הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

1\3\5 BBB- לוג ראשון

• פותח/ת השרשור Daniel1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
איך לעזאזל הסקוואט שלך הפך להיות יותר כבד מהדד ליפט!! 😲
ריספקט ענק אחי! במקומך הייתי מנסה סינגל 200 רק כדי לשבור את "גבול ה200" אני חושב שיש לך את זה 😃

איך לעזאזל הסקוואט שלך הפך להיות יותר כבד מהדד ליפט!! 😲
ריספקט ענק אחי! במקומך הייתי מנסה סינגל 200 רק כדי לשבור את "גבול ה200" אני חושב שיש לך את זה 😃
היה לי RM1 סקווט של 200 בשבוע בדיקה לפני תחילת התוכנית ואיזה חודשיים לפני היה לי 200 דד לזוג אז בתכלית אני יותר חזק בדדליפט.. אבל מאז עברו הרבה מים בנהר..שבוע הבא זה סינגלים ונראה איך אני מתקדם..

היה לי RM1 סקווט של 200 בשבוע בדיקה לפני תחילת התוכנית ואיזה חודשיים לפני היה לי 200 דד לזוג אז בתכלית אני יותר חזק בדדליפט.. אבל מאז עברו הרבה מים בנהר..שבוע הבא זה סינגלים ונראה איך אני מתקדם..
אתה ממש מעצבן אותי שאתה לא קונה חגורה נורמאלית 🤬
450 שקל יכולים להביא לך חגורה מעולה שתעזור לך מאוד! אתה בעצמך אמרת שאתה עובד עם חגורה מעוכה של RDX. חבל אחי יש לך המון פוטנציאל! באמת יש לך בעיות כספיות כל כך רציניות שאתה לא יכול להרשות לעצמך לקנות את הציוד הבסיסי ביותר? 🫤

אתה ממש מעצבן אותי שאתה לא קונה חגורה נורמאלית 🤬
450 שקל יכולים להביא לך חגורה מעולה שתעזור לך מאוד! אתה בעצמך אמרת שאתה עובד עם חגורה מעוכה של RDX. חבל אחי יש לך המון פוטנציאל! באמת יש לך בעיות כספיות כל כך רציניות שאתה לא יכול להרשות לעצמך לקנות את הציוד הבסיסי ביותר? 🫤
אני אגיד לך מה עובר לי בראש.. הRDX מחזיקה מספיק טוב ביחס לצרכים שלי עד שתתפרק. אין ספק שחגורה מקצועית תעזור אבל אני לא חושב שזה יהיה איזה קסם ומשקלים שלי יעלו ב10 קג בכל תרגיל..

לגבי הכסף.. אין לי קשיים כלכליים אבל אני סטודנט ואני משתדל לחסוך לדברים יותר רציניים..אבל אני חייב לאגיד שאתה מערער אותי וגורם לי לשקול שוב את עניין החגורה

לא מבין מה רע בrdx....
כל עוד המידה מתאימה הכל טוב...

אני לא חושב שזה יהיה איזה קסם ומשקלים שלי יעלו ב10 קג בכל תרגיל..
אני חושב שאם תשים עליך חגורה איכותית אתה תוך שבוע-שבועיים תשבור פיארים בכל התרגילים.
לגבי הכסף.. אין לי קשיים כלכליים אבל אני סטודנט ואני משתדל לחסוך לדברים יותר רציניים..אבל אני חייב לאגיד שאתה מערער אותי וגורם לי לשקול שוב את עניין החגורה
גם אני סטודנט ואני מבין אותך לגמרי, ויצא לי גם להיות חלק מעולם העסקים תקופה מסוימת בחיים.
מה שלמדתי זה שיש 2 סוגים של שימוש בכסף, השקעות ובזבוזים. כל קניה שאני מבצע אני מחלק לקטגוריות. אם זה בזבוז, האם אני באמת צריך לבזבז? ואם זה השקעה, עד כמה אני מרוויח מההשקעה הזאת?
חגורה זה משהו שקונים פעם בחיים. אתה תקנה עכשיו חגורה, לא משנה אם זה INZER, LH, חגורת TITAN או הSAN של זילברשטיין, אלה חגורות שאתה שם עליהם סכום חד פעמי של 400-600 שקל שיכול להחזיק גם 10 שנים או יותר ולקדם אותך המון במשקלי העבודה. אם תחשוב בצורה ביקורתית 450 שקל זה לא כזה הרבה כסף. אני נוהג לחשב את הכסף על פי מספר ימי עבודה בשכר מינימום, כשחגורה כזאת תעלה לי כיומיים של עבודה, שזה פשוט כלום. אני חושב שזאת השקעה חכמה ומשתלמת מאוד, במיוחד למתאמן כמוך שאי אפשר להחשיב כמתאמן ממוצע. אם היית מרים 100 קילו לא הייתי מדבר איתך על זה בכלל אבל חבל להיות כל כך חזק ולא להשקיע בעצמך אפילו במינימום (ואני לא אומר לך לעשות כמוני ולקנות אדיפוואר ב800 שקל + רצועות כף יד, שרוולים ודד ליפט סליפרס). המינימום לכל ליפטר שמכבד את עצמו זה חגורה איכותית, זאת דעתי בעניין.

Daniel1 עדכן/ה את הלוג ״1\3\5 BBB- לוג ראשון״:

עדכון לוג: 15/11/15

אימון בנץ'
סבב-3
שבוע-3
tm-120

סט ראשון-90קג*5
סט שני- 102קג*3
סט שלישי-115קג*1

סינגלים
117.5קג*1
1120קג*1
125קג*1 PR!!!!!!!!!!
127.5קג*1 F כמעט עלה..

fsl
סט שמיני- 90קג*11

BBB
פרס-47.5קג*10*3
פרס-45קג*10*2

יש תקווה לתוכנית הזאת למרות הכל.
נראה את שאר הסינגלים השבוע בעיקר את הפרס..

קרא את שאר עדכון הלוג...

👏 יפה מאוד, משקל מכובד.

Daniel1 עדכן/ה את הלוג ״1\3\5 BBB- לוג ראשון״:

עדכון לוג: 19/11/15

אימון סקווט
סבב-3
שבוע-3
tm-195

סט ראשון-147.5קג*5
סט שני- 165קג*3
סט שלישי-185קג*1

סינגלים
סט חמישי-190קג*1

BBB
חתירה במוט-100קג 3*3 PR!!

בסינגלים עצרתי ב190 כי הרגשתי שהגב התחתון לא יציב מספיק, כנראה מהעומס של כל השבוע..
שבוע הבא שבוע התאוששות אז הגב ינוח כמו שצריך ובסבב הבא אני אחזור לעשות דדליפט בסיגנון של לנארית\טקסס.. לגבי סקווט אני עדיין לא סגור אם להשמיך עוד סבב או שגם אותו להחליף במשהו אחר.
אשמח לעצתכם

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
אימון סקוואט \ דדליפט אחי
וכל הכבוד על הpr

אם הכוונה הייתה נפח דד
אתה יכול לעשות בסקוואט נפח קל מאוד (רק למען הנפח השבועי והתדירות, אפילו BBB) ביום נפח ו5/3/1 ביום עצימות,
הרצתי משהו דומה בחיטוב רק עם אד קואן בעצימות (סקוואט שיפור של 5 קילו בירידה של 23 קילו במשך 12 שבועות)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית