הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט מאיפה להתחיל

• פותח/ת השרשור Azorder
  • פורסם בתאריך

Azorder

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
28
72
3
אז סופית אני חוזר להתאמן בשבוע הבא אחרי הפסקה של 9 חודשים (צה"ל לקח אותי).
מתלבט אם להתחיל ישר SS או לחטב חודש ואז להתחיל SS.
אני כרגע על משקל של 66 קילו על 1.70, וגם אנחנו עכשיו בתקופה של חגים אז אני אהיה יחסית הרבה בבית כך שאוכל להקפיד יותר על תפריט.
אני לא רוצה להתחיל SS על אחוז שומן גבוהה מדי כדי לא לחטב באמצע, ואני גם לא רוצה לסיים SS שמן, לכן חשבתי שהכי טוב להתחיל חיטוב עכשיו.
אז ההתלבטות היא או לחטב במשך חודש ולעבוד על mobility תוך כדי (אם יש למישהו עצות איך לעשות את זה אני אשמח)
או להתחיל SS ישר ומה שיהיה יהיה.
חשוב לציין שהמטרה הסופית שלי היא דווקא לכיוון הbodybuilding לא powerlifting.
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי להחליט בעניין 😃

אמרת כל כך הרבה דברים ואני לא הבנתי אם אתה רוצה חיטוב או מסה. אם אתה צריך עזרה עם זה תצלם תמונה ותעלה ונעזור לך

• פותח/ת השרשור
אמרת כל כך הרבה דברים ואני לא הבנתי אם אתה רוצה חיטוב או מסה. אם אתה צריך עזרה עם זה תצלם תמונה ותעלה ונעזור לך
חחחחחח כן אני מסתבך עם עצמי קצת.
מתלבט האם לחטב או להתחיל ss עם מסה.
אני אעלה תמונה כשאגיע הביתה.

• פותח/ת השרשור
בלי לראות תמונה זה לא משקל שמצדיק חיטוב ולדעתי אתה יכול להתחיל SS בלי לחכות.

היה יומיים קצת עמוסים אבל הנה תמונות גם רפוי וגם מכווץ, ומהצד.
IMG_20150908_103945.jpg
IMG_20150908_103958.jpg
IMG_20150908_104020.jpg
IMG_20150908_104034.jpg
IMG_20150908_104040.jpg

אני לא הייתי עושה ss
אבל כן מסה כנראה עדיפה.

מסכים שעדיף מסה במצב שלך, כי למרות שיש טיפה בטן חסר מסת שריר בכל הגוף ובחיטוב אתה סתם תסבול ולא תגיע לתוצאה יפה עכשיו.
אני לא רואה בעיה להתחיל SS, פשוט לא להתפרע עם כמות האוכל ("חייב 8000 קלוריות עחי כי אני חייב להתאושש מהאימונים" - לא) אלא להית בפלוס לא גדול מדי ולהוסיף כמות בהדרגה, כשהעליה במשקל איטית מדי/ עליה במשקלי עבודה מתחילה להיתקע.

לא קראתי הכל 😅

• פותח/ת השרשור
מסכים שעדיף מסה במצב שלך, כי למרות שיש טיפה בטן חסר מסת שריר בכל הגוף ובחיטוב אתה סתם תסבול ולא תגיע לתוצאה יפה עכשיו.
אני לא רואה בעיה להתחיל SS, פשוט לא להתפרע עם כמות האוכל ("חייב 8000 קלוריות עחי כי אני חייב להתאושש מהאימונים" - לא) אלא להית בפלוס לא גדול מדי ולהוסיף כמות בהדרגה, כשהעליה במשקל איטית מדי/ עליה במשקלי עבודה מתחילה להיתקע.
תודה על העזרה 😃 לא תכננתי לעבור את הפלוס של ה500 קלוריות בכל מקרה (בתור התחלה), דבר נוסף שאני מודאג לגביו הוא הגמישות שלי ואיך זה ישפיע לי על הטכניקה בתרגילים. אני ממש לא גמיש במיוחד ברגליים (למשל כשאני מתכופף ומנסה להגיע עם הידיים לכפות הרגליים אני מצליח קצת לעבור את הברך, לא יותר מזה), אני מפחד שזה ימנע ממני לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך ויגרום לי להיפצע. מה אפשר לעשות עם זה?

תודה על העזרה 😃 לא תכננתי לעבור את הפלוס של ה500 קלוריות בכל מקרה (בתור התחלה), דבר נוסף שאני מודאג לגביו הוא הגמישות שלי ואיך זה ישפיע לי על הטכניקה בתרגילים. אני ממש לא גמיש במיוחד ברגליים (למשל כשאני מתכופף ומנסה להגיע עם הידיים לכפות הרגליים אני מצליח קצת לעבור את הברך, לא יותר מזה), אני מפחד שזה ימנע ממני לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך ויגרום לי להיפצע. מה אפשר לעשות עם זה?
הגמישות תשתפר ככל שתתקדם בתרגילים, ובהנחה והטכניקה תיהיה טובה.
יש תרגילי מוביליטי נחמדים מאוד שאני אוהב לעשות לפני סקוואט וכוללים בעיקר מקל של מטאטא 😁
0:35

• פותח/ת השרשור
הגמישות תשתפר ככל שתתקדם בתרגילים, ובהנחה והטכניקה תיהיה טובה.
יש תרגילי מוביליטי נחמדים מאוד שאני אוהב לעשות לפני סקוואט וכוללים בעיקר מקל של מטאטא 😁
0:35

סבבה, אני איישם את הסרטון (לפחות את הקטע עם המטאטא חחחח), אז כרגע פשוט להתחיל, להעלות סרטונים ואם תהיה בעיה אז כבר ייעצו לי איזה תרגילי mobility לבצע?

סבבה, אני איישם את הסרטון (לפחות את הקטע עם המטאטא חחחח), אז כרגע פשוט להתחיל, להעלות סרטונים ואם תהיה בעיה אז כבר ייעצו לי איזה תרגילי mobility לבצע?
בדיוק.
רוב הסיכויים שלא תצטרך תרגילי מוביליטי.

Back
למעלה תחתית