אולי כן ואולי לא... מה הטעם בתגובת ה"אני לא מבין בזה אולי יש מישהו שמבין בזה ואם הוא מבין בזה אז הוא זה שיבין"?...
כי זאת שאלה שהתגובות אליה יהיו שוות לפרלמנט שנהגי מוניות עושים על פוליטיקה בתחנה:sarcastic:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי כן ואולי לא... מה הטעם בתגובת ה"אני לא מבין בזה אולי יש מישהו שמבין בזה ואם הוא מבין בזה אז הוא זה שיבין"?...
שוב, אני מדבר על זרם פליטים ומתן מקלט ואתה מתייחס להגירה באופן כללי...מה הקשר בורות?..
אני יודע שחלק מן הפליטים הם בכלל לא מוסלמים. אבל בנתיים עד כה אירופה קלטו עשרות מיליוני מוסלמים עוד לפני תופעת ההגירה המאסיבית, ועכשיו כשהחלה תופעת ההגירה המסיבית, חלק מן אותם מהגרים הם גם מוסלמים ככה שזה מצטבר לעוד ועוד מוסלמים, שהסוף הוא הסוף של אירופה 😃
חבל שככה אתה תופס את עצמך... 😕כי זאת שאלה שהתגובות אליה יהיו שוות לפרלמנט שנהגי מוניות עושים על פוליטיקה בתחנה:sarcastic:
חבל שככה אתה תופס את עצמך... 😕
אין קשר בין האיסלמיזציה באירופה למתן מקלט לפליטי הטיהור האתני המזוויע שמתחולל במזה"ת. אם כבר מדובר בקשר הפוך ואופן התייחסות המעיד על בורות בתיוג מבקשי המקלט כשטף איסלאם קיצוני...חס וחלילה... אבל נחכה לעוד תגובות ואז תבין למה התכוונתי.
נו ברור, בגלל זה הם רוצים בעיקר לגרמניה ושוודיה. שם החיים שלהם יהיו "קלים" יותר לעומת הונגריה למשל.משום מה הם חוצים עוד כמה גבולות כדי להגיע למדינות העשירות ביותר באירופה.
מי מדינת האויב?...ישראל לא צריכה לקבל פליטים ממדינות אויב, זה לא כזה מסובך.
מי שכן צריך לקבל את הפליטים האלה הם מדינות המפרץ וטורקיה, מדינות מוסלמיות לתפארת שמשום מה לא קולטות פליטים מוסלמים בכלל.
בכלל, פליט מוגדר פליט בגבול הראשון אותו הוא חוצה כאשר הגיע למדינה בטוחה, משום מה הם חוצים עוד כמה גבולות כדי להגיע למדינות העשירות ביותר באירופה.
אה? לא הבנתי מה הכוונה.סוריה לא קיימת מזמן
אז ישראל כן צריכה לקלוט פריטים? מה הנקודה שלך?..מי מדינת האויב?...
סוריה לא קיימת מזמן ועיראקים יש רק בישראל.
אם תבדוק את השכנה הצפון מזרחית שלנו במפה היא עדיין קיימת כסוריה, וכל הארגונים או המשטרים ששולטים בחלקים ממנה הם אויבים ברמה כזו או אחרת, כנ"ל בעירק.מי מדינת האויב?...
סוריה לא קיימת מזמן ועיראקים יש רק בישראל.
אתה חושב שאירופה לא מודעת לכך? אבל זה לא מוסרי מצידה להתנגד לכך. אין להם יותר מידי מה לעשות.רק לי מפריע שאירופה נמכרה לאיסלאם?
והשאלה שלי תוך כמה זמן תהיה שואה נוספת... והאם אירופה תבין שהאיסלם מסכנת אותה?
ברור שלא. אנחנו עם לבאנטיני, מן הראוי שנתנהל בדיוק כמו שכנינו. נטולי מצפון וחסרי מוסר.אם תבדוק את השכנה הצפון מזרחית שלנו במפה היא עדיין קיימת כסוריה, וכל הארגונים או המשטרים ששולטים בחלקים ממנה הם אויבים ברמה כזו או אחרת, כנ"ל בעירק.
אם יש לך כספי רווחה לזרוק יש מספיק אזרחים במדינת ישראל שישמחו לקבל אותם וגם אם לא יש מספיק תחומים לזרוק עליהם כסף במדינת ישראל.
אנחנו לא גרמניה.
היא מתרחשת כעת. 200k הרוגים בטיהור אתני-שבטי אסלאמי.רק לי מפריע שאירופה נמכרה לאיסלאם?
והשאלה שלי תוך כמה זמן תהיה שואה נוספת... והאם אירופה תבין שהאיסלם מסכנת אותה?
בוודאי שצריכה. מחוייבת מוסרית יותר מכל עם אחר.אז ישראל כן צריכה לקלוט פריטים? מה הנקודה שלך?..
הבנתי שאתה ציני.בוודאי שצריכה. מחוייבת מוסרית יותר מכל עם אחר.
איך אפשר להיות ציני כשכמה קילומטרים בודדים ממך מתרחש טיהור אתני, חפים מפשע מתדפקים על שערים של עתיד שהוא לכל הפחות חיים ודווקא העם שלך חרש ועיוור...הבנתי שאתה ציני.
ועם איזה משאבים ישראל תקלוט את הפליטים הסורים, מה היא גרמניה? וספק שאותם פליטים מכיר בך כמדינה יהודית.איך אפשר להיות ציני כשכמה קילומטרים בודדים ממך מתרחש טיהור אתני, חפים מפשע מתדפקים על שערים של עתיד שהוא לכל הפחות חיים ודווקא העם שלך חרש ועיוור...