הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Shock diet for extreme fat loss

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609

אני יודע שזה סרטון ישן אבל בכל זאת רציתי לפתוח דיון בנושא

העקרונות המדוברים
- Reset the metabolism
- Shock your body

- Drink 2 galons of water every day for 3 days
- first 3 days eat only turkey breast and tuna (3-4 meals a day), eat all the brocolli you want
- after 3 days switch from low fat meat to high fat meat
- drop to 1 galon of water
- Eat as much carbs as possible on saturday
Repeat 1 more week

זה נראה לי כמו שילוב של כמה עקרונות מעניינים (השפעת הברוקולי על הגוף, השוק שהגוף מקבל משינוי קיצוני ושינויים הורמונליים עם השפעה על המטבוליזם) עם קצת BROSCIENCE (דיי הרבה BROSCIENCE בחלק מהסרטון אבל אני מנסה לא להתייחס לחלקים האלו), ובאותו הזמן מזכיר קצת את המבנה של הPSMF. מה דעתכם לגבי הדיאטה הזאת, והאם לדעתכם מה שנאמר פה הגיוני/הגיוני חלקית או שאפשר לפסול את זה לגמרי?

דיון פורה.

הוא חולה נפש כמו הדיאטה הזאת שהוא פיתח יומיים אנבוליק דיאט יום שלישי צם 24 שעות חחח ואז עוד יומיים אנבוליק דיאט ויום אחרון העמסה פסיכופט .. מחפש את הלא נודע למה לסבול אני לא מבין.

הוא חולה נפש כמו הדיאטה הזאת שהוא פיתח יומיים אנבוליק דיאט יום שלישי צם 24 שעות חחח ואז עוד יומיים אנבוליק דיאט ויום אחרון העמסה פסיכופט .. מחפש את הלא נודע למה לסבול אני לא מבין.
על זה הוא מדבר שם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית