הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

1\3\5 BBB- לוג ראשון

• פותח/ת השרשור Daniel1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
RM1 בשבוע סינגלים לפני שהתחלתי היה 200!! לצערי אין לי סרטון של זה אבל תצטרך להאמין לי 😆
והכי הרבה שהגעתי לחזרות היה 195 שזוג או שלשה (אני לא זוכר במדיוק).

שמע, אני יכול לתרץ את זה בזה ש"תור הזהב" שלי היה בחופש בין הלימודים..אבל תירוצים זה ל..
אז לך על 202.5 חחח
וכל הכבוד

אתה מכניס מספיק חלבון? אוכל מספיק? ישן מספיק? זאת בעיה לפעמים ואם אפילו אחד מהפרמטרים האלה מתקיים זה יכול לדפוק הכל.

אתה מכניס מספיק חלבון? אוכל מספיק? ישן מספיק? זאת בעיה לפעמים ואם אפילו אחד מהפרמטרים האלה מתקיים זה יכול לדפוק הכל.
אני רוצה לחשוב שכן, לא מכניס את ה1.8גרם/קילו אבל אף פעם לא הייתי..יהיה בסדר, אני מתנחם בהתקדמות בבנץ ובפרסים..ואם קצת מזל אני אחזור לעצמי בדד

אני רוצה לחשוב שכן, לא מכניס את ה1.8גרם/קילו אבל אף פעם לא הייתי..יהיה בסדר, אני מתנחם בהתקדמות בבנץ ובפרסים..ואם קצת מזל אני אחזור לעצמי בדד
יכול גם להיות שהגעת ל"גבולות" שלך עם מסת השריר העכשווית וכדי להתקדם תצטרך לעלות במסת השריר. איך ההתקדמות שלך מבחינת משקל גוף? אני מאמין שאם אתה תקוע במשקלי העבודה אתה גם לא עולה כל כך במשקל גוף.

אני יציב על 90~ לא מטריד אותי שאני לא מתקדם.. מטריד אותי שאני בנסיגה

אני יציב על 90~ לא מטריד אותי שאני לא מתקדם.. מטריד אותי שאני בנסיגה
אולי כדי לא להיות בנסיגה אתה צריך תוכנית שחלק גדול ממנה יהיה סקוואטים, כמו טקסס מת'וד. אולי הסיבה שאתה נותן בBBB הרבה יותר נפח לפלג גוף עליון היא זאת שהסקוואט שלך בנסיגה.

אולי כדי לא להיות בנסיגה אתה צריך תוכנית שחלק גדול ממנה יהיה סקוואטים, כמו טקסס מת'וד. אולי הסיבה שאתה נותן בBBB הרבה יותר נפח לפלג גוף עליון היא זאת שהסקוואט שלך בנסיגה.
חחח, כן אבל הסיבה שהפסקתי טקסס סקווט כי נתקעתי ורציתי להתקדם חחח

חחח, כן אבל הסיבה שהפסקתי טקסס סקווט כי נתקעתי ורציתי להתקדם חחח
יש לי הרגשה שBBB זאת לא תוכנית טובה להתקדמות בסקוואט. סקוואט צריך נפח. אולי סמולוב היה עושה את העבודה. אני לא כל כך יודע. אבל העיקר שאתה מתקדם בלחיצות
עד כמה אתה בנסיגה כרגע? כמה היה הסקוואט שלך בשיא לנפח/עצימות?

אם יש לך כוח ורצון לך על גלן פנדלי
פנדליי זו תוכנית שלוקחת המון זמן כל אימון.. אני לא יכול להרשות את זה לעצמי כרגע..
עד כמה אתה בנסיגה כרגע? כמה היה הסקוואט שלך בשיא לנפח/עצימות?
כתבתי מקודם שRM1 רגע לפני התוכנית היה 200 ולחזורת היה 195 ל2/3..

Daniel1 עדכן/ה את הלוג ״1\3\5 BBB- לוג ראשון״:

עדכון לוג: 13/12/15

אימון בנץ'
סבב-4
שבוע-3
tm-122.5

סט ראשון-92.5קג*5
סט שני- 105קג*3

סינגלים
115קג*1
120קג*1
125קג*1 אומנם התוצאה של הסבב הקודם אבל עלה הרבה יותר בקלות
127.5קג*1 F

fsl
סט שמיני- 92.5קג*12

BBB
פרס-50קג*10*5

אומנם בסבב הזה לא שיפרתי את הבנץ לחזרה אחת אבל גם המשקל של הפרס לחזרות עלה וגם של הבנץ. אני יודע שזה לא כזה חשוב כי זה בסך הכל נפח אבל זה עדיין מראה שיפור מסויים. מעניין איך היו הסינגלים של הפרס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

סיימת את התוכנית שהלכת על סינגלים?

Daniel1 עדכן/ה את הלוג ״1\3\5 BBB- לוג ראשון״:

עדכון לוג: 14/12/15

אימון דדליפט
סבב-4
שבוע-3

BBB

סקווט140קג*5*3

דדליפט
סט ראשון-160קג*2
סט שני- 170קג*1
סט כבד-185קג*5

אני לא מאמין שהצלחתי!!! הייתי בטוח שאני אכשל.
השאלה עם שבוע הבא לנסות 190 או 187.5?
קרדיט ל@Tank על הרעיון לעשות סקווט לפני הדד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
בכיף אחי וכל הכבוד 😃
לך על 187 שבוע הבא לדעתי. אין לאן למהר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית