הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקואט

מוטות הבטחון מסתירים את המנח של הגב שלך אז קשה לי להעביר ביקורת בנוגע לזה, אבל חוץ מזה נראה בסדר גמור

חוץ מזה שאתה נח מלא בין החזרות
לדעתי זה בסדר לנוח הרבה בין חזרות אם אתה חושב שאם לא תנוח מספיק אתה לא תהיה מספיק מרוכז ותדפוק את הטכניקה. כשאתה מתחיל ללמוד את הסקוואט אתה צריך להתרכז ב1001 דברים מעמידה עד לכיווץ בבטן, הוצאת חזה, מבט, אחיזה, וולסלבה ועוד הרבה. שמתי לב על עצמי שאני מעדיף לקחת עוד 2 שניות לסדר את כל זה בראש לפני שאני ממשיך בירידה לחזרה הבאה.

לדעתי זה בסדר לנוח הרבה בין חזרות אם אתה חושב שאם לא תנוח מספיק אתה לא תהיה מספיק מרוכז ותדפוק את הטכניקה. כשאתה מתחיל ללמוד את הסקוואט אתה צריך להתרכז ב1001 דברים מעמידה עד לכיווץ בבטן, הוצאת חזה, מבט, אחיזה, וולסלבה ועוד הרבה. שמתי לב על עצמי שאני מעדיף לקחת עוד 2 שניות לסדר את כל זה בראש לפני שאני ממשיך בירידה לחזרה הבאה.
אני חושב שזה יותר מדי זמן לקחת בשביל להסתדר מחדש והוא סתם מתעייף מזה

אני חושב שזה יותר מדי זמן לקחת בשביל להסתדר מחדש והוא סתם מתעייף מזה
גם אני במשקל PR נח הרבה, למרות שאחרי שראיתי שוב את הסרטון ב2 החזרות האחרונות זה אולי יותר מדי
הזווית בעייתית, גם לי נראה בגדול בסדר.
HB נכון?
מה הזכיר לך HB בתנועה שלו? הכל כולל אחיזה, מיקום המוט, מבט והזווית בין הגב לרצפה הם אינדיקציה לLB.

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה שאתה נח מלא בין החזרות

אני מרגיש עייף באמצע הסט אז אני נח קצת, זה לא בסדר?

הזווית בעייתית, גם לי נראה בגדול בסדר.
HB נכון?

האמת, שאין לי מושג 🤦‍♂️

אחלה סקוואט ואחלה נעליים 😆

תודה אני מניח ;)

מה הזכיר לך HB בתנועה שלו? הכל כולל אחיזה, מיקום המוט, מבט והזווית בין הגב לרצפה הם אינדיקציה לLB.
מה זה משנה מה אינדיקציה למה..? אתה לא מכיר אנשים שעושים סקוואט "הייברידי" 😃 ?
בכל אופן, שאלתי את הבחור מתוך סקרנות ורצון לדעת, נחכה שיענה.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה מה אינדיקציה למה..? אתה לא מכיר אנשים שעושים סקוואט "הייברידי" 😃 ?

כבר רשמתי, אין לי מושג כל כך אם אני עושה HB או LB.
שאני אצלם באימון הבא את (תמונה) מיקום המוט על הגב שלי?

סתם מעייף יותר לעמוד עם המוט

סבבה תודה, אני אני אנסה לנוח פחות פעם הבאה..

איך אתה עדיין זוכר מה זה pr 😆
תכננתי לסוע לרעננה שבוע הבא לקנות אופניים אבל נראה לי שאני אעשה עיקוף קל לפ"ת כדי לשבור לך את הלסת.
אתה לא מכיר אנשים שעושים סקוואט "הייברידי" 😃 ?
מכיר. אבל אני לא מאמין בסקוואט הייברידי אלה אם מדובר באנטרופומטריה מיוחדת, שגם אז זה יכול לדעתי להשפיע רק על אופן האחיזה של המוט ואולי על כמות העבודה של הישבן. באמת לא יודע.
😃

מכיר. אבל אני לא מאמין בסקוואט הייברידי אלה אם מדובר באנטרופומטריה מיוחדת, שגם אז זה יכול לדעתי להשפיע רק על אופן האחיזה של המוט ואולי על כמות העבודה של הישבן. באמת לא יודע.
תהיה בריא.. לא שאלתי אם אתה מאמין בזה או לא:) גם לא אמרתי מה דעתי 😉
אתה מוזמן לנהל על זה דיון עם @stitch 😛

תהיה בריא.. לא שאלתי אם אתה מאמין בזה או לא:) גם לא אמרתי מה דעתי 😉
אתה מוזמן לנהל על זה דיון עם @stitch 😛
קשה לנהל איתו דיונים. הוא לא מאמין בריפטו. 🫤
כבר רשמתי, אין לי מושג כל כך אם אני עושה HB או LB.
אתה עושה LB. לפחות מנקודת המבט הזאת אני לא רואה שום חלק בתנועה שלך שדומה בצורה כלשהי לHB.

בהתחלה חשבתי שזה HB אבל לפי העליה זה נראה תנועה של LB, גם תנועה טובה לדעתי, עם היפ דרייב כמו שצריך.
שמתי לב שאני עולה בחזרות האחרונות עם הגב לפני הרגליים.. מה אתם אומרים?
לא ראיתי משהו בעייתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית