הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתאמן בבית סתם ביקורת

• פותח/ת השרשור meni23
  • פורסם בתאריך

meni23

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
מתאמן בבית.. אני לא מרוצה בכלל. זה אחרי חודש אימונים .. אני לא מצליח לפתח קובוית.. אני מתאמן על מולטי טריינר יש פה. לא מרוצה לא יודע למה.. אני שוקל לקנות משקולות מתברגות גם..כמו שאתם רואים שוקל בערך 58 אין שומן..

מה נסגר איתך?

מתאמן חודש, ועוד בבית ורוצה לראות קוביות?

מציע לך לקרוא נעוצים בכל הקשור לאימונים ותפריט תזונה

• פותח/ת השרשור
אחוז שומן נמוך <
ביקשתי דעה יותר על הגוף באופן כללי < מבחינת פוטנציאל..
מה נסגר איתך?

מתאמן חודש, ועוד בבית ורוצה לראות קוביות?

מציע לך לקרוא נעוצים בכל הקשור לאימונים ותפריט תזונה

נערך לאחרונה:
אתה רזה מאוד אחי . ויש הרבה דברים שצריך להסביר לך שזה לכתוב תורה שלמה .
כנס לאינטרנט תקרא על תזונה במאסה . תבין את כל הקטע של הפלוס קלורי וכמה חלבון פחמימה שומן לאכול . אחרכך תירשם לחדר כושר ותתאמן כבד וחזק . מישם התוצאות כבר יבואו .

אתה רזה על אחוז שומן נמוך, שלדעתי זה אחלה נקודת התחלה.
תרשם לחדר כושר, תתאמן עם תוכנית מהפורטל פה (תשלב סקוואט דדליפט בנץ ופרס) ותקח / תבנה לעצמך תוכנית תזונה - אתה אמור להעלות בערך 300-400 גרם בשבוע
תעשה את זה ואתה בדרך הנכונה, או שסתם תשאר בבית לעשות שכיבות סמיכה ותפתח עוד פוסטים למה אין לך קוביות

• פותח/ת השרשור
יש לי ידע, קראתי פה לא מעט. אני מבין מעט. אבל, הייתי במכון כושר וביטלתי את המנוי ממניעים מסויימים. לא רוצה להיות בודיבילדר.
אגב, כן עליתי במשקל שקלתי בערך 56, אני לא יודע בערך להעריך כמה כי אני לא בטוח.
אני מתאמן עם משקולות על מולטי טריינר ומרים לא מעט. המטרה כרגע להתאמן בבית, עוד שנה שאולי אכנס למכון. בינינו, יותר נוח לי כרגע להתאמן בבית, במכון זה קצת כבד לי- האנשים והשהייה של לחכות שהם יעופו לי מהמכשירים וכו'. גם עדיף כרגע להתאמן בבית מסיבות אישיות , אם יש לי מכשיר מולטי זמין שאני עושה עליו תרגילים לכל פלג גוף עליון, זה נחמד ביותר כמובן עד שלב מסויים שבו אצטרך כבר מכון ..
אני לא מרוצה ממה שפיתחתי עד עכשיו .

יש לי ידע, קראתי פה לא מעט. אני מבין מעט. אבל, הייתי במכון כושר וביטלתי את המנוי ממניעים מסויימים. לא רוצה להיות בודיבילדר.
אגב, כן עליתי במשקל שקלתי בערך 56, אני לא יודע בערך להעריך כמה כי אני לא בטוח.
אני מתאמן עם משקולות על מולטי טריינר ומרים לא מעט. המטרה כרגע להתאמן בבית, עוד שנה שאולי אכנס למכון. בינינו, יותר נוח לי כרגע להתאמן בבית, במכון זה קצת כבד לי- האנשים והשהייה של לחכות שהם יעופו לי מהמכשירים וכו'. גם עדיף כרגע להתאמן בבית מסיבות אישיות , אם יש לי מכשיר מולטי זמין שאני עושה עליו תרגילים לכל פלג גוף עליון, זה נחמד ביותר כמובן עד שלב מסויים שבו אצטרך כבר מכון ..
אני לא מרוצה ממה שפיתחתי עד עכשיו .
כל ההודעה הזאת מראה שאתה עדיין לא יודע ולא קראת מספיק

אחוז שומן נמוך <
ביקשתי דעה יותר על הגוף באופן כללי < מבחינת פוטנציאל..
כן, אחוז שומן נמוך
וזה לא רלוונטי בכלל במצב שלך,אלא ההבנה שאתה רזה-וצריך להתחיל מסה. אל תצפה להתקדם מאימונים בבית. זה בזבוז זמן ומאמץ (ואני מאמין שהתוכנית אימון שלך מסתכמת בשכיבות סמיכה וכפיפות בטן) התקדמות אמיתית תתרחש במכון. תחליט מה אתה רוצה לעשות עם הידע הזה

• פותח/ת השרשור
מסה? עליתי 3-2 קילו מאז שאני מתאמן במולטיטריינר. ואני על אותו משקל כמה שנים.. לא עברתי ה-60 קילו מעולם!

הגעתי למשקלים יחסית מכובדים..וכן התקדמתי כי אני יכול להראות לך את הגוף שלי לפני חודש...
בכל מקרה תנעלו את האשכול.. אני יעלה תמונה עוד שנה ניראה איך תדברו ^..
אני יודע שבמכון אני יכול להגיע לרמה יותר גבוהה בזמן יותר קצר, יש לי כל מיני סיבות למה לא כרגע להתאמן..

תוכנית אימון שלי כוללת פולי עליון דחיקת חזה, פרפר , מתח ( מדדתי עכשיו ואני עושה 25- מתח בערך בלי משקל)
בטן - משקל גוף. אני יודע שאת המשקלי גוף (מתח וכו'*) אני מבצע תמיד אחרי אימוני כוח ואז יותר קשה לי..

לאט לאט אני יוסיף דברים.. בכל מקרה תנעלו את האשכול.. הבנתי שאתם ממליצים על מכון..

אני יודע בכללי מהם אימוני מסה ואימוני כוח סיבולת וכו', תוכניות וכו'.
אמנם הידע שלי מוגבל, ואני אולי אמשיך ללמוד (כרגע לא רואה צורך אמיתי יותר לדעת ממה שאני יודע..).

ממה שכתבת לי על הפרופיל רואים שאתה לא יודע יותר מידי עדין. בכל מקרה, בנוגע לקוביות(אני לא רואה את התמונה) זה הרבה גנטיקה-וכמובן צריך מסת שריר.
אם אתה מתעקש על עבודה בלי מכון, כן יהיו תוצאות פשוט יהיה קשה יותר איטי יותר ומוגבל מאוד. אני לא מכיר מולטיטריינר, תחפור על האינטרנט כדי לדעת על זה הכל ואיך אפשר למצות את זה.
בנוגע למתח\שכיבות סמיכה\מקבילים(אתה חייב להוסיף מקבילים, תחפש בפארק ליד הבית ותלך אליו לעשות לדעתי)- תוסיף תיק עם משקל ותכוון ל3X8.
תצטלם כל חודש לעקוב אחרי השתפרות, ותשקל בבוקר אחרי שירותים פעם בשבוע. אם אתה מאוד רזה, שמור על פי 2 חלבון ושומן כמו משקל גוף-ומעבר לזה תאכל קצת יותר משובע. ככה לאט לאט תראה כמה אתה עולה ממה, ותדע כמה בערך לאכול.

לפני רגע אמרת שאתה לא מרוצה מהתוצאות ועכשיו אתה "תראה לנו" לאן תגיע בעוד שנה..
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אחי, מקווה שתצליח לעבור את ה60 קילו

• פותח/ת השרשור
ממה שכתבת לי על הפרופיל רואים שאתה לא יודע יותר מידי עדין. בכל מקרה, בנוגע לקוביות(אני לא רואה את התמונה) זה הרבה גנטיקה-וכמובן צריך מסת שריר.
אם אתה מתעקש על עבודה בלי מכון, כן יהיו תוצאות פשוט יהיה קשה יותר איטי יותר ומוגבל מאוד. אני לא מכיר מולטיטריינר, תחפור על האינטרנט כדי לדעת על זה הכל ואיך אפשר למצות את זה.
בנוגע למתח\שכיבות סמיכה\מקבילים(אתה חייב להוסיף מקבילים, תחפש בפארק ליד הבית ותלך אליו לעשות לדעתי)- תוסיף תיק עם משקל ותכוון ל3X8.
תצטלם כל חודש לעקוב אחרי השתפרות, ותשקל בבוקר אחרי שירותים פעם בשבוע. אם אתה מאוד רזה, שמור על פי 2 חלבון ושומן כמו משקל גוף-ומעבר לזה תאכל קצת יותר משובע. ככה לאט לאט תראה כמה אתה עולה ממה, ותדע כמה בערך לאכול.

תגיד אם אני קונה משקולת מתברגת בשביל לעשות סקוואט, ודדליפט, אני יכול להשים את זה גם במקבילם או שזה סתם מיותר?
אני רוצה לקנות מוט אולימפי, ומשקלות אולמיפיות ככה עד כמה אפשר להכניס בזה?
את המשקולות מתברגות ארצה להשתמש לתרגילים כמו מתח וכו' .. יש איזשהו שיכולה לתפוס את זה?

תגיד אם אני קונה משקולת מתברגת בשביל לעשות סקוואט, ודדליפט, אני יכול להשים את זה גם במקבילם או שזה סתם מיותר?
את המשקולות מתברגות ארצה להשתמש לתרגילים כמו מתח וכו' .. יש איזשהו שיכולה לתפוס את זה?
אתה רוצה להירשם למכון ולהפסיק לעשות שטויות. אין לך מושג או שניים מה אתה צריך לקנות וזו קניה יקרה מאוד. (לטווח ארוך זה לא, מודה.)

תשמע להגיד לך שאי אפשר להתפתח מאימונים ביתיים זה לא אגיד, כי זה לא נכון. אבל לקנות משקולות בשבילך זה פשוט לא שווה את זה.
אם יש לך את הכסף, לך למכון. זה יעזור הרבה יותר מכל אימון ביתי.
בכל זאת, אני ממליץ על חדר כושר רק אחרי חודש-חודשיים של אימוני סטריט נכונים(תוכנית לכל הגוף-כמה שאפשר עם תרגילים טובים), ככה בודקים רצינות ומרגילים את הגוף לעומס, ולטעמי גם יוצרים הדרגתיות לגוף וגם מנצלים את הזמן שאפשר להתאמן בבית כשמתח מקבילים ושכיבות סמיכה עדין קשים לך.
אתה נשמע כבר אחרי השלב הזה, פשוט תרשם לחדר כושר, אתה לא תתחרט.

מדוע? מה יש לחכות?
מהניסיון האישי שלי, בן אדם שלא התאמן לעולם- תן לו לעשות 3XMax של שכיבות סמיכה איטיות ונכונות-והוא יגיע לאזור ה10 במקרה הטוב.
3xmax מתח ומקבילים והוא עדין באזור ה4 לאדם הממוצע. תוסיף לזה שכיבות סמיכה בשיפוע גבוה שכן יתן עבודה לכתפיים, סקוואט חופשי ולמידת טכניקה\תוספת של תיק(לגבי זה אני בספק אם זה מפריע לעשות או לא, לא מבין בזה מספיק), צין אפס ליד קדמית וכיסית הכל לדעתי, עם טווח חזרות סביר והתנגדות טובה.
ככה הוא גם לא יגיע לחדכ ישר עם העומסים הכבדים ויסתכן בדלקות ובעיקר יראה כמה הוא רציני עם האימונים וכמה זמן באמת יש לו לזה. מהניסיון שלי, תוכנית כזאת כשאתה מתחיל תביא תוצאות כמעט זהות. אם זה מישהו שקשה לו עכשיו לשלם על חדר כושר, וזה יחסוך לו את ה250 שקל הראשונים, אולי עדיף לו.
כמובן שעדיף חדר כושר, ואפשר לבנות תוכנית מתאימה יותר לחודש ראשון בחדר כושר, אבל זה סתם נראה לי פחות נחוץ בחודש הראשון.

מהניסיון האישי שלי, בן אדם שלא התאמן לעולם- תן לו לעשות 3XMax של שכיבות סמיכה איטיות ונכונות-והוא יגיע לאזור ה10 במקרה הטוב.
3xmax מתח ומקבילים והוא עדין באזור ה4 לאדם הממוצע. תוסיף לזה שכיבות סמיכה בשיפוע גבוה שכן יתן עבודה לכתפיים, סקוואט חופשי ולמידת טכניקה\תוספת של תיק(לגבי זה אני בספק אם זה מפריע לעשות או לא, לא מבין בזה מספיק), צין אפס ליד קדמית וכיסית הכל לדעתי, עם טווח חזרות סביר והתנגדות טובה.
ככה הוא גם לא יגיע לחדכ ישר עם העומסים הכבדים ויסתכן בדלקות ובעיקר יראה כמה הוא רציני עם האימונים וכמה זמן באמת יש לו לזה. מהניסיון שלי, תוכנית כזאת כשאתה מתחיל תביא תוצאות כמעט זהות. אם זה מישהו שקשה לו עכשיו לשלם על חדר כושר, וזה יחסוך לו את ה250 שקל הראשונים, אולי עדיף לו.
כמובן שעדיף חדר כושר, ואפשר לבנות תוכנית מתאימה יותר לחודש ראשון בחדר כושר, אבל זה סתם נראה לי פחות נחוץ בחודש הראשון.
מה...
מה הבעיה פשוט להירשם למכון ולהתחיל להתאמן ללמוד טכניקה טיפה לחזק את כל הגוף ולהתחיל להרגיל אותו לעומסים למה צריך לעשות איזה תקופה מוזרה של סטריט בישביל לעבור למכון? מה זו כאילו קפיצת מדרגה? לדעתי ביזבוז זמן, יכול ישר להירשם ולהתחיל להבין מה הוא עושה עם עצמו.

מה...
מה הבעיה פשוט להירשם למכון ולהתחיל להתאמן ללמוד טכניקה טיפה לחזק את כל הגוף ולהתחיל להרגיל אותו לעומסים למה צריך לעשות איזה תקופה מוזרה של סטריט בישביל לעבור למכון? מה זו כאילו קפיצת מדרגה? לדעתי ביזבוז זמן, יכול ישר להירשם ולהתחיל להבין מה הוא עושה עם עצמו.

הכל אפשרי גם במכון ויותר טוב שם, ואם מישהו עם מוטיבציה גבוה ואין לו עכשיו בעיה להירשם לחדכ לא אגיד לו לחכות חודש עם זה. פשוט בגלל שהוא מתחיל, גם אימונים ביתיים יספקו לו התנגדות סבירה, אבל בלי כסף ובלי התחייבות לשנה-לדעתי עדיף לו חודש להתמיד בזה כדי לבחון את עצמך ועל הדרך להרגיל את הגוף במקום ישר לקפוץ למשקלים, וכמה אני שם כשחבר שלי עושה 70 קילו בנץ.
אין אמת אחת, ולכל אחד נכון משהו אחר. יש אנשים שבטוחים שהם יתמידו שנה בלי בעיה, ומכירים את עצמם, ובנוסף יודעים שגם אם ירימו מוט ריק בבנץ ליד חבורת גורילות הם לא ירגישו צורך להוסיף משקל כשהם לא מוכנים- אז שילכו לחדכ בלי החודש בבית. אנשים שלא כאלה, ויש להם בעיה להתמיד לדוגמה, שווה לקחת את התקופת ניסיון-בעיקר כי ההתנגדות עדין תביא תוצאות מסוימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית