- פותח/ת השרשור
האמת שאני לא מצלם בנץ כי זה לא כזה מרשים..יש סרטונים? משהו?
פנק את העם
אבל אני מבטיח במהלך הסבב הבא לעלות סרטון ללוג ולתייג אותך אישית 😁
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שאני לא מצלם בנץ כי זה לא כזה מרשים..יש סרטונים? משהו?
פנק את העם
אימון דדליפט
סבב-6
שבוע-3
דד
160קג*5*5
BBB
סקווט 150קג*5*3
החלטתי לא להמשיך דד עצים בנתיים, ואני רוצה להגיע לנפח במשקל גבוהה יותר ואז לחזור לעצימות לאט לאט. בהתחלה הייתי עושה 140 ל5*5 וזה היה קשה, במיוחד לגב ואחרי שבועיים המשקלים עולים וזה נהיה קל יותרתגיד איך עכשיו הולך עם הדדליפט שאתה עושה נפח אתה מרגיש שיותר קל לך המשקל?
סבבה אחי שיהיה בהצלחה עוקב !!החלטתי לא להמשיך דד עצים בנתיים, ואני רוצה להגיע לנפח במשקל גבוהה יותר ואז לחזור לעצימות לאט לאט. בהתחלה הייתי עושה 140 ל5*5 וזה היה קשה, במיוחד לגב ואחרי שבועיים המשקלים עולים וזה נהיה קל יותר
תודהסבבה אחי שיהיה בהצלחה עוקב !!
אימון פרס
סבב-6
שבוע-3
TM-77.5
סט ראשון-57.5קג*5
סט שני-65קג*3
סט שלישי-72.5*3
ג'וקר סט
סט רביעי-77.5*1 PR!!!
FSL
סט חמישי-57.5קג*10
BBB
בנץ-80קג*10*5
תודהקטלני!!
סחטיין על ה PR!
אגב, התמונה שיש לך בצד היא הפנתר השחור, נכון?
למען האמת הוא לא מהפייבוריטים שלי, אבל הייתי צריך תמונה, ומכיוון שאין לי תמונה שאני מרים באיזו תחרות הלכתי על האופציה השניה של דמות כלשהי שנראת מגניב
אז הגיע הזמן שתתחרה.למען האמת הוא לא מהפייבוריטים שלי, אבל הייתי צריך תמונה, ומכיוון שאין לי תמונה שאני מרים באיזו תחרות הלכתי על האופציה השניה של דמות כלשהי שנראת מגניב
לא רוצה לתרץ אבל אני בלימודים וכרגע אין לי יותר מידי זמן להתוכנן לתחרות וחוץ מזה אני רוצה למצות יותר את ה531 לפני שאני מתחיל להתכונן לתחרות.אז הגיע הזמן שתתחרה.
מה לגביי אפריל? 😃
טוב נו.אבל מבטיח להתחרות יום אחד
אתה הולך לתחרות באפריל?טוב נו.
😃
כן, משבוע הבא מתחיל להתכונן.אתה הולך לתחרות באפריל?
בהצלחה, איזו קטגוריה? עם רצועות?כן, משבוע הבא מתחיל להתכונן.