הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירופה

היינו בליסבון וכל פעם נסענו לעשות משהו אחר בעיר סמוכה. יש שם מטרו ורכבת טראם כזאת ובעצם הכרטיסייה תקפה לשנייהם. אז נגיד מליסבון נסענו בבוקר לים של אסטוריל, העיר הסמוכה, נסיעה של 40 דק' מהמלון עד לחוף. בערב חזרנו לשם במונית שעלתה 25 יורו כדי ללכת לקזינו. ביום אחר הלכנו לעיר אחרת כדי לצלול, ופעם אחרת הלכנו לגלוש..ככה זה היה בערך.
המועדונים בליסבון איכותיים מספיק גם כן.

מבחינת קזינו, יש 2- אחד באסטוריל שמבחינת דירוג הוא 5 כוכבים (הכי טוב) ויש את ליסבון שהוא 4 כוכבים.
שניהם גדולים, עם מבחר רב. אני אהבתי יותר את של ליסבון כי שם יש יותר מכונות מזל ויותר "מרווח" שאר הח'ברה אהבו את אסטוריל דווקא.

אני בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה בקזינו, באסטוריל ישבתי בשולחן בלאק ג'ק נכנסתי עם 50 יורו בליינד של 5 יורו, מפה לשם עבר הזמן פעם הייתי ברווח פעם הייתי בהפסד ובגלל שהמשחק הזה כ"כ טוב לא יצא לי ללכת לדברים אחרים, פשוט נשאב לי הזמן שם.

לכן הלכתי לליסבון במטרה לנסות את שאר הדברים לפני שאני נופל במלכודת הבלק ג'ק. ניסיתי מכונות מזל שלא הבנתי את הקונספט של רובן, ניסיתי את הרולטת מזל (מאוד נחמד) היה סוג של פוקר שלא הבנתי אז רק הסתכלתי, והיה בלאק ג'ק כמובן ששוב שאב לי את הזמן והכסף. 😃

באסטוריל היה גם כן פוקר ממה שחברים אמרו אבל עם בליינדים גבוהים, לא זוכר את הסכום המדויק.

חזק שם בעיקר בערב, אין שם קוד לבוש מיוחד ראיתי אנשים גם עם מכנס קצר אבל לא כפכפים וכאלה. פתוח עד 3 לפנות בוקר (שזה מעולה כי המועדונים שם מתחילים בשעה הזאת)

יש חופים נהדרים יש אחלה מקומות בילוי, וגם אם אתם 4 ח'ברה זה לא יוצא נזק כשחוזרים במונית הביתה שיכורים מהתחת. ממליץ!
תודה אח זה בצ'ק ליסט. שאלה אחרונה מתי לטוס מבחינת מזג אוויר?

ברלין - מועדונים, חארפה של אלכוהול , סמים , מועדוני סקס.
אמסטרדם - סמים ורוגע
פראג - מועדוני ריקודים , חשפנות , נופים - עיר באמת ציורית ואלכוהול יותר זול ממים

תודה אח זה בצ'ק ליסט. שאלה אחרונה מתי לטוס מבחינת מזג אוויר?
ממה שאני זוכר היה רשום שהמזג אוויר שם תואם לשלנו.
אני טסתי בסוף אוגוסט והיה מזג אוויר מושלם- חם אבל בצורה שאתה לא מזיע כמו חמור, כי יש את הבריזה מהים ורוח נעימה. לפעמים בערב היה קריר אבל זה היה דיי נדיר (ומוזר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית