נו אז איפה הבעיה?שבוע שעבר 190 לחמשייה ואימון לפני היה 185..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו אז איפה הבעיה?שבוע שעבר 190 לחמשייה ואימון לפני היה 185..
שכבר עשיתי את השיטה הזאת בעבר ובשלב הזה אני מתחיל להתקע.. אני רוצה לעשות 5*5, השאלה אם למשוך עוד טיפהנו אז איפה הבעיה?
אם אתה מרגיש שאתה תקוע לגמריי ולא שזה לא "עובד" ב100% תעבור לעבוד על נפח בדדליפט.שכבר עשיתי את השיטה הזאת בעבר ובשלב הזה אני מתחיל להתקע.. אני רוצה לעשות 5*5, השאלה אם למשוך עוד טיפה
זו לא פעם הראשונה שלו שהוא מבצע את התוכנית+ אני דיי בטוח שהוא היה מרגיש שהוא לא מתאושש.המלצה אישית שלי, אל תקשיב לעצות של מתי בעניין שינויים בתוכנית האימונים שלך. בעיקר כי אין לו שום נסיון בזה. אל תוסיף נפח לדדליפט. דדליפט צריך מנוחה כדי להתקדם, וב4 אימונים שבועיים הגוף שלך ככל הנראה לא מתאושש כמו שצריך. אתה נמצא במצב מאוד מתקדם מבחינת דדליפט. אם אתה לא מתקדם בדדליפט עכשיו אולי רעיון יותר טוב יהיה לא לתת אימון דדליפט מיד יום אחרי אימון בנץ'. גם אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע תנסה לסדר את האימונים ככה שאימוני הדדליפט יתבצעו לאחר יום מנוחה אחד לפחות.
אני בטוח שלהציע למישהו לעשות דדליפט לנפח כשאתה בחיים לא עשית דדליפט נפח זה רעיון מעולה גם כן.זו לא פעם הראשונה שלו שהוא מבצע את התוכנית+ אני דיי בטוח שהוא היה מרגיש שהוא לא מתאושש.
אל תקשיב לעצות של מתי בעניין שינויים בתוכנית האימונים שלך. בעיקר כי אין לו שום נסיון בזה
לגמריי קשור לנושא.אני בטוח שלהציע למישהו לעשות דדליפט לנפח כשאתה בחיים לא עשית דדליפט נפח זה רעיון מעולה גם כן.
א. אני חושב שהוא ניסה לעבוד בתצורה הזו.אני לא רואה סיבה לעשות דדליפט נפח אלה אם אתה עושה תוכנית ממוקדת לדדליפט. אבל דניאל עושה BBB שמטרתה לקדם את כל ההרמות, ובמקרה הזה, עדיף להקשיב לעצה של ריפטו ולהמעיט בדדליפט. סט אחד שבועי מספיק למטרה הזאת, אבל צריך לבוא אליו כמו חדש ולא יום אחרי אימון של קבוצת שרירים אחרת.
אז למה אתה לא מציע לו גם לעשות עמידת ידיים וסקוואטים בסמית' משין? מה רע לנסות?ב. מה רע לנסות?
אה, נכון. כי זה פשוט לגמריי אותו הדבר.אז למה אתה לא מציע לו גם לעשות עמידת ידיים וסקוואטים בסמית' משין? מה רע לנסות?
בקטנה, לא יותר מידיאם אתה מרגיש שאתה תקוע לגמריי ולא שזה לא "עובד" ב100% תעבור לעבוד על נפח בדדליפט.
אתה מתקדם במשקל גוף?
רק לא נפח ועצימות באותו שבוע בדד... מניסיון, זה פשוט נורא.5*5 עוד לא ניסיתי בדדליפט ולכן אולי זה אפילו האפשרות היחידה שאני רואה.
אני בכלל חשבתי על 5*5 אחת לשבוע.. וכל שבוע שלישי-רביעי לעשות עצימות..רק לא נפח ועצימות באותו שבוע בדד... מניסיון, זה פשוט נורא.
יש וריאציות לזה, אליהו (zaptamacher) אשף בזה.
ללא נפח באותו שבוע, נשמע אחלהאני בכלל חשבתי על 5*5 אחת לשבוע.. וכל שבוע שלישי-רביעי לעשות עצימות..
מה אומר?
אימון פרס
סבב-5
שבוע-2
TM-75kg
סט ראשון-52.5קג*3
סט שני-60קג*3
סט שלישי-67.5קג*5
ג'וקר סט
סט רביעי- 70קג*2
fsl
סט חמישי- 52.5קג*14
BBB
בנץ-82.5קג*10*5
אימון סקווט
סבב-2
שבוע-5
tm-205
סט ראשון-142.5קג*3
סט שני- 165קג*3
סט שלישי-185קג*5
ג'וקר סט
סט רביעי-190קג*3.
BBB
חתירה במוט-102.5קג 5*1
100קג 5*4
סרטון - סקווט 190*3
אימון בנץ'
סבב-5
שבוע-3
tm-125
סט ראשון-95קג*5
סט שני-107.5קג*3
סט "חימום"-115קג*1
סט שלישי-120קג*3 PR
BBB
פרס-50קג*10*5
fsl(בנץ)
95קג*8
בעיקרון זה שבוע של סינגלים וכשהתחלתי את הבנץ הרגשתי שזה לא יום טוב לנסות לשבור שיא.
החלטתי לעשור ב95% ולעשות זוג, בסוף עשיתי שלשה.. יצא כך שמיום פחות מוצלח לסנגלים שברתי שיא אישי לחזרות.
אימון דדליפט
סבב-5
שבוע-3
BBB
סקווט140קג*5*3
דדליפט
140קג*5*5 מתיש מאד, הגב הזוקפים התחתונים עובדים שעות נוספות
אימון פרס
סבב-5
שבוע-3
TM-75
סט ראשון-57.5קג*5
סט שני- 62.5קג*3
טס שלישי-70קג*1
סט רביעי-75קג*1 F
FSL
סט חמישי- 57.5קג*10
BBB
בנץ- 82.5קג*5*5
קצת מבאס להיכשל בסינגל שכבר הצלחתי אבל יש לי מגוון תירוצים שאשמור לעצמי.
סבב הבא יהיה בעיקר נפח בפרס ולא יהיה סינגלים בסופו.