הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל הזמנה מקסימאלי מחו"ל ?

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
אני מארגן הזמנה מ-BB ושמתי לב למשהו מעניין - כשמגיעים למחירי משלוח (לארץ, משלוח סטנדרטי) של 100$ אז יש מקום להוסיף לא מעט מוצרים עד שמגיעים לרף הבא של מחירי המשלוח.

לכן חשבתי על אפשרות לעשות הזמנה גדולה מאד יחסית של כל המוצרים שאני צריך עד שאגיע לרף הבא של מחירי המשלוח.

מהו המשקל המקסימאלי שניתן לייבא לפני שנאלצים לשלם כל מני היטלים למשרד הבריאות ושותפיו ?

והאם מדובר על משקל נטו או גם כמות - כלומר, אם אני אזמין משהו כמו 80 חטיפי חלבון, יעשו עם זה בעיות לדעתכם (כעקרון זה לא מי יודע מה שוקל הרבה - 4 קילו, אבל בכל זאת מדובר בכמות גדולה) ?

תודה מראש.

80 חטיפי חלבון לא יעשו בעיות, עם 800 כן.
המקסימום שהעברתי היה 12 ק"ג ולא התנסתי עם יותר מכך [ היו שם 3 דליי חלבון ו 2 פורמולות], אני מכיר בחור שהעביר 15 ק"ג אבל זה בגדר פיקציה, לא מאמין לאנשים.
תעשה משלוח ארוך ואל תגזים, בכל מקרה לא הייתי חושב על לעשות הזמנות רק אחרי ה 11.10 משהו כזה, כשיגמרו החגים, יקח לחבילה שלך עוד 20~ יום להגיע זה בדיוק מתי שיגמר הלחץ למכס (שבועיים אחרי החגים, כל סוכות הם לא עובדים)

• פותח/ת השרשור
OK.

ובעצם, מה זה משנה אם אני אזמין עכשיו או רק בתום החגים ?
כלומר, ב-2 המקרים אקבל את ההזמנה באותו תאריך. אז אני מודע לזה שבמידה ואזמין עכשיו ההזמנה תתעכב, יש סיבה לא להזמין עכשיו ?

עריכה: טוב לא חשוב, בדקתי ויש לי מספיק תוספים עד לאותה תקופה בה ירד הלחץ אז אני אחסוך לעצמי כאב ראש ובנתיים אתן לכסף להמשיך לשבת בבנק ואצבור כמה אגורות מהריבית 😃.

נערך לאחרונה:
אם אתה תזמין עכשיו אתה תקבל זימון לבוא ישר אחרי החגים, שבועיים אחרי החג יש מה שנקרא אפקט ה"אפטר" במכס, באים כל האנשים שהיו צריכים לקבל חבילות ותאמין לי שאתה לא רוצה להיות שם.
אם תזמין ב11.10 משהו כזה, אתה תקבל את החבילה ב 30~ לערך כאשר כל הלחץ יגמר (פחות או יותר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית