הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון B&C על TRT

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
אז בכל מקרה חוזר לעניינים אחרי הפסקה של חודשיים
בתכנון חיטוב לאחוז 8 ומטה
אחרי זה מסה

חודשיים -חודשיים וחצי חיטוב
Testosterone E 250mg 1-10
Winstrol 50mg 6-10
לאחר מכן קרוזינג של חודש
ואז BLAST
Testosterone E 500mg 1-12
Superdrol 30mg 8-12
קרוזינג של חודש ואז
Testosterone E 500mg 1-10
NPP 300mg 1-10
מה דעתכם ?
המלצות לייעול ?
ושאני רושם קרוזינג זה על 150מג טסטוסטרון E בשבוע

אוראלי עדיף לשים בהתחלת הסייקל. הוא נותן קיק וגדילה מטורפת שאחר כך תשמר באמצעות השמנים. הקטע של "אני אשים אוראלי בסוף בדיוק כשאני נתקע" הרבה פחות יעיל.
נפל לך הטרן מהסייקל... לבצע B&C בלי טרן זה כמו לעשות ביד... NPP נותן מסה, בעצם כמו דקה בדיוק, למה לא ללכת על דקה?... (הייתי מעיף את שניהם...).
סופרדרול הוא סטרואיד מפלצתי, אבל אם זה בלאסט של מסה עדיף אנדרול... הוא תמיד #1 (אלא אם התאבדת על M1T...).
ושוב, תכניס את הטרן לעניין או שאל תפרסם B&C... 😆
.

• פותח/ת השרשור
אוראלי עדיף לשים בהתחלת הסייקל. הוא נותן קיק וגדילה מטורפת שאחר כך תשמר באמצעות השמנים. הקטע של "אני אשים אוראלי בסוף בדיוק כשאני נתקע" הרבה פחות יעיל.
נפל לך הטרן מהסייקל... לבצע B&C בלי טרן זה כמו לעשות ביד... NPP נותן מסה, בעצם כמו דקה בדיוק, למה לא ללכת על דקה?... (הייתי מעיף את שניהם...).
סופרדרול הוא סטרואיד מפלצתי, אבל אם זה בלאסט של מסה עדיף אנדרול... הוא תמיד #1 (אלא אם התאבדת על M1T...).
.
אני עדיין לא בטוח שארצה טרן
בקשר לאוראלי בסוף יש לזה הסבר מורכב , אני זוכר שאביעד דיבר עליו פה בפורום ודווקא עדיף אותו בשבועות האחרונים
וסופרדרול עדיין העדפה שלי על אנאדרול 😛
תודה בכל מקרה על ההמלצות 😃

אני עדיין לא בטוח שארצה טרן
בקשר לאוראלי בסוף יש לזה הסבר מורכב , אני זוכר שאביעד דיבר עליו פה בפורום ודווקא עדיף אותו בשבועות האחרונים
וסופרדרול עדיין העדפה שלי על אנאדרול 😛
תודה בכל מקרה על ההמלצות 😃
לא יודע מי זה אביעד, וכך או כך זה טיפשי ולא יעיל. אם זה מורכב אני מבטיח לך שזה כנראה כושל. מניסיון... וידע... 😆
לגבי הטרן, וותר אם אתה רוצה, אבל תישאר עם b&c שעדיף לא לבצע (אם כבר ננדרולון ל-10 שבועות אז דקה...)

• פותח/ת השרשור
לא יודע מי זה אביעד, וכך או כך זה טיפשי ולא יעיל. אם זה מורכב אני מבטיח לך שזה כנראה כושל. מניסיון... וידע... 😆
לגבי הטרן, וותר אם אתה רוצה, אבל תישאר עם b&c שעדיף לא לבצע (אם כבר ננדרולון ל-10 שבועות אז דקה...)
לא הייתי פוסל את זה :>
בכללי העיניין שהמיוסטטין עולה לך מאוד מהר עקב השימוש בחומרים (העלייה במסת השריר ) השינוי בחומר או הוספת חומר מעניקה המשך של גדילה לעומת העלייה במיוסטטין שנוצרה
הגוף מנסה להגיע תמיד להומאוסטאזיס תחשוב על זה .
לגבי העיניין עם הNPP הוא נכנס מהר לדם
אפשר לשלוט בו אם יש תופעות לוואי
בכל מקרה נוח לי

לא הייתי פוסל את זה :>
בכללי העיניין שהמיוסטטין עולה לך מאוד מהר עקב השימוש בחומרים (העלייה במסת השריר ) השינוי בחומר או הוספת חומר מעניקה המשך של גדילה לעומת העלייה במיוסטטין שנוצרה
הגוף מנסה להגיע תמיד להומאוסטאזיס תחשוב על זה .
לגבי העיניין עם הNPP הוא נכנס מהר לדם
אפשר לשלוט בו אם יש תופעות לוואי
בכל מקרה נוח לי
יש לך מחקרים שתומכים בכל מה שרשמת על המיוסטטין? (לא... אין לך, כי זה קשקוש מקושקש)
NPP נכנס מהר אבל נקשר לרצפטור בדיוק כמו דקה. מה הקטע למשוך איתו 10 שבועות... מושבת×2 😉

• פותח/ת השרשור
יש לך מחקרים שתומכים בכל מה שרשמת על המיוסטטין? (לא... אין לך, כי זה קשקוש מקושקש)
NPP נכנס מהר אבל נקשר לרצפטור בדיוק כמו דקה. מה הקטע למשוך איתו 10 שבועות... מושבת×2 😉
לגבי המחקרים אין בידיי ובעייתי לחפש במיוחד שזה על אנשים על חומרים
אבל מהגיון פשוט של מנגנון ההומאוסטאזיס אפשר לראות בזה אופציה יעילה יותר מאשר לקחת את הכל על ההתחלה ואת האמת שמניסיון אישי אני יכול לחזק את זה :>
לגבי השבתה אני על TRT אז לא אכפת לי מזה

לגבי המחקרים אין בידיי ובעייתי לחפש במיוחד שזה על אנשים על חומרים
אבל מהגיון פשוט של מנגנון ההומאוסטאזיס אפשר לראות בזה אופציה יעילה יותר מאשר לקחת את הכל על ההתחלה ואת האמת שמניסיון אישי אני יכול לחזק את זה :>
לגבי השבתה אני על TRT אז לא אכפת לי מזה
לא נתווכח על עניין השימוש באוראליים בסוף הסייקל וההתחלה... נכון להיום אוראליים משמשים כמעט תמיד לקיק.
שוב, תרים את הטרן שנפל... אחרת זה b&c קביל אבל חלש... 😃

• פותח/ת השרשור
לא נתווכח על עניין השימוש באוראליים בסוף הסייקל וההתחלה... נכון להיום אוראליים משמשים כמעט תמיד לקיק.
שוב, תרים את הטרן שנפל... אחרת זה b&c קביל אבל חלש... 😃
תאמת שגם בלי טרן הגעתי לתוצאות מטורפות אני אוכל לשתף אותך בפרטי :S

.
למעשה זה לא מדוייק, החלק של האוראלי לפחות, וגם לא החלק של אנאדרול וm1t, שניהם נחותים לעומת סופרדרול. m1t אמנם יתן גדילה יעילה יותר (לא בהרבה), אבל בנוסף יתן לך סדרה של תופעות לוואי, וזמן הרצה קצר יותר מזה של סופרדרול.
אוראלי בתחילת סייקל אמנם יתן לך בוסט ואתה תרגיש מגניב וגדול, אבל בoverall gains זה לא בהכרח נכון. כמו כן, אם תקח אוראלי מיד בתחילת הסייקל, כשתוריד אותו אתה על פחות חומרים בעצם, וזה יהיה שימור - מה שאתה מציע זה בעצם לבסס את מרבית הגדילה על אוראלים. בעיה נוספת עם הגישה שלך היא שאתה מתעלם מהעובדה שלמשך שאר הסייקל אתה תהיה עם כבד מורעל.

Testosterone E 250mg 1-10
Winstrol 50mg 6-1
עד שהטסט יגיע לרמות מספקות בדם אתה תאבד מסה, מה שכמובן אתה מנסה למנוע בכך שאתה מריץ סייקל.
לאחר מכן קרוזינג של חודש
זמן מנוחה קצר לדעתי, תריץ בדיקות דם ולאחר מכן תקבל החלטה אם נכון להיכנס לסייקל.
ננדרולון יביא למראה קצת נוזלי ויטשטש לך את החיטוב.

אם אתה מצעקש על חומרים ארוכים למה לא לרוץ על משהו בסגנון:
1-14 טסט אננטט 500מג
1-14 בולדנון 600-800 מג
1-14 פרווירון 50מג
1-4 טסט פרופ
ואולי מסטרון לקראת השבוע ה6 עד ה14.
ואם אתה מתעקש על אוראלי אפשר להכניס אותו במקום הפרופ או לקראת הסוף.

• פותח/ת השרשור
עד שהטסט יגיע לרמות מספקות בדם אתה תאבד מסה, מה שכמובן אתה מנסה למנוע בכך שאתה מריץ סייקל.
אני כבר עכשיו עם 150מג מאוזן בדם אז לא מאמין שאאבד עד שיתאזן ה250 (TRT )
זמן מנוחה קצר לדעתי, תריץ בדיקות דם ולאחר מכן תקבל החלטה אם נכון להיכנס לסייקל.
ערכי כבד בגדול ותפקוד כללי של הגוף
ננדרולון יביא למראה קצת נוזלי ויטשטש לך את החיטוב.

אם אתה מצעקש על חומרים ארוכים למה לא לרוץ על משהו בסגנון:
1-14 טסט אננטט 500מג
1-14 בולדנון 600-800 מג
1-14 פרווירון 50מג
1-4 טסט פרופ
ואולי מסטרון לקראת השבוע ה6 עד ה14.
ואם אתה מתעקש על אוראלי אפשר להכניס אותו במקום הפרופ או לקראת הסוף.
אשקול את ההצעה האחרונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית