהתחלתי להתאמן
גובה 1.63
משקל 55
התחלתי במשקל 78 ..
רציתי לדעת מה בערך אחוז השומן שלי ?
5מתי כדאי לי להתחיל מסה?
הגוף שלי מאוד מתקשה לשרוף שומן מהבטן למטה
🤬

קבצים מצורפים

• 20150904_175425.jpg
    20150904_175425.jpg
    KB 71.4 · צפיות: 232
  • 20150904_175452.jpg
    20150904_175452.jpg
    KB 64.3 · צפיות: 230
  • 20150904_174908.jpg
    20150904_174908.jpg
    KB 52.9 · צפיות: 218
הקטע של הכרס למטה לא יגדל ? :/
ומה האחוז שומן שלי?
15 בערך
ככל שתגדל במסת השריר הגוף יקבל ך פרופורציות ובחיטוב הבא הבטן התחתונה תרד יותר.
חוץ מזה זה האיזור הכי בעייתי לנו הגברים לרב..זה והצדדים.

כי חיטוב זאת לא אופציה במשקל שלו
הכוונה שלי היא שאלות בסגנון של "האם לעשות מסה או חיטוב" אלה שאלות מיותרות ורק מבזבזות זמן. כל אחד צריך להחליט בעצמו מה לעשות על פי מה שהוא רוצה כרגע, ואני לא רוצה לקחת אחריות על להגיד לאנשים מה לעשות במיוחד שזה מפגר להגיד לבנאדם שמפריע לו השומן לעשות מסה כי הוא יעשה אותה בלי רצון ואז כשהוא יראה תוך כמה שבועות שהשומן רק גדל הוא יפסיק את זה בכל מקרה. שיעשה את מה שירצה אותו. מפריע לו השומן? שיחטב, WHO GIVES A SHIT. החיים שלו זה הבחירות שלו.

הכוונה שלי היא שאלות בסגנון של "האם לעשות מסה או חיטוב" אלה שאלות מיותרות ורק מבזבזות זמן. כל אחד צריך להחליט בעצמו מה לעשות על פי מה שהוא רוצה כרגע, ואני לא רוצה לקחת אחריות על להגיד לאנשים מה לעשות במיוחד שזה מפגר להגיד לבנאדם שמפריע לו השומן לעשות מסה כי הוא יעשה אותה בלי רצון ואז כשהוא יראה תוך כמה שבועות שהשומן רק גדל הוא יפסיק את זה בכל מקרה. שיעשה את מה שירצה אותו. מפריע לו השומן? שיחטב, WHO GIVES A SHIT. החיים שלו זה הבחירות שלו.
מה לעזאזל?
הוא בא לפה כדי לקבל חוות דעת
אתה לא יכול להכנס לאשכול שמישהו מבקש בו עזרה ולהגיד לו: "תעשה מה שבא לך, אלה החיים שלך"...

• פותח/ת השרשור
באמת שמה שמפריע לי זה השומן
אבל כמה קילו כבר אצתרך לרדת בשביל להעיף את הבטן למטה ? :(
זה הכי מפריע לי בגוף לפני שאני מתחיל מסה :(

אתה לא יכול להכנס לאשכול שמישהו מבקש בו עזרה ולהגיד לו: "תעשה מה שבא לך, אלה החיים שלך"...
בנאדם שואל מה לעשות, מסה או חיטוב.
בנאדם אומר שמפריע לו השומן.

אין פה שאלה בכלל, למה שבנאדם שמפריע לו השומן יעשה מסה?? השאלה מיותרת ובגלל זה התעצבנתי, למה לשאול מה לעשות כשאתה כבר יודע מה לעשות? אתה יודע שהשומן מפריע לך אז לך תעשה חיטוב, מה זה משנה אם אתה שוקל כמו יד ימין שלי. אחר כך זה סתם יוצר ויכוחים מיותרים ושאלות כמו "אפשר לעשות חיטוב אז עוד 3 קילו?" ושאלות בסגנון. הילד רוצה להפתר מהשומן, ויש לו שומן בוא נודה באמת, הוא יכול גם במהלך האימון לעלות במסת גוף רזה ככה שכמות השומן לא תרד אבל אחוז השומן ירד, והוא גם כנראה עדיין במצב של מתאמן מתחיל, אז אני לא רואה סיבה למשוך אותו בכוח לכיוון המסה כמו שאני לא רואה סיבה לשאול שאלה שאתה כבר יודע את התשובה עליה.
סליחה על החפירה
באמת שמה שמפריע לי זה השומן
אבל כמה קילו כבר אצתרך לרדת בשביל להעיף את הבטן למטה ? 😭
זה הכי מפריע לי בגוף לפני שאני מתחיל מסה 😭
אין לי מושג כמה תצטרך להוריד. אולי גם אם תוריד אתה לא תראה את הגוף היפה שאתה רוצה לראות. אבל יודע מה? אם אתה רוצה להראות טוב אתה צריך לשרוד תקופות שבהן תהיה שמן כי ככה עולים במסת השריר. אתה יכול להפוך את התהליך להרבה יותר ארוך אם תעשה תקופות של נייטראלי/מסה נקיה או חיטוב. החלטה כולה שלך.

בנאדם שואל מה לעשות, מסה או חיטוב.
בנאדם אומר שמפריע לו השומן.

אין פה שאלה בכלל, למה שבנאדם שמפריע לו השומן יעשה מסה?? השאלה מיותרת ובגלל זה התעצבנתי, למה לשאול מה לעשות כשאתה כבר יודע מה לעשות? אתה יודע שהשומן מפריע לך אז לך תעשה חיטוב, מה זה משנה אם אתה שוקל כמו יד ימין שלי. אחר כך זה סתם יוצר ויכוחים מיותרים ושאלות כמו "אפשר לעשות חיטוב אז עוד 3 קילו?" ושאלות בסגנון. הילד רוצה להפתר מהשומן, ויש לו שומן בוא נודה באמת, הוא יכול גם במהלך האימון לעלות במסת גוף רזה ככה שכמות השומן לא תרד אבל אחוז השומן ירד, והוא גם כנראה עדיין במצב של מתאמן מתחיל, אז אני לא רואה סיבה למשוך אותו בכוח לכיוון המסה כמו שאני לא רואה סיבה לשאול שאלה שאתה כבר יודע את התשובה עליה.
סליחה על החפירה

אין לי מושג כמה תצטרך להוריד. אולי גם אם תוריד אתה לא תראה את הגוף היפה שאתה רוצה לראות. אבל יודע מה? אם אתה רוצה להראות טוב אתה צריך לשרוד תקופות שבהן תהיה שמן כי ככה עולים במסת השריר. אתה יכול להפוך את התהליך להרבה יותר ארוך אם תעשה תקופות של נייטראלי/מסה נקיה או חיטוב. החלטה כולה שלך.
אז במקום להתחיל לצעוק על כולם פה תתחיל להביע את הדעה שלך כמו שצריך ותגיד לו לעשות חיטוב
ברצינות לפעמים אני לא מבין תהגיון שלך

אז במקום להתחיל לצעוק על כולם פה תתחיל להביע את הדעה שלך כמו שצריך ותגיד לו לעשות חיטוב
ברצינות לפעמים אני לא מבין תהגיון שלך
מה יש פה להבין? על שאלה מפגרת תשובה מפגרת. ומאז שהתחיל הקיץ לא חסרות פה כאלה. @stitch יכול להעיד על זה.

u r currently what's called "skinny-fat", u r skinny but u lack muscle get on that dere mass train 😃
as @Tank said, ur stomach may never look the way u want it to, only time can tell, but what's for sure, is that if u lose more bodyweight and lose that stomach, there won't b anything there to replace it, u'll just be skinny.
do u want to just be skinny? probably not. take @White Walker 's advice and gain mass, but do it slowely, u don't want more fat...

btw, congrats on having lost so much weight

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית