הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מידע תפקודי כבד

ירדןמו

מושעה
11
0
נק' מוניטין:
-7
11
0
אני לא עשיתי סייקל מעולם ולפני שאני נכנס לזה אם בכלל, אני רוצה לדעת באיזה טווחי ערכים של תפקודי כבד( ast alt ggt alkph וכו) בטוח לעשות סייקל ראשון? ובכמה אני צפוי לחרוג בסייקל הראשון?

עוד שאלה היא איפה מאכסנים טסט אננטט, פרגניל שעורבב עם מים בקטריוסטטים, רלוקסיפן, כלומיד, אדקס וכל שאר הירקות שחייבים לסייקל ראשון? האם יש חובה במקרר?

תודה רבה מראש חברים

אני לא עשיתי סייקל מעולם ולפני שאני נכנס לזה אם בכלל, אני רוצה לדעת באיזה טווחי ערכים של תפקודי כבד( ast alt ggt alkph וכו) בטוח לעשות סייקל ראשון? ובכמה אני צפוי לחרוג בסייקל הראשון?

עוד שאלה היא איפה מאכסנים טסט אננטט, פרגניל שעורבב עם מים בקטריוסטטים, רלוקסיפן, כלומיד, אדקס וכל שאר הירקות שחייבים לסייקל ראשון? האם יש חובה במקרר?

תודה רבה מראש חברים

טסט אנטט - טמפ' החדר .
פרגניל - מקרר .
מים בקטריוסטטים - טמפ' החדר .
כלומיד , טמוקסיפן - טמפ' החדר .

פרגניל זה המוצר היחיד שאתה חייב לשמור אותו בקירור.
בנוגע לתפקודי כבד - אין טווח מסויים כל עוד אתה בריא והכל תקין אצלך אז זה אפשרי ,
ברגע שבמידה ויש בעיות אז זה כבר לשיקולך .
בסופו של דבר הכל לשיקולך - גם אם הכל תקין יכול להיות לאחר שימוש דברים יכולים להשתבש .

בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
רעיונות כלשהם אם אני גר עם ההורים, יש מקרר אחד, ולא בא לי שידעו שאני משתמש בסטרואידים שלא ישגעו אותי על זה?
יש פה בטוח עוד מישהו עם מצב דומה לשלי. אולי אני אקנה מקרר לחדר?
סתם

רעיונות כלשהם אם אני גר עם ההורים, יש מקרר אחד, ולא בא לי שידעו שאני משתמש בסטרואידים שלא ישגעו אותי על זה?
יש פה בטוח עוד מישהו עם מצב דומה לשלי. אולי אני אקנה מקרר לחדר?
סתם
בן כמה אתה?

עוד רעיונות רציניים מישהו?
מה יעזור שתקנה מקרר? תשים עליו מנעול קומבינציה?...
באמת שכמעט שלא תמצא כאן שיטות יצירתיות להסתרת חומרים מהורים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית