הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

1\3\5 BBB- לוג ראשון

• פותח/ת השרשור Daniel1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תגיד איך עכשיו הולך עם הדדליפט שאתה עושה נפח אתה מרגיש שיותר קל לך המשקל?

תגיד איך עכשיו הולך עם הדדליפט שאתה עושה נפח אתה מרגיש שיותר קל לך המשקל?
החלטתי לא להמשיך דד עצים בנתיים, ואני רוצה להגיע לנפח במשקל גבוהה יותר ואז לחזור לעצימות לאט לאט. בהתחלה הייתי עושה 140 ל5*5 וזה היה קשה, במיוחד לגב ואחרי שבועיים המשקלים עולים וזה נהיה קל יותר

החלטתי לא להמשיך דד עצים בנתיים, ואני רוצה להגיע לנפח במשקל גבוהה יותר ואז לחזור לעצימות לאט לאט. בהתחלה הייתי עושה 140 ל5*5 וזה היה קשה, במיוחד לגב ואחרי שבועיים המשקלים עולים וזה נהיה קל יותר
סבבה אחי שיהיה בהצלחה עוקב !!

סחטיין על ה PR!
אגב, התמונה שיש לך בצד היא הפנתר השחור, נכון?

סחטיין על ה PR!
אגב, התמונה שיש לך בצד היא הפנתר השחור, נכון?
250px-Original_Sin_Vol_1_2_Dell'Otto_Variant_Textless.jpg
אכן כן.

ראיתי אותו בטריילר של הסרט הבא של קפטן אמריקה 😁
@Daniel1 עברת להוליווד?😛

black_panther_96347.jpg
למען האמת הוא לא מהפייבוריטים שלי, אבל הייתי צריך תמונה, ומכיוון שאין לי תמונה שאני מרים באיזו תחרות הלכתי על האופציה השניה של דמות כלשהי שנראת מגניב

למען האמת הוא לא מהפייבוריטים שלי, אבל הייתי צריך תמונה, ומכיוון שאין לי תמונה שאני מרים באיזו תחרות הלכתי על האופציה השניה של דמות כלשהי שנראת מגניב
אז הגיע הזמן שתתחרה.
מה לגביי אפריל? 😃

אז הגיע הזמן שתתחרה.
מה לגביי אפריל? 😃
לא רוצה לתרץ אבל אני בלימודים וכרגע אין לי יותר מידי זמן להתוכנן לתחרות וחוץ מזה אני רוצה למצות יותר את ה531 לפני שאני מתחיל להתכונן לתחרות.

אבל מבטיח להתחרות יום אחד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית