עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיין לא במכון.למה אתה מוגבל לעבודה רק עם דאמבלים?
תרגיל שעלה לי לראש הוא הספליט סקוואט, אתה יכול לעשות אותו גם עם דאמבלים..
אם כי הכי נוח לדעתי לעשות עם מוט.
אז תחכה לגיל 14, ובינתיים תעשה את מה שאתה יכול.עדיין לא במכון.
(מחכה לגיל 14)
אני עושה את התרגיל הזה אבל חשבתי על להוסיף עוד תרגיל... אתה חושב שזה בסדר להוסיף עוד תרגיל להמסטרינג? או זה מספיק?למה אתה מוגבל לעבודה רק עם דאמבלים?
תרגיל שעלה לי לראש הוא הספליט סקוואט, אתה יכול לעשות אותו גם עם דאמבלים..
אם כי הכי נוח לדעתי לעשות עם מוט.
בניתי תכנית והיא יצאה לי דווקא אחלה (להתחשב בזה שהציוד היחידי שלי הוא דאמבלים וגומיית כוח 😃אז תחכה לגיל 14, ובינתיים תעשה את מה שאתה יכול.
אל תחפש תרגילים כאלה ואחרים.
אתה יכול לעשות מתח,מקבילים, עבודה עם דאמבלים עם ספסל\בלי, שכיבות סמיכה, סקוואטים קלים עם דאמבלים עליך. (במנח של פרונט סקוואט)
אם היא יצאה אחלה אז תעשה אותה, למה אתה שואל?בניתי תכנית והיא יצאה לי דווקא אחלה
מה ההיגיון? למה לא תרגיל לכל ראש? 😕תרגיל לדאמבלים שמפעיל את שלושת שרירי ההמסטרינג (Semimembranosus,Semitendinosus,Biceps Femoris).
..?מה ההיגיון? למה לא תרגיל לכל ראש? 😕
רציתי להוסיף עוד תרגיל כי לפי דעתי חסר לי בתכנית תרגיל לרגליים...אם היא יצאה אחלה אז תעשה אותה, למה אתה שואל?
"אימון רק לתנועה אחת של השרירמה ההיגיון? למה לא תרגיל לכל ראש? 😕
תודהRomanian Dumbbell Deadlift.
Not Straight Legged, Romanian has more emphasis on your Hamstrings as opposed to your Erector Spinae
![]()
ניסיתי, אבל די קשה עם דאמבליםסטיף לג דדליפט פותח את הצאקרות של ההמסטרינג.. לפי דעתי אפשרי לעשות עם דאמבלים
אין אפשרות לבחור איזה שרירים אני רוצה לעבוד עליהם כך שאני לא יכנס כל פעם לתרגיל אחר בשביל לדעת אם הוא מפעיל את השרירים שאני רוצה!במקום לשאול אותנו איזה תרגילים לבצע לאיזה שרירים פשוט תכנס ללינק הזה
Exercise & Muscle Directory
ואל תצא עד שאתה יודע הכל בעצמך