Resource icon

1\3\5 BBB- לוג ראשון

• פותח/ת השרשור Daniel1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
שכבר עשיתי את השיטה הזאת בעבר ובשלב הזה אני מתחיל להתקע.. אני רוצה לעשות 5*5, השאלה אם למשוך עוד טיפה
אם אתה מרגיש שאתה תקוע לגמריי ולא שזה לא "עובד" ב100% תעבור לעבוד על נפח בדדליפט.
אתה מתקדם במשקל גוף?

המלצה אישית שלי, אל תקשיב לעצות של מתי בעניין שינויים בתוכנית האימונים שלך. בעיקר כי אין לו שום נסיון בזה. אל תוסיף נפח לדדליפט. דדליפט צריך מנוחה כדי להתקדם, וב4 אימונים שבועיים הגוף שלך ככל הנראה לא מתאושש כמו שצריך. אתה נמצא במצב מאוד מתקדם מבחינת דדליפט. אם אתה לא מתקדם בדדליפט עכשיו אולי רעיון יותר טוב יהיה לא לתת אימון דדליפט מיד יום אחרי אימון בנץ'. גם אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע תנסה לסדר את האימונים ככה שאימוני הדדליפט יתבצעו לאחר יום מנוחה אחד לפחות.

המלצה אישית שלי, אל תקשיב לעצות של מתי בעניין שינויים בתוכנית האימונים שלך. בעיקר כי אין לו שום נסיון בזה. אל תוסיף נפח לדדליפט. דדליפט צריך מנוחה כדי להתקדם, וב4 אימונים שבועיים הגוף שלך ככל הנראה לא מתאושש כמו שצריך. אתה נמצא במצב מאוד מתקדם מבחינת דדליפט. אם אתה לא מתקדם בדדליפט עכשיו אולי רעיון יותר טוב יהיה לא לתת אימון דדליפט מיד יום אחרי אימון בנץ'. גם אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע תנסה לסדר את האימונים ככה שאימוני הדדליפט יתבצעו לאחר יום מנוחה אחד לפחות.
זו לא פעם הראשונה שלו שהוא מבצע את התוכנית+ אני דיי בטוח שהוא היה מרגיש שהוא לא מתאושש.

זו לא פעם הראשונה שלו שהוא מבצע את התוכנית+ אני דיי בטוח שהוא היה מרגיש שהוא לא מתאושש.
אני בטוח שלהציע למישהו לעשות דדליפט לנפח כשאתה בחיים לא עשית דדליפט נפח זה רעיון מעולה גם כן.
אני לא רואה סיבה לעשות דדליפט נפח אלה אם אתה עושה תוכנית ממוקדת לדדליפט. אבל דניאל עושה BBB שמטרתה לקדם את כל ההרמות, ובמקרה הזה, עדיף להקשיב לעצה של ריפטו ולהמעיט בדדליפט. סט אחד שבועי מספיק למטרה הזאת, אבל צריך לבוא אליו כמו חדש ולא יום אחרי אימון של קבוצת שרירים אחרת.

אל תקשיב לעצות של מתי בעניין שינויים בתוכנית האימונים שלך. בעיקר כי אין לו שום נסיון בזה
QZOgC0Z.jpg

אני בטוח שלהציע למישהו לעשות דדליפט לנפח כשאתה בחיים לא עשית דדליפט נפח זה רעיון מעולה גם כן.
לגמריי קשור לנושא.
אני לא רואה סיבה לעשות דדליפט נפח אלה אם אתה עושה תוכנית ממוקדת לדדליפט. אבל דניאל עושה BBB שמטרתה לקדם את כל ההרמות, ובמקרה הזה, עדיף להקשיב לעצה של ריפטו ולהמעיט בדדליפט. סט אחד שבועי מספיק למטרה הזאת, אבל צריך לבוא אליו כמו חדש ולא יום אחרי אימון של קבוצת שרירים אחרת.
א. אני חושב שהוא ניסה לעבוד בתצורה הזו.
ב. מה רע לנסות?

אם אתה מרגיש שאתה תקוע לגמריי ולא שזה לא "עובד" ב100% תעבור לעבוד על נפח בדדליפט.
אתה מתקדם במשקל גוף?
בקטנה, לא יותר מידי
העניין בדדליפט זה שבעבר הגעתי למשקל מסויים ומשם ירדתי.. ניסיתי מאז המון דברים בינהם 531 ותרגילי עזר שונים ושום דבר לא עזר, רק הלכתי אחורה.
5*5 עוד לא ניסיתי בדדליפט ולכן אולי זה אפילו האפשרות היחידה שאני רואה.

טנק, לגבי לא לעשות יום אחרי בנץ אתה צודק, אבל לצערי זה לא אפשרי כרגע..

5*5 עוד לא ניסיתי בדדליפט ולכן אולי זה אפילו האפשרות היחידה שאני רואה.
רק לא נפח ועצימות באותו שבוע בדד... מניסיון, זה פשוט נורא.
יש וריאציות לזה, אליהו (zaptamacher) אשף בזה.

רק לא נפח ועצימות באותו שבוע בדד... מניסיון, זה פשוט נורא.
יש וריאציות לזה, אליהו (zaptamacher) אשף בזה.
אני בכלל חשבתי על 5*5 אחת לשבוע.. וכל שבוע שלישי-רביעי לעשות עצימות..
מה אומר?

Daniel1 עדכן/ה את הלוג ״1\3\5 BBB- לוג ראשון״:

עדכון לוג: 10/01/16

אימון בנץ'
סבב-5
שבוע-3
tm-125

סט ראשון-95קג*5
סט שני-107.5קג*3
סט "חימום"-115קג*1
סט שלישי-120קג*3 PR

BBB
פרס-50קג*10*5

fsl(בנץ)
95קג*8

בעיקרון זה שבוע של סינגלים וכשהתחלתי את הבנץ הרגשתי שזה לא יום טוב לנסות לשבור שיא.
החלטתי לעשור ב95% ולעשות זוג, בסוף עשיתי שלשה.. יצא כך שמיום פחות מוצלח לסנגלים שברתי שיא אישי לחזרות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
Daniel1 עדכן/ה את הלוג ״1\3\5 BBB- לוג ראשון״:

עדכון לוג: 13/01/16

אימון פרס
סבב-5
שבוע-3
TM-75

סט ראשון-57.5קג*5
סט שני- 62.5קג*3
טס שלישי-70קג*1
סט רביעי-75קג*1 F

FSL
סט חמישי- 57.5קג*10

BBB
בנץ- 82.5קג*5*5

קצת מבאס להיכשל בסינגל שכבר הצלחתי אבל יש לי מגוון תירוצים שאשמור לעצמי.
סבב הבא יהיה בעיקר נפח בפרס ולא יהיה סינגלים בסופו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה בנפח פרס בסבב הבא! לפחות יש תרגיל אחד שבו אני עוקף אותך 😄😄

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית