הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייפוי כוח בדואר

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך

Y0na

משתמש פעיל
415
65
נק' מוניטין:
137
415
65
אז קיבלתי פתק מהדואר של חבילה שהזמנתי מחול ואני הולך להוציא אותה היום לבד. הבעיה היא שאני רק בן 17 ואני צריך להיות מעל 18 בשביל להוציא את החבילה ללא ייפוי כוח
עכשיו בפתק מאחורה יש פרטים שצריך לשים במקרה של ייפוי כוח - פרטים שלי+של אמא שלי(הפרטים הם שמות, מספר תעודת זהות וחתימה)

אמא שלי מילאה את הפרטים אבל השם משפחה שלה שונה משלי(הורים גרושים). השאלה האם בדואר יאשרו לי להוציא את החבילה אם ככה? בהצגת תעודה זהות כמובן
תודה!!

אמא שלי מילאה את הפרטים אבל השם משפחה שלה שונה משלי(הורים גרושים). השאלה האם בדואר יאשרו לי להוציא את החבילה אם ככה? בהצגת תעודה זהות כמובן
כן,אל חשש
במקס' אתה יכול לשנות בעצמך

אבל זה לא סיכון שאני משנה את השם משפחה שלה? כי בת"ז שלה רשום את השם משפחה הרגיל שלה(לא שאני מראה להם את הת"ז שלה אבל עדיין)
תלוי בעובד/ת של הדואר..לרוב אין בעיות עם זה

בתור מבקר קבוע בדואר .
אם אתה ממלא ייפוי כוח ומביא תעודות לא אמורות להיות בכלל. לי אישית כבר מעבירים חבילות גם לפני שקיבלתי את הפתק אם החבלה כבר שם. 😃
(אני בן 16.)

תודה על התגובה העניינית ואיך אני בדיוק עבריין אם המפגרות שיושבות בדואר מעבירות לי את החבילות? זה לא שאני גונב אותן. 🙄
אני מבקש לצנזר את השם שלי. השם שלי ניתן לפרסום רק בפורום לוגים. תודה.

• פותח/ת השרשור
וואלה בחיי לא ביקשו ממני תעודת זהות או ייפוי כוח..
ולקחתי חבילות שהן לא שלי (למשפחה)

אבל יכול להיות שזה בגלל שהסניף בישוב שלי אז הם שמים ז** 😆
חחחחחח, הגעתי לסניף וכשבאתי לפקידה פשוט שמתי תפתק, בדקה שנייה את הת"ז ופשוט הלכה להביא לי את החבילה..אפילו את הייפוי כוח מאחורה לא מיליתי 👑

נערך לאחרונה:
האמת ציפיתי לתגובה כזו, אז אמרתי נרשום אותה ונראה מתי יגידו לי את זה..קרה מהר מהרגיל!
שהייתה לי סוכנות ליד הבית אפילו פתק לא הייתי מביא..ישר היו יודעים מה החבילה שלי

אני חושב שזה בסדר זה שלא ממלאים את הפתק של הדואר. גם ככה הפעילות של דואר ישראל היא על סף פשעי מלחמה.

היום הייתי שם עם 4 פתקים אחרי ששלשום הייתי שם עם עוד 4 - לא ידעתי איפה לקבור את עצמי מרוב יאוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית