Resource icon

1\3\5 BBB- לוג ראשון

• פותח/ת השרשור Daniel1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בהצלחה בנפח פרס בסבב הבא! לפחות יש תרגיל אחד שבו אני עוקף אותך 😄😄
חחח פעם אחרונה שבדקתי כל הRM1 שלך גבוהים יותר אז חלאס לבכות:79nb:

זה מוזר לשמוע את זה ממני אבל משום מה RM3ים יותר מרשימים אותי מRM1.
השאלה היא אם אתה מדבר בפאן התחרותי או לא..כרגע אני לא מתכונן לתחרות אז אני מנסה להתחזק באופן כללי אם זה בא בRM3 אז אחלה ואם זה בא בRM1 גם טוב..

השאלה היא אם אתה מדבר בפאן התחרותי או לא..כרגע אני לא מתכונן לתחרות אז אני מנסה להתחזק באופן כללי אם זה בא בRM3 אז אחלה ואם זה בא בRM1 גם טוב..
אני מדבר בפאן הכללי מההרגשה האישית שלי. למרות שהרמתי 210 לסינגל, אני מרגיש ששלשה עם 190 כנראה לא הייתי מצליח, ובגלל זה אני מתרשם מזה שאתה הצלחת להרים שלשה עם המשקל הזה.

אני מדבר בפאן הכללי מההרגשה האישית שלי. למרות שהרמתי 210 לסינגל, אני מרגיש ששלשה עם 190 כנראה לא הייתי מצליח, ובגלל זה אני מתרשם מזה שאתה הצלחת להרים שלשה עם המשקל הזה.
תודה.

אגב, מה אתה אומר, בעיקרון מחר יש לי סינגל לסקווט. אני חושב שיש לי 200 אבל לא יודע אם אני רוצה לעשות סינגל מחר במיוחד אחרי שבוע שעבר והנפח דדליפט בשני..

אגב, מה אתה אומר, בעיקרון מחר יש לי סינגל לסקווט. אני חושב שיש לי 200 אבל לא יודע אם אני רוצה לעשות סינגל מחר במיוחד אחרי שבוע שעבר והנפח דדליפט בשני..
אני אישית לא אוהב לבצע סינגלים בכללי. כל פעם שאני מבצע סינגלים זה מאוד מעייף אותי לפעמים אפילו שבוע קדימה ואני עוד לא מדבר על הפציעות. אם אתה גם ככה מרגיש עייף ממה שהיה לך לפני אז אני במצב שלך הייתי מוותר על הסינגל. אבל אני לא מכיר אותך מספיק טוב אם אתה חושב שהסינגל לא יפגע בך כל כך אז לך על זה!

אני אישית לא אוהב לבצע סינגלים בכללי. כל פעם שאני מבצע סינגלים זה מאוד מעייף אותי לפעמים אפילו שבוע קדימה ואני עוד לא מדבר על הפציעות. אם אתה גם ככה מרגיש עייף ממה שהיה לך לפני אז אני במצב שלך הייתי מוותר על הסינגל. אבל אני לא מכיר אותך מספיק טוב אם אתה חושב שהסינגל לא יפגע בך כל כך אז לך על זה!
מה כדי לעשות במקום? בכל זאת זה השבוע של האחד.. לנסות שלשות?

מה כדי לעשות במקום? בכל זאת זה השבוע של האחד.. לנסות שלשות?
לדעתי ג'וקר סט של שלשה יהיה בסדר גמור, אבל קח את העצות שלי פה בערבון מוגבל כי אין לי שום נסיון בתוכנית שלך ועדיף שתתייעץ עם מישהו שעשה BBB בעבר.

לדעתי ג'וקר סט של שלשה יהיה בסדר גמור, אבל קח את העצות שלי פה בערבון מוגבל כי אין לי שום נסיון בתוכנית שלך ועדיף שתתייעץ עם מישהו שעשה BBB בעבר.
חח אין כוח לפתוח אשכול בשביל זה..

חח אין כוח לפתוח אשכול בשביל זה..
שלח פרטית לדר יוסף אם אני לא טועה הוא מבין בBBB ויעשה לו לעשות סבבים שלה אני חושב שהעצות שלו יעזרו לך.

מה לגביי @yujinius ? אם אני לא טועה הוא גם עשה אותה..

לא ממש עשיתי bbb, עשיתי ללחיצות 531 אבל את הנפח הייתי עושה עם סטים של 5-6 חזרות
זו שאלה של 531..
שבוע שעבר (שבוע 2), עשיתי שלשה כבדה של סקווט ובעיקרון אני אמור לעשות היום סינגל.. העניין שאני לא רוצה להעמיס יותר מידי כדי לא להיפצע. עשיתי בשני גם נפח לדדליפט..
מה אתה ממליץ?

מה אתה ממליץ?
אה לא ראיתי את השאלה. בגדול אני לא רואה סיבה לא ללכת לפי התכנית אם לא נכשלת. מה גם שיש שבוע דילואד שיאפשר לך להתאושש מהעומס

אה לא ראיתי את השאלה. בגדול אני לא רואה סיבה לא ללכת לפי התכנית אם לא נכשלת. מה גם שיש שבוע דילואד שיאפשר לך להתאושש מהעומס
אז סינגל? אז אולי אני אוותר על הג'וקר.
תודה

Daniel1 עדכן/ה את הלוג ״1\3\5 BBB- לוג ראשון״:

עדכון לוג: 14/01/16

אימון סקווט
סבב-5
שבוע-3
TM-5

סט ראשון-152.5קג*5
סט שני-175קג*3
סט שלישי-195*3 PR!!!!!

BBB
חתירה במוט-102.5/102.5/100/100/100קג*5*5 (משמאל לימין)

לא חשבתי בחיים שאני אעשה היום שלשה בסקווט, בחלומות הפרועים תכננתי 2 וגם זה היה בספק אחרי הנפח דדליפט בשני, וגם לא היה כזה קשה. אבל אם יד על הלב, הסט השלישי היה גבולי בגובה (חוסר צומת לב בעיקר)

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית