הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קושי בנשימה וכאבים בגב..

ונגיד ואתחיל מסה אחרי כמה זמן להתחיל שוב חיטוב ?
כשתצבור מסת שריר ותהיה על אחוז שומן גבוה מדי לטעמך, תוכל לעלות תמונות בזמן התהליך לחוות דעת אם לא תהיה בטוח.
והתפריט תיהיה ככה?

חלבון 125
פחמימה 200
שומן 50 ?
זה יוצא 1750 קלוריות, זה אמור להביא אותך לקצת מתחת לניטרלי (כי אתה גם שורף קלוריות באימונים). בהתחלה אתה תעלה במשקל מערכים כאלה כי תעלה בנוזלים מהוספת פחמימות. אולי תעלה עוד קצת זמן במשקל מכמות כזאת כי הגוף שלך אולי התרגל לכמות נמוכה מדי של קלוריות. כשהעליה במשקל מתחילה להיות איטית מדי זה הזמן להוסיף קלוריות בהדרגה.

• פותח/ת השרשור
כשתצבור מסת שריר ותהיה על אחוז שומן גבוה מדי לטעמך, תוכל לעלות תמונות בזמן התהליך לחוות דעת אם לא תהיה בטוח.

זה יוצא 1750 קלוריות, זה אמור להביא אותך לקצת מתחת לניטרלי (כי אתה גם שורף קלוריות באימונים). בהתחלה אתה תעלה במשקל מערכים כאלה כי תעלה בנוזלים מהוספת פחמימות. אולי תעלה עוד קצת זמן במשקל מכמות כזאת כי הגוף שלך אולי התרגל לכמות נמוכה מדי של קלוריות. כשהעליה במשקל מתחילה להיות איטית מדי זה הזמן להוסיף קלוריות בהדרגה.

אז להתחיל עם 1700 קלוריות לשבועיים ?
ובקשר לנוזלים כמה קילו זה יעלה אותי בערך בלי קשר להעלאה במסה?

אני חושב שהתמונה הזאת במקום
10858580_967611233276116_6186094279813796467_n.jpg

אז להתחיל עם 1700 קלוריות לשבועיים ?
אני אישית לא עומד באותה דעה כמו של @yujinius רק בגלל נסיוני המר בדיאטות, (אני כרגע במשקל 88 קילו בחיטוב אוכל באזור ה1750 קלוריות ביום ויורד ממש לאט לטעמי) אז אם אתה בכל זאת בראש של לחטב אז אני הייתי הולך על 1500 קלוריות בערך. אבל אם אתה חושב על להיות יותר באזור הנייטראלי 1750 זה בהחלט הפתרון
ובקשר לנוזלים כמה קילו זה יעלה אותי בערך בלי קשר להעלאה במסה?
2-3 קילו לא יותר מזה

אני אישית לא עומד באותה דעה כמו של @yujinius רק בגלל נסיוני המר בדיאטות, (אני כרגע במשקל 88 קילו בחיטוב אוכל באזור ה1750 קלוריות ביום ויורד ממש לאט לטעמי) אז אם אתה בכל זאת בראש של לחטב אז אני הייתי הולך על 1500 קלוריות בערך. אבל אם אתה חושב על להיות יותר באזור הנייטראלי 1750 זה בהחלט הפתרון
מה?????? מקס אתה רוצה דאמבל לראש? איזה חיטוב?
*unlike*

מה?????? מקס אתה רוצה דאמבל לראש? איזה חיטוב?
אם הבחור רוצה חיטוב הבחור יעשה חיטוב. כבר אמרתי פה כמה פעמים לפני, אני מאמין בבחירה חופשית. רק שיעשה אותו נכון

אם הבחור רוצה חיטוב הבחור יעשה חיטוב. כבר אמרתי פה כמה פעמים לפני, אני מאמין בבחירה חופשית. רק שיעשה אותו נכון
אוקיי,ובוא תגיד לי מה יש לו בדיוק לחטב פה +הוא רוצה להגיע לגוף אסטטי קצת. (לפי מה שהבנתי)

watch-out-we-got-a-bad-ass-over-here.jpg

אוקיי,ובוא תגיד לי מה יש לו בדיוק לחטב פה +הוא רוצה להגיע לגוף אסטטי קצת. (לפי מה שהבנתי)
אין לי מושג ולא אכפת לי. אם הוא רוצה לחטב שיחטב. END OF STORY. אם הוא רוצה את הדעה שלי אם לחטב או לא אז שיעלה תמונה ואני אביא לו את דעתי

אין לי מושג ולא אכפת לי. אם הוא רוצה לחטב שיחטב. END OF STORY. אם הוא רוצה את הדעה שלי אם לחטב או לא אז שיעלה תמונה ואני אביא לו את דעתי
.....
תעבור לעמוד הראשון ותראה. 🤦‍♂️

נראה כמו 18-19 אחוז שומן. הייתי מחטב במצב הזה.
אתה מודע לכך שהוא נטול מסה נכון? אם הוא יחטב לא רק שזה היה יותר ויותר קשה אלה הוא לא ירוויח מיזה שום דבר ויתרחק מהמטרה שלו.

ולהתחיל מסה ב19% שומן נשמע לך יותר הגיוני?
טוב אין לי כוח לריב על זה. בסופו של דבר זו בחירתו, אבל עדיין לדעתי אין מה לחטב.

התכוונתי סביבות 1700 לניטרלי. ואני חושב שכדאי לו לעשות לפחות שבועיים ניטרלי גם אם הוא רוצה להמשיך לחטב.
טוב אין לי כוח לריב על זה.
עוד פעם אתה מדבר על לריב? מי בא לריב איתך? לך יש דעה אחת (שאני מסכים איתה גם במקרה הזה) למקס אחרת, זה בסדר, זה לא שחור ולבן.
נראה לי אתה צריך איזה מדינה קטנה של אנשים מסכנים שתוכל לשלוט עליהם במשטר טוטליטארי. 😛

איזה בטן בראש שלך? מסה.

Back
למעלה תחתית