היי,
עד היום לא הסתכלתי בכלל על החלבונים תוצרת הארץ. היה נראה לי אבסורד לשלם מחירי חו"ל על חלבונים שמיוצרים בארץ ועם מוניטין מקומי בלבד.
אמינושופ ואקסטרים משנים את המצב. סוף סוף מחיר ששובר את השוק.
אז קודם כל, אני שמח לראות שמישהו פה בארץ נותן פייט. בתור צרכן בכלל, בלי קשר לאבקת חלבון.
וברשותכם, כמה שאלות:
אחרי כל השאלות האלה, חשוב לי להבהיר שאני בסך הכל מתאמן ממוצע. אף פעם לא קניתי את החלבונים הכי יקרים ולא שברתי את הראש יותר מדי. תמיד קניתי את החברה המוכרת הכי זולה שמצאתי. מספיק לי...
לגבי אקסטרים, אני מקווה שהכל אמין ומאחל לכולם בהצלחה. נראה שמאחורי החברה יש אנשים עם כוונות טובות, אבל עדיין יש הרבה חוסר שקיפות.
עד היום לא הסתכלתי בכלל על החלבונים תוצרת הארץ. היה נראה לי אבסורד לשלם מחירי חו"ל על חלבונים שמיוצרים בארץ ועם מוניטין מקומי בלבד.
אמינושופ ואקסטרים משנים את המצב. סוף סוף מחיר ששובר את השוק.
אז קודם כל, אני שמח לראות שמישהו פה בארץ נותן פייט. בתור צרכן בכלל, בלי קשר לאבקת חלבון.
וברשותכם, כמה שאלות:
- איך זה הגיוני שלחבון הישראלי המוביל אין אתר? איזה מידע יש על המותג הזה? חוץ מ-"כשר חלבי, בהשגחת הרבנות ראש העין".
לכל חברה בינלאומית יש אתר מסודר. לא שזה מבטיח משהו, אבל זה הכי בסיסי שיש...
- מה הקשר לחברת 4+ נוטרישן?
- למה בדיקות המעבדה קיימות אבל אסורות לפרסום?
- למתאמן הממוצע שלא מבין יותר מדי בהרכב חומצות האמינו, האם החלבון נחשב איכותי? האם יש מותג בינלאומי עם מפרט דומה?
- יש הרבה דיבורים בזמן האחרון על אמינו ספייקינג. גם של חברות ותיקות בשוק. מישהו בדק לגבי אקסטרים?
- לאלה שמזמינים, איך הטעמים? - יש ביקורות רק על העוגיות והשוקולד...
אחרי כל השאלות האלה, חשוב לי להבהיר שאני בסך הכל מתאמן ממוצע. אף פעם לא קניתי את החלבונים הכי יקרים ולא שברתי את הראש יותר מדי. תמיד קניתי את החברה המוכרת הכי זולה שמצאתי. מספיק לי...
לגבי אקסטרים, אני מקווה שהכל אמין ומאחל לכולם בהצלחה. נראה שמאחורי החברה יש אנשים עם כוונות טובות, אבל עדיין יש הרבה חוסר שקיפות.