נופים יש לך בניו זילנד ואיסלנד... אבל מאוד יקר...
אם יש ב'ניו זילנד' ניו ולנד אז זה הופך אותה לאירופה?!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נופים יש לך בניו זילנד ואיסלנד... אבל מאוד יקר...
הכי טובה מאיזו בחינה?הייתי שם וסבלתי,משעמם פצצות והכל נפתח רק ב12 בצהריים ונסגר מוקדםהעיר הכי טובה באירופה זו בריסל, בפער גדול.
תלוי מה אתה מחפש. העיר הכי יפה, עם האטרקציות הכי מגניבות ומעניינות (האטומיום, מיני יורופ, ההיסטוריה של המבנים, 3 שפות - 3 עמים - 3 תרבויות - 3 מטבחים - אחד בתחת של השני וכו').הכי טובה מאיזו בחינה?הייתי שם וסבלתי,משעמם פצצות והכל נפתח רק ב12 בצהריים ונסגר מוקדם
מבין כל הערים שבהן ביקרתי,בריסל הייתה הגרועה ביותר,אין אף אחד ברחובות,טיילנו מ9 בבוקר עד 5 בערב,ראינו אולי 20 אנשים בסה"כ,פשוט שומם ומת.תלוי מה אתה מחפש. העיר הכי יפה, עם האטרקציות הכי מגניבות ומעניינות (האטומיום, מיני יורופ, ההיסטוריה של המבנים, 3 שפות - 3 עמים - 3 תרבויות - 3 מטבחים - אחד בתחת של השני וכו').
זו העיר הכי טובה באירופה אבל תכלס לצעירים זה פחות אטרקטיבי מלמשל אמסטרדם - כי צעירים טסים למדינות אחרות בשביל דברים מטופשים וחסרי טעם (כן, מצטער, לטוס כדי לעשן גראס או כדי להיות במסיבת קצף זה מפגר ולא צריך לטוס לשום מקום בשביל זה - סע לתל אביב. כשאני טס אני טס כדי לחוות דברים שאין בארץ, והדברים של ה"צעירים" זה רק על הדרך, לא מטרת הטיול).
אבל אם בבירה עסקינן, אז בבריסל יש את הפאב עם הכי הרבה סוגי בירות בעולם. אם אני זוכר נכון קוראים לו דליריום, יש שם למיטב זכרוני איזה 1000 סוגי בירות מכל העולם ומכל התקופות, משהו הזוי.
כנראה שהייתם צריכים לגגל במקום להסתובב ולחפש אנשים ברחובות. אין לי מושג על מה אתה מדבר, כשהולכים למקומות המעניינים שם - הם מעניינים. כמו שאמרתי, אם כל מה שאתה מחפש זה מסיבות אז אמסטרדם תתאים יותר.מבין כל הערים שבהן ביקרתי,בריסל הייתה הגרועה ביותר,אין אף אחד ברחובות,טיילנו מ9 בבוקר עד 5 בערב,ראינו אולי 20 אנשים בסה"כ,פשוט שומם ומת.
אחרי זה הלכנו לאיזה פאב של היפסטרים,חוץ מצרפתיות חמודות(ש כששאלנו אותן מה יש לעשות בעיר ענו לנו שהכל מת חוץ מביום שבת) לא היה מה לעשות שם.
ממש לא העיר הטובה באירופה,אפילו לא קצת.
הדבר היחיד שבא לטובתם בעיר הזאת זה Jupiller ,
והכל יקר
הייתי שם באוקטובר,היה נוראכנראה שהייתם צריכים לגגל במקום להסתובב ולחפש אנשים ברחובות. אין לי מושג על מה אתה מדבר, כשהולכים למקומות המעניינים שם - הם מעניינים. כמו שאמרתי, אם כל מה שאתה מחפש זה מסיבות אז אמסטרדם תתאים יותר.
ואין לי מושג על איזה שומם ומת אתה מדבר. בכל המקומות של האטרקציות מפוצץ. אולי זה תלוי מתי אתה בא. כל הפעמים שהייתי שם היו בספטמבר.
זה שאפילו לא הגבת על הדברים שכתבתי שיש לעשות שם מראה לי שלא באמת חווית את מה שצריך לחוות שם.הייתי שם באוקטובר,היה נורא
?זה שאפילו לא הגבת על הדברים שכתבתי שיש לעשות שם מראה לי שלא באמת חווית את מה שצריך לחוות שם.
ברלין
גרמניה בכללי.
גרמניה,צ'כיה,הונגריה,הולנד(אמסטרדם),רומניה(אישית לא הייתי אבל קיבלתי הרבה המלצות)
הולנד,שוויץ,איטליה(דרום/צפון/סיציליה מה שתבחר) מדינות עם הרבה נופים ואוכל מצויין
איטליה לדעתי מנצחת, חוץ מקטגורית הבירה.
אחריה צ'כיה מבחינת אוכל אבל נופים ובירה מנצחת בענק.
צ׳כיה , גרמניה.
Its for the beer man
אם לא היית עדיין בברלין, לך על זה.אוקיי אז ככה:
שוויץ הרגע חזרתי,לא אחזור לשם בזמן הקרוב מסיבות אישיות והספקתי לראות את רוב אזור ברן.
ההתלבטות הייתה בין ברלין לפראג.
אמסטרדם לא נמצאת על הפרק כרגע בגלל חברים ורומניה כבר הוסרה מהאופציות על ידי מי שאני טס.
בריסל לא שקלנו,אבל עדיין זה מתווסף להתלבטות העיקרית בין ברלין לפראג ועכשיו גם בריסל באופציות...
איטליה לדעתי מנצחת, חוץ מקטגורית הבירה.
אחריה צ'כיה מבחינת אוכל אבל נופים ובירה מנצחת בענק.
עכשיו קראתי מה כתבתי ולא הייתי ברור.צכ'יה יש אחלה יערות ובכללי תרבות טיולים מדהימה בזיל הזול. במיוחד אם מטיילים בקבוצה.
בירה בצכ'יה יותר זולה ממים.
אוקיי אז ככה:
שוויץ הרגע חזרתי,לא אחזור לשם בזמן הקרוב מסיבות אישיות והספקתי לראות את רוב אזור ברן.
אמסטרדם לא נמצאת על הפרק כרגע בגלל חברים ורומניה כבר הוסרה מהאופציות על ידי מי שאני טס.
בריסל לא שקלנו,אבל עדיין זה מתווסף להתלבטות העיקרית בין ברלין לפראג ועכשיו גם בריסל באופציות...
ברלין עדיין לא הייתי אך בצכיה כן,פראג עיר יפה מאוד ומלאה במסעדות במיוחד במרכז העיר ואם אתה לא בחיטוב אז יש שם את הקורטוש הכי טעים שאי פעם אכלתי לא כמו החיקוי שיש בארץ,בנוסף מבחינת קניות היא די זולה אז עוד פלוס קטןאוקיי אז ככה:
הוא אילתיחביבי.. אילת זה אירופה של המזרחים!!
אם לא היית עדיין בברלין, לך על זה.
צכ'יה יש אחלה יערות ובכללי תרבות טיולים מדהימה בזיל הזול. במיוחד אם מטיילים בקבוצה.
בירה בצכ'יה יותר זולה ממים.
לא מבין את ההתלבטות, אם אתה מחפש נוף יפה, תרבות עשירה ומרתקת, רחובות שוקקים וחיים, ובכלל הרחבת אופקים, אם זה מה שאתה מחפש סע לפתח תקווה!
"פתח תקווה הבחירה הטבעית שלי!"
(בדמיוני אני מנהל הקמפיין להצלת פתח תקווה)
ברלין עדיין לא הייתי אך בצכיה כן,פראג עיר יפה מאוד ומלאה במסעדות במיוחד במרכז העיר ואם אתה לא בחיטוב אז יש שם את הקורטוש הכי טעים שאי פעם אכלתי לא כמו החיקוי שיש בארץ,בנוסף מבחינת קניות היא די זולה אז עוד פלוס קטן
הוא אילתי
ולנושא: שוויץ:79nb:
טוב בוא ליגאין שוויץ ולא אחזור לשם בזמן הקרוב להימנע ממצבים מביכים...