הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Ipencil כי אפל לא מצאה עוד דרכים להרוויח כסף

אין לי כוח כבר להגיב לשטויות של אנדרואיד פאן בויז אז אני אסכם בזה שכל אחד ישתמש במה שנוח לו. לומר ש x טוב יוצר מ y זה כמו להשוות BMW למרצדס - עניין של עדיפות אישית. לא זכור לי גם שסמסונג כאלו יותר זולים מאפל והם מוכרים בזול יותר (ונמצאים בהפסדים כבדים ערב שיווק אגרסיבי) רק כדי להתחרות עם אפל.

לגבי מה שכתבו פה, בקצרה:
1. לחברה ציבורית אין את האופציה לא לחשוף דוחות כספיים כל רבעון ככה שאפל לא יכולה ״להחביא״ מכירות

2. אפל מעלה את אחוז מכירות שלה בעשרות אחוזים כל שנה (בעיקר כי היא נכנסת לשווקים חדשים כמו סין)

3. אנדרואיד ימכור תמיד יותר מאפל כי אנדרואיד זו מערכת הפעלה שמתפרסת על פני עשרות מכשירים בזמן ש iOS נמצאת רק כל מכשיר אחד (או יותר נכון סדרה של מכשירים מאותה ההחברה).

4. עלות ייצור של אייפון מוערך ב 200 דולר, לפני שיווק, מיסים, עלויות פיתוח ועוד. אז איך בדיוק המכשיר הוא overpriced? אפל מאז ומעולם לקחו 30% רווח והם אומרים את זה בכל פינה וכל מקום.

רוב הנקודות בכתבה הן חרטא (נשמע כאילו נשלפו משנת 2012).
אפל כרגע מאחורי המובילים באנדרואיד בכל דבר, וזה שאנשים מעדיפים אפל כי זה מותג זה בסדר.

תכירו את הiPencil העט סטילוט המקורי מאוד שאפל הוציאה במחיר של 99$
הוא יודע לעשות כל מה טאבלט גרפי ב100 שקל יודע (כמו הזה שיש לי ב100 שקל)
עם הטכנולוגיה החדשה לציור שאם אתה לוחץ יותר חזק הקו שתצייר יהיה יותר גדול
מדהים איך זה עובד, כמו בטאבלט הגרפי שיש לי ב100 שקל
אבל מה?!?!?! המחיר הוא לא 100 שקל הוא 100 דולר
כי FUCK IT זה של אפל

הסרטון היחיד שמצאתי ברשת
iPad Pro

בסופו של דבר היא אחת מהחברות המובילות בעולם ההייטק אם לא הכי מובילה.
היא לא תוציא מוצר שלא יצליח, אני מאמין שגם העט הזה הולך לפרוץ. ונראה את סמסונג מוציאה עפרון משלה

יש שמועות שבכנס הבא יכריזו על המכשיר:
iFuckYouAndYouGiveMeMoney

השם לא כל כך קליט אבל אתם תקנו אותו בכל זאת. ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית