אירופה פותחת שעריה לקליטת פליטים

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
אולי כן ואולי לא... מה הטעם בתגובת ה"אני לא מבין בזה אולי יש מישהו שמבין בזה ואם הוא מבין בזה אז הוא זה שיבין"?...

כי זאת שאלה שהתגובות אליה יהיו שוות לפרלמנט שנהגי מוניות עושים על פוליטיקה בתחנה:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בורות?..
אני יודע שחלק מן הפליטים הם בכלל לא מוסלמים. אבל בנתיים עד כה אירופה קלטו עשרות מיליוני מוסלמים עוד לפני תופעת ההגירה המאסיבית, ועכשיו כשהחלה תופעת ההגירה המסיבית, חלק מן אותם מהגרים הם גם מוסלמים ככה שזה מצטבר לעוד ועוד מוסלמים, שהסוף הוא הסוף של אירופה 😃
שוב, אני מדבר על זרם פליטים ומתן מקלט ואתה מתייחס להגירה באופן כללי...
כנראה שהגרמנים והקאנצלרית מצליחים לראות מה שהישראלי עיוור לגביו. מתן מקלט לפליטים הוא צו מוסרי מהמעלה הראשונה ואין טעם בקיום של מדינה לעם עם מצפן מוסרי כ"כ פגום.

• פותח/ת השרשור
כי זאת שאלה שהתגובות אליה יהיו שוות לפרלמנט שנהגי מוניות עושים על פוליטיקה בתחנה:sarcastic:
חבל שככה אתה תופס את עצמך... 😕

• פותח/ת השרשור
חס וחלילה... אבל נחכה לעוד תגובות ואז תבין למה התכוונתי.
אין קשר בין האיסלמיזציה באירופה למתן מקלט לפליטי הטיהור האתני המזוויע שמתחולל במזה"ת. אם כבר מדובר בקשר הפוך ואופן התייחסות המעיד על בורות בתיוג מבקשי המקלט כשטף איסלאם קיצוני...
הפליטים רובם ככולם בסה"כ מחפשים עתיד עדיף על פני מוות ועינוי בטוח...

ישראל לא צריכה לקבל פליטים ממדינות אויב, זה לא כזה מסובך.

מי שכן צריך לקבל את הפליטים האלה הם מדינות המפרץ וטורקיה, מדינות מוסלמיות לתפארת שמשום מה לא קולטות פליטים מוסלמים בכלל.
בכלל, פליט מוגדר פליט בגבול הראשון אותו הוא חוצה כאשר הגיע למדינה בטוחה, משום מה הם חוצים עוד כמה גבולות כדי להגיע למדינות העשירות ביותר באירופה.

• פותח/ת השרשור
ישראל לא צריכה לקבל פליטים ממדינות אויב, זה לא כזה מסובך.

מי שכן צריך לקבל את הפליטים האלה הם מדינות המפרץ וטורקיה, מדינות מוסלמיות לתפארת שמשום מה לא קולטות פליטים מוסלמים בכלל.
בכלל, פליט מוגדר פליט בגבול הראשון אותו הוא חוצה כאשר הגיע למדינה בטוחה, משום מה הם חוצים עוד כמה גבולות כדי להגיע למדינות העשירות ביותר באירופה.
מי מדינת האויב?...
סוריה לא קיימת מזמן ועיראקים יש רק בישראל.

מי מדינת האויב?...
סוריה לא קיימת מזמן ועיראקים יש רק בישראל.
אם תבדוק את השכנה הצפון מזרחית שלנו במפה היא עדיין קיימת כסוריה, וכל הארגונים או המשטרים ששולטים בחלקים ממנה הם אויבים ברמה כזו או אחרת, כנ"ל בעירק.

אם יש לך כספי רווחה לזרוק יש מספיק אזרחים במדינת ישראל שישמחו לקבל אותם וגם אם לא יש מספיק תחומים לזרוק עליהם כסף במדינת ישראל.
אנחנו לא גרמניה.

רק לי מפריע שאירופה נמכרה לאיסלאם?
והשאלה שלי תוך כמה זמן תהיה שואה נוספת... והאם אירופה תבין שהאיסלם מסכנת אותה?

אתה חושב שאירופה לא מודעת לכך? אבל זה לא מוסרי מצידה להתנגד לכך. אין להם יותר מידי מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
אם תבדוק את השכנה הצפון מזרחית שלנו במפה היא עדיין קיימת כסוריה, וכל הארגונים או המשטרים ששולטים בחלקים ממנה הם אויבים ברמה כזו או אחרת, כנ"ל בעירק.

אם יש לך כספי רווחה לזרוק יש מספיק אזרחים במדינת ישראל שישמחו לקבל אותם וגם אם לא יש מספיק תחומים לזרוק עליהם כסף במדינת ישראל.
אנחנו לא גרמניה.
ברור שלא. אנחנו עם לבאנטיני, מן הראוי שנתנהל בדיוק כמו שכנינו. נטולי מצפון וחסרי מוסר.
היא מתרחשת כעת. 200k הרוגים בטיהור אתני-שבטי אסלאמי.

חחח... לא מוסרי??!
לא מוסרי להציל את עצמך מתרבות ברברית שבסוף תכלה אותך?

ישראל עוד לא יודעת מה לעשות עם האתיופים שהיא העלתה לארץ... אתה רוצה שהיא תקלוט עוד פליטים?
חחחח.....🤣

זה קל מאוד להגיד שהמדינה צריכה לעזור עם הפליטים , אבל מה לעשות איתם בפועל? להעביר אותם למתקן "חולות"?

• פותח/ת השרשור
הבנתי שאתה ציני.
איך אפשר להיות ציני כשכמה קילומטרים בודדים ממך מתרחש טיהור אתני, חפים מפשע מתדפקים על שערים של עתיד שהוא לכל הפחות חיים ודווקא העם שלך חרש ועיוור...

איך אפשר להיות ציני כשכמה קילומטרים בודדים ממך מתרחש טיהור אתני, חפים מפשע מתדפקים על שערים של עתיד שהוא לכל הפחות חיים ודווקא העם שלך חרש ועיוור...
ועם איזה משאבים ישראל תקלוט את הפליטים הסורים, מה היא גרמניה? וספק שאותם פליטים מכיר בך כמדינה יהודית.
אחרי השואה לדוגמא, מדינות ערב רק חיכו שנבוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית