הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רשום שצריך 12 שנות לימוד להיות מאמן

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
תסתכלו באתר של ווינגייט שבשביל להיות מאמן צריך 12 שנות לימוד .
אני העתקתי את הדרישות.
תנאי קבלה:
ותק בענף: שנה. כל מועמד חייב להמציא אישור פורמלי חתום ממכון כושר (לא ממאמן) המעיד על ותק של שנה אחת לפחות באימון במכון כושר.
השכלה:12 שנות לימוד (למי שעבר את גיל 18), בריאות תקינה, מבחן קבלה ומעבר ריאיון קבלה בהתאם לדרישות מינהל הספורט ובית הספר למאמנים ולמדריכים.

לפני חצי שנה שהתקשרתי לשאול הם אמרו שלא צריך 12 שנות לימוד.
מי שלא הבין אין לי 12 שנות לימוד, אני לא לומד.

בולשיט ,לך לראיון או למיכללה ששם לומדים ושאל אותם אני יכול להבטיח לך שהייתו אנשים בקורוס שכול קשר שלהם ל12 שנות לימוד הוא מקרי בילבד.
(לא שהם לא מצליחים או משהו ,הם פשוט לא עשו 12 שנות לימוד זה הכול)

• פותח/ת השרשור
בולשיט ,לך לראיון או למיכללה ששם לומדים ושאל אותם אני יכול להבטיח לך שהייתו אנשים בקורוס שכול קשר שלהם ל12 שנות לימוד הוא מקרי בילבד.
(לא שהם לא מצליחים או משהו ,הם פשוט לא עשו 12 שנות לימוד זה הכול)
להתקשר לברר איתם?
היו לי סיבות עכשיו אני מנסה להיכנס לקידום נוער.

להתקשר לברר איתם?

היו לי סיבות עכשיו אני מנסה להיכנס לקידום נוער.
בטח אחי,אני באמת חושב שעובדים במקום ידעו יותר מאיזה אתר שהם בקושי מעדכנים,ואם אפשר לשאול בשביל מה אתה רוצה לילמוד את המיקצוע ,כי אני מזהיר אותך אתה תיצתרך להיתאמץ הרבה בשביל לקבל שם שכר של אפילו מינמום

• פותח/ת השרשור
בטח אחי,אני באמת חושב שעובדים במקום ידעו יותר מאיזה אתר שהם בקושי מעדכנים,ואם אפשר לשאול בשביל מה אתה רוצה לילמוד את המיקצוע ,כי אני מזהיר אותך אתה תיצתרך להיתאמץ הרבה בשביל לקבל שם שכר של אפילו מינמום
בכללי אני רוצה ללמוד בשביל ללמוד יותר אבל הבעיה שזה יקר אבל אם היה משכורת טובה זה היה שווה אבל זה מינימום למה השכר כזה גרוע למאמנים?

בכללי אני רוצה ללמוד בשביל ללמוד יותר אבל הבעיה שזה יקר אבל אם היה משכורת טובה זה היה שווה אבל זה מינימום למה השכר כזה גרוע למאמנים?
הבעיה היא שב90 אחוז מהזמן זה שכר מימנום על רבע מישרה (במיקרה טוב) שמלאה בעבודה פיזית קשה ואירגון שלא לומדים עליו כלום בקרוס (כמו כול דבר אחר) , עטוף בסוג של איום שקט שאתה חייב למכור ולספק אימונים אישיים כול הזמן,זה הרבה בקשות לפי דעתי על מישרה שאתה מרויח יותר מימנה באיקאה או בסופר על הרבה פחות עבודה .

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שב90 אחוז מהזמן זה שכר מימנום על רבע מישרה (במיקרה טוב) שמלאה בעבודה פיזית קשה ואירגון שלא לומדים עליו כלום בקרוס (כמו כול דבר אחר) , עטוף בסוג של איום שקט שאתה חייב למכור ולספק אימונים אישיים כול הזמן,זה הרבה בקשות לפי דעתי על מישרה שאתה מרויח יותר מימנה באיקאה או בסופר על הרבה פחות עבודה .
לא שווה להיות מאמן כושר כי השכר פה מינימום ובשביל השכר הזה משלמים 9000-10000 ואז בוכים שהמדריכים לא משקיעים.
למה השכר כזה גרוע, מאמן כושר זה חשוב הוא זה שבודק איך מתאמנים ומייעץ שלא יהיו פציעות ולהישתפר

לא שווה להיות מאמן כושר כי השכר פה מינימום ובשביל השכר הזה משלמים 9000-10000 ואז בוכים שהמדריכים לא משקיעים.
למה השכר כזה גרוע, מאמן כושר זה חשוב הוא זה שבודק איך מתאמנים ומייעץ שלא יהיו פציעות ולהישתפר
אם תישאל את המנהלים הם יגידו שאין להם כסף לשלם למאמנים ,לי אין שום מושג על המכניקה של המודל העיסקי של מכוני הכושר אז אני לא יודע אם זה שקר או לא אבל בוא נגיד ככה : יש הרבה אנשים שלא נותן להם לאמן את הכלב שלי שיוצאים הקורסים האלו
(שמעלה לי עוד הבעייה המחיר של הקרוס גבוה מידי לשכר שאתה מקבל ,עד ביום אני מחזיר את סכום הכסף שביבזתי על החרא הזה)

• פותח/ת השרשור
אם תישאל את המנהלים הם יגידו שאין להם כסף לשלם למאמנים ,לי אין שום מושג על המכניקה של המודל העיסקי של מכוני הכושר אז אני לא יודע אם זה שקר או לא אבל בוא נגיד ככה : יש הרבה אנשים שלא נותן להם לאמן את הכלב שלי שיוצאים הקורסים האלו
(שמעלה לי עוד הבעייה המחיר של הקרוס גבוה מידי לשכר שאתה מקבל ,עד ביום אני מחזיר את סכום הכסף שביבזתי על החרא הזה)
תודה
אם מי כדאי לדבר על זה שבאמת יכול להגיד אם שווה או לא.
שאני חושב על זה, זה לא שווה כי אני משלם 9000-10000 בשביל לקבל מינימום

תודה

אם מי כדאי לדבר על זה שבאמת יכול להגיד אם שווה או לא.
שאני חושב על זה, זה לא שווה כי אני משלם 9000-10000 בשביל לקבל מינימום
זה עומד לשיקלוך אני לא עבדתי ולא הולך כניראה לא הולך לעבוד במיקצוע מספיק זמן על מנת לתת לך את התמונה המלאה בנושא
למרות שיש פה כמה מאמנים שהצליחו בגדול בנושא אולי הם יכלו לתת קצת יותר מידע בנושא
MikeRozner@

השכר גרוע כי כל פ*ץ יכול להוציא תעודת מאמן [בלי לפגוע באף אחד]

הכוונה היא שמאמן הוא מאמן. לא משנה אם זה מאמן שהקורס בוינגייט שטף לו את המוח, או שזה מאמן שיש לו ידע מעבר לקורס עצמו.
הם שווי ערך וזו הבעיה. הרי ברור שאחד מהם הרבה יותר טוב במקצועו מהשני.

נערך לאחרונה:
לא צריך שום שנות לימוד ושום ותק, סתם חרטא, תשלם ותכנס.

לא שווה לעשות את הקורס אחרי שהעלו את המחיר והאריכו אותו.
לך תהיה מאבטח בלי לשלם על קורס - תקבל יותר ותעשה פחות.

• פותח/ת השרשור
לא צריך שום שנות לימוד ושום ותק, סתם חרטא, תשלם ותכנס.

לא שווה לעשות את הקורס אחרי שהעלו את המחיר והאריכו אותו.
לך תהיה מאבטח בלי לשלם על קורס - תקבל יותר ותעשה פחות.
אני בן 17 איך מאבטח

קורס ccna יעלה אותו הדבר והמשכורת לאחר הקורס לא תהיה קרובה למינימום.
בשילוב עם לצידה עצמית של לינוקס ועוד קצץ תקשורת אפשר למצא עבודה נחמדה.
אם לא בראש שלך,תתגייס ותנסה להתפתח משם,כרגע הצבא יכול לשמש לך מקפצה

• פותח/ת השרשור
קורס ccna יעלה אותו הדבר והמשכורת לאחר הקורס לא תהיה קרובה למינימום.
בשילוב עם לצידה עצמית של לינוקס ועוד קצץ תקשורת אפשר למצא עבודה נחמדה.
אם לא בראש שלך,תתגייס ותנסה להתפתח משם,כרגע הצבא יכול לשמש לך מקפצה
איזה מקצועות אפשר ללמוד בלי 12 שנות לימוד?
תגיד כל האפשרויות שיש כמו מחשבים,ספורט,חשמל דברים כאלה.
לא חושב שיש משו שאני שונא

כל מה שתרצה,כל עוד אתה מוכשר,אם תבוא לאוניברסיטה /מכללה ותרצה להתקבל למכינה כשיש לך ציון פסיכומטרי שעומד בטווח הדרוש לא אמורה להיות בעיה.
או שתעשה בגרות אקסטרנית.

איזה מקצועות אפשר ללמוד בלי 12 שנות לימוד?
תגיד כל האפשרויות שיש כמו מחשבים,ספורט,חשמל דברים כאלה.
לא חושב שיש משו שאני שונא
מכונאי/חשמלאי/פחח רכב
משם להמשיך למכונאי רכב מתקדם/ניהול מוסך/שמאי רכב/קצין בטיחות בתעבורה

רישיון לקטנוע > שליח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית