הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט 75

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
צילמתי היום סירטון טכניקה של הדדליפט והיא לא נראתה לי 100% :

מה לשפר בטכניקה?
(חשוב לציין שכבר פעם עשיתי אימונים אישיים של עבודה על הטכניקה מאמן שהיה מנהל בפורום
+ נעזרתי בפורום לשפר את הדדליפט (נושא של מספר עמודים ותקופה של עבודה ממוקדת על טכניקה
+ עוד אימונים אישיים אחרי התקופה עם עוד יוסי קלמנוביץ' ככה שיש לי היסטוריה בעבודה על הטכניקה של תרגילי הבסיס)

אם אני רוצה להגיע למצב שגם בדדליפטים הכבדים הגב התחתון שלי ישר כמו הדדליפטים של מייק, על מה לעבוד? (או שזה דבר שתלוי במבנה גוף ושכנראה זה לא אפשרי בשבילי להגיע למצב כזה?)

@MikeRozner @stitch

תראה בסך הכל זה נראה בסדר, תקפיד להוציא חזה החוצה ולסובב ישבן.
קצת קשה לראות אבל אני לא בטוח שאתה מקפיד על וולסלבה (לקחת אוויר לפני החזרה ולהחזיק אותו בפנים) כל חזרה.

• פותח/ת השרשור
תראה בסך הכל זה נראה בסדר, תקפיד להוציא חזה החוצה ולסובב ישבן.
קצת קשה לראות אבל אני לא בטוח שאתה מקפיד על וולסלבה (לקחת אוויר לפני החזרה ולהחזיק אותו בפנים) כל חזרה.
אני מקפיד על זה וולסלבה
מה דעתך על השאלה לגבי דדליפט עם גב תחתוןן ישר?

כמה הערות קטנות:
תוריד טיפה ראש, לא יודע אם יש לך מראה מולך אבל הראש מורם מדי, הוא צריך להיות בהמשך מושלם של הצוואר.
קח טיפה זמן לפני ההרמה להרים חזה ולסובב ישבן קדימה אחרי שמשכת טיפה את המוט אליך, ליצור מתח בגוף.
כשאתה מתחיל את הדדליפט - תתחיל אותו כמו לחיצת רגליים. אל תמשוך, תדמיין שאתה דוחף את הקרקע ממך, תוך שמירה על גב מוקשת.

• פותח/ת השרשור
כמה הערות קטנות:
תוריד טיפה ראש, לא יודע אם יש לך מראה מולך אבל הראש מורם מדי, הוא צריך להיות בהמשך מושלם של הצוואר.
קח טיפה זמן לפני ההרמה להרים חזה ולסובב ישבן קדימה אחרי שמשכת טיפה את המוט אליך, ליצור מתח בגוף.
כשאתה מתחיל את הדדליפט - תתחיל אותו כמו לחיצת רגליים. אל תמשוך, תדמיין שאתה דוחף את הקרקע ממך, תוך שמירה על גב מוקשת.
תודה רבה! אני אנסה לצלם סירטון באימון הבא עם הקפדה על הדגשים 😃
מה דעתך על השאלה לגבי דדליפט עם גב תחתון ישר?

תודה רבה! אני אנסה לצלם סירטון באימון הבא עם הקפדה על הדגשים 😃
מה דעתך על השאלה לגבי דדליפט עם גב תחתון ישר?
אם תקפיד על הכל, במיוחד על העצה השלישית, ולא תקפוץ במשקלים מעבר למה שהגוף שלך מצליח להתחזק - יהיה בסדר.

צילמתי היום סירטון טכניקה של הדדליפט והיא לא נראתה לי 100% :

מה לשפר בטכניקה?
(חשוב לציין שכבר פעם עשיתי אימונים אישיים של עבודה על הטכניקה מאמן שהיה מנהל בפורום
+ נעזרתי בפורום לשפר את הדדליפט (נושא של מספר עמודים ותקופה של עבודה ממוקדת על טכניקה
+ עוד אימונים אישיים אחרי התקופה עם עוד יוסי קלמנוביץ' ככה שיש לי היסטוריה בעבודה על הטכניקה של תרגילי הבסיס)

אם אני רוצה להגיע למצב שגם בדדליפטים הכבדים הגב התחתון שלי ישר כמו הדדליפטים של מייק, על מה לעבוד? (או שזה דבר שתלוי במבנה גוף ושכנראה זה לא אפשרי בשבילי להגיע למצב כזה?)

@MikeRozner @stitch

נראה בסדר גמור, בראשון אולי הייתי מרחיק מעט מהרגל אבל זניח, תמשיך לתרגל עם הרבה תשומת לב לדגשים

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור, בראשון אולי הייתי מרחיק מעט מהרגל אבל זניח, תמשיך לתרגל עם הרבה תשומת לב לדגשים
אם אני רוצה להגיע למצב שהגב התחתון שלי עוד יותר יציב וישר כמ לדוגמה בדדליפט שלך, יש תרגילים ספציפיים שיעזרו לי להגיע לזה?

אם אני רוצה להגיע למצב שהגב התחתון שלי עוד יותר יציב וישר כמ לדוגמה בדדליפט שלך, יש תרגילים ספציפיים שיעזרו לי להגיע לזה?
אתה חוזר לשאלה שכבר שאלת אותי - המון המון תרגול ואולי בהמשך Weighted Hypers, כרגע לדעתי אין צורך.

• פותח/ת השרשור
אתה חוזר לשאלה שכבר שאלת אותי - המון המון תרגול ואולי בהמשך Weighted Hypers, כרגע לדעתי אין צורך.
אוקיי, במידה ואני רוצה לשלב כרגע
(אם אני יריץ טקסס עקב תקופה לחוצה ככה שאין יכולת לss בשבועות הקרובים) - כמה סטים וחזרות לעשות?

אוקיי, במידה ואני רוצה לשלב כרגע
(אם אני יריץ טקסס עקב תקופה לחוצה ככה שאין יכולת לss בשבועות הקרובים) - כמה סטים וחזרות לעשות?
אני מסביר לך שאין צורך ואתה מתעקש שאתה רוצה עכשיו? מה הפואנטה?

• פותח/ת השרשור
אני מסביר לך שאין צורך ואתה מתעקש שאתה רוצה עכשיו? מה הפואנטה?
אני מבין שאני סתם הולך ראש בקיר אבל פשוט אני לא אוהב את איך שהדדליפט שלי נראה כרגע וחשבתי שם אני אתחיל לעבוד על זה כבר מוקדם בצורה טובה אולי בהמשך אוכל להחזיק דדליפטים כבדים עם טכניקה שנראת יותר יפה, אם אני לא מצליח להחזיק בצורה כמו שאני רוצה דדליפט 75 אז מה יהיה בהמשך..

אני יודע שזה שטויות וזה לא חשוב אבל לי אכפת מזה, בגלל זה אני חופר פה על אותו נושא כבר כמה שרשורים

אני מבין שאני סתם הולך ראש בקיר אבל פשוט אני לא אוהב את איך שהדדליפט שלי נראה כרגע וחשבתי שם אני אתחיל לעבוד על זה כבר מוקדם בצורה טובה אולי בהמשך אוכל להחזיק דדליפטים כבדים עם טכניקה שנראת יותר יפה, אם אני לא מצליח להחזיק בצורה כמו שאני רוצה דדליפט 75 אז מה יהיה בהמשך..

אני יודע שזה שטויות וזה לא חשוב אבל לי אכפת מזה, בגלל זה אני חופר פה על אותו נושא כבר כמה שרשורים
וכמו שאמרו לך כולם פה - הדדליפט שלך נראה בסדר גמור כרגע

כמה הערות קטנות:
תוכל להסביר מזה לסובב ישבן קדימה , אני לא מצליח להבין איך לסובב אותו יש דרך אחרת להסביר את השלב הזה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית