הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות?

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני התחלתי מסה ואני לא עולה במשקל,באמת שאני אוכל המון וחשבתי להוסיף עוד הרבה פחמימות בשביל קלוריות,אם אני אוסיף פחמימות אני אעלה במשקל אבל אני מפחד לעלות הרבה בשומן,מה כדי לעשות?

אין קשר. אתה תעלה בשומן יתר על במידה אם תהיה בפלוס קלורי גדול מידי. במידה ואתה לא עולה במשקל תוסיף עוד אוכל.

אתה ענית בעצמך מה אתה צריך לעשות, אתה יודע מה צריך לעשות. אני חושב שפתחת את הפוסט הזה כדי לקבל עזרה פסיכולוגית.

אם אתה מתקשה לעלות במשקל (ואתה מתאמן טוב) אם אתה אוכל מספיק חלבון, הדבר הכי חכם שתעשה זה להעלות בפחמימות,
פחמימות עושות אותך חזק.

תוסיף פחמימות לתפריט עד שתראה עליה שבועית של 0.5 קילו בשבוע.
זאת בתנאי כמובן שאתה כבר אוכל מספיק חלבון מספיק שומן, ומתאמן נכון

• פותח/ת השרשור
אין קשר. אתה תעלה בשומן יתר על במידה אם תהיה בפלוס קלורי גדול מידי. במידה ואתה לא עולה במשקל תוסיף עוד אוכל.
תודה רבה
אתה ענית בעצמך מה אתה צריך לעשות, אתה יודע מה צריך לעשות. אני חושב שפתחת את הפוסט הזה כדי לקבל עזרה פסיכולוגית.
חחח אוקיי תודה
אם אתה מתקשה לעלות במשקל (ואתה מתאמן טוב) אם אתה אוכל מספיק חלבון, הדבר הכי חכם שתעשה זה להעלות בפחמימות,
פחמימות עושות אותך חזק.
אז אם אני יאכל יותר פחמימות(פסטה,אורז....) אז זה לא יהפוך לשומן נכון?
תוסיף פחמימות לתפריט עד שתראה עליה שבועית של 0.5 קילו בשבוע.
זאת בתנאי כמובן שאתה כבר אוכל מספיק חלבון מספיק שומן, ומתאמן נכון
תודה רבה,ואני כנראה לא אוכל מספיק שומן,באיזה מאכלים יש שומן בריא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית