הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקואט

קשה לנהל איתו דיונים. הוא לא מאמין בריפטו. 🫤
🤣🤣
אני מאמין באלוהים ובריפ שליחו 👑
מה שאני לא מאמין, זה באנשים שטוענים כך:
אבל אני לא מאמין בסקוואט הייברידי אלה אם מדובר באנטרופומטריה מיוחדת
"אני לא מאמין" זה טיעון למשהו?

ומר בחור, פותח השרשור. אם דבר בסיסי כמו איזה סוג סקוואט אתה עושה אתה לא יודע - אז בשביל מה בכלל לשפוט סרטון?
מה יכול להיות תקין בסקוואט שהבעלים שלו לא החליט אם הוא HB או LB, או אולי פרונט בכלל?...

מחאה????? פשש... נו, אין מלחמה, אין קיפוח עדתי, הכל טוב, נשאר לך לצאת להפגנות נגד חילול כבוד הסקוואט. החיים שלך דבש! 😘

• פותח/ת השרשור
🤣🤣

ומר בחור, פותח השרשור. אם דבר בסיסי כמו איזה סוג סקוואט אתה עושה אתה לא יודע - אז בשביל מה בכלל לשפוט סרטון?
מה יכול להיות תקין בסקוואט שהבעלים שלו לא החליט אם הוא HB או LB, או אולי פרונט בכלל?...

שהתחלתי להתאמן, לא הייתי בפורום הזה וכד' ולא ידעתי שיש בכלל HB וLB..
מיקמתי את המוט איפה שהמדריך אמר לי ואיפה שהיה נוח ככה שבגלל זה אני לא יודע, אני מאמין שאתה יכול לראות אם זה נראה בסדר גם אם אני לא מציין אם זה HB או LB..

שהתחלתי להתאמן, לא הייתי בפורום הזה וכד' ולא ידעתי שיש בכלל HB וLB..
מיקמתי את המוט איפה שהמדריך אמר לי ואיפה שהיה נוח ככה שבגלל זה אני לא יודע, אני מאמין שאתה יכול לראות אם זה נראה בסדר גם אם אני לא מציין אם זה HB או LB..
זהו, ש... לא. אני לא רואה את המוט, נדמה לי שהוא גבוה מדי בשביל LB.
יוצא לך סוג של הייבריד לא בכוונה.
זוית הצילום טובה מאד בשביל צילום ראשון, אבל צריך עוד צילום מזוית אחרת.
תסתכל בנעוצים שבפורום אימונים, יש שם הסבר איך לצלם.

לא יודע איפה אתם רואים LB. נראה כמו אחלה HB.
לומר לך את האמת, גם אני היססתי כשרשמתי LB בפוסט שלי, הוא אכן נראה זקוף מדי בשביל LB - אבל מעט, והפלטה מסתירה.
מצד שני יש לו היפ דרייב רציני, שלא מתאים ל-HB.
לכן אמרתי - קודם כל שיסביר איך הוא רוצה שנשפוט את זה, ושיצלם מזוית נוספת שתיתן תמונה מלאה.

אני באמת לא מבין על מה אתם בדיוק רבים.. 😣
תנו לבחור לבדוק את שני השיטות/לבחור אחת ורק אז תבקרו.

למה אתה תמיד מחליט שאנחנו רבים? כולה מעבירים דיון כדי להפיג את השעמום.
רק תפסיקו לריב, אני לא עומד בזה יותר :(

מתי, מה שתית? מותר בכלל וויסקי בגיל 13?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית