הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונה של אליאור לפני תחילת סייקל הקרוב

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
חברים,

אתמול צילמתי אותו, במסיבה בזמן העבודה שלו.

הסייקל הקרוב שלו הוא לחיטוב.
בן 18, ללא חומרים למשך 4 חודשים
תתרשמו 😃

034nc1.jpg

האמת שזאת תמונה על הפנים, אבל הוא עדיין נראה גדול מאוד:s28:

• פותח/ת השרשור
צילמתי אותו בטלפון שלי, המצלמה לא מי יודע מה.

ידיים וכתפיים מרשימים. אפשר להבחין בגודל הירכיים. סך הכל מרשים.

זה סתם תמונה על הדרך יום ראשון אני מתחיל סייקל (אחרי הרבה מאד זמן סוף סוף) ובסוף נעלה תמונות איכות אבל אני לא מבין איך הפלאש מטשטש את הידיים שהייתי עם אחוז שומן הרבה יותר גבוה היו רואים חיטוב ביד אבל חפיף נחכה לסוף הסייקל נתונים כרגע יד - 44 ס"מ רגליים - 70 ס"מ בטן - שלא נדע:suicide:95 ס"מ מבנה רחב לצערי אבל נפצה עם גב ענק כמו שקטלר והרבה נפגעי מותניים עשו חח
ומשה דיר בלאק 😵‍💫🥊

זה סתם תמונה על הדרך יום ראשון אני מתחיל סייקל (אחרי הרבה מאד זמן סוף סוף) ובסוף נעלה תמונות איכות אבל אני לא מבין איך הפלאש מטשטש את הידיים שהייתי עם אחוז שומן הרבה יותר גבוה היו רואים חיטוב ביד אבל חפיף נחכה לסוף הסייקל נתונים כרגע יד - 44 ס"מ רגליים - 70 ס"מ בטן - שלא נדע:suicide:95 ס"מ מבנה רחב לצערי אבל נפצה עם גב ענק כמו שקטלר והרבה נפגעי מותניים עשו חח
ומשה דיר בלאק 😵‍💫🥊
אני מקווה שרק בסייקל לא תתחיל להתשגע בפורום ✌️

לעע אני מתפרק במציאות אני מעדיף לפרק אגרסיות באגרופים מאשר על המקלדת (ומה אסור קצת צחוקים?זה נקרה להשתגע?)
אהה ואני כוסון בפנים שניר הוריד אותם שלא יעשו לי עין הרע :jester:טפו טפו

צחוקים צחוקים אבל אתה יודע לכל תעלול יש גבול .. , בכל מקרה ברוך הבא , נראה טוב תמשיך לפרסם תמונות של ההתקדמות.

בחייאת תעלה תמונות איכותיות.. אפשר לראות את הרוחב בכתפיים,רגליים לפי הנתונים צריך להיות מרשים.. אחלה ידיים היתי נותן להם קצת יותר מ-44.. אבל נראות יותר מידי נוזליות..

בקיצור, תעלה תמונות איכותיות גבר.. קרנף.

תודה על הפירגון חומרים בעיקרון עשיתי 2 סייקלים אבל לא רציני כי לא היה לי תידע שיש לי היום שזה אומר תזונה על הפנים וכל מה שקשור..במיוחד בסייקל הראשן הוא הכי קובע עשיתי אותו בדיחה ככה זה שילדים מתעסקים בחומרים אבל מטעויות לומדים ותמונות איכותיות מעדיף לחכות לסוף הסייקל אבל אולי אני יעשה כמה תמונות באימון ויעלה

תודה על הפירגון חומרים בעיקרון עשיתי 2 סייקלים אבל לא רציני כי לא היה לי תידע שיש לי היום שזה אומר תזונה על הפנים וכל מה שקשור..במיוחד בסייקל הראשן הוא הכי קובע עשיתי אותו בדיחה ככה זה שילדים מתעסקים בחומרים אבל מטעויות לומדים ותמונות איכותיות מעדיף לחכות לסוף הסייקל אבל אולי אני יעשה כמה תמונות באימון ויעלה

אפשר לשאול באיזה גיל היה הסייקל הראשון ואיזה חומרים לקחת? ומה היית הפאדיחה שהרסה לך אותו? חומרים לא איכותיים? תזונה לא טובה? PCT חרא?

• פותח/ת השרשור
חברים,

תאחלו לו בהצלחה בסייקל חיטוב, היום הוא התחיל, זה הסייקל שלו:

1-12 טסטסוסרון פרופיונט 100 מ"ג יום כן יום לא.
1-8 וינסטרול 100 מ"ג ליום.
1-8 טרנבולון אצטט 100 מ"ג יום כן יום לא.
1-6 T3 בפירמידה עולה ויורדת.
קלנבוטרול שבועיים כן/שבועיים לא במינונים משתנים (60 מק"ג עד 120 מק"ג)

כל החומרים חוץ מטרן הם פארמה.

רק ביקורת קטנה על הסייקל, יחסית לשאר המינונים, כמות טסט נמוכה לדעתי. ועוד שיש טרן מעורב?

• פותח/ת השרשור
אל תשכח שזה סייקל חיטוב, הטסט הוא פרופ, עבור 100 מ"ג חומר, יש יותר טסט מאשר האסטר פרופ.
אין צורך להגזים עם הטסט, זה לא שהוא עולה במסה, הוא רוצה לשמור על המסת שריר, לכן אין צורך להגזים עם המינון של הטסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית