- פותח/ת השרשור
8 פתקים?..מה כבר הזמנת? 😱היום הייתי שם עם 4 פתקים אחרי ששלשום הייתי שם עם עוד 4 - לא ידעתי איפה לקבור את עצמי מרוב יאוש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
8 פתקים?..מה כבר הזמנת? 😱היום הייתי שם עם 4 פתקים אחרי ששלשום הייתי שם עם עוד 4 - לא ידעתי איפה לקבור את עצמי מרוב יאוש.
וודא שהספח של ת"ז האמא שלך שבו רשום שאתה הוא הבן שלה נמצא איתך, והכל יהיה בסדר.השאלה האם בדואר יאשרו לי להוציא את החבילה
אפילו גם זה לא צריך. הלכתי לבד בלי ייפוי כוח ורק ראו שנייה את הת"ז שלי ונתנו לי את החבילה..וודא שהספח של ת"ז האמא שלך שבו רשום שאתה הוא הבן שלה נמצא איתך, והכל יהיה בסדר.
לי אישית כבר מעבירים חבילות גם לפני שקיבלתי את הפתק אם החבלה כבר שם. 😃
(אני בן 16.)
וזה קשור? אני לא מתגאה בזה, זה בסה"כ מציג דוגמא קיצונית למצב שגם בה מעבירים את החבילה בלי בעיה.לכל מי שרצה דוגמה למי שמז**ן מלא
חשוב להוסיף שיש להיות בעל גוף מסיבי אחרת זה לא יעבודלכל מי שרצה דוגמה למי שמז**ן מלא
צוחקים... אוף למה אנשים כל כך קשיםוזה קשור? אני לא מתגאה בזה, זה בסה"כ מציג דוגמא קיצונית למצב שגם בה מעבירים את החבילה בלי בעיה.
קח את הקרשים שלך, אתה לא עושה איתנו לג בעומר.וזה קשור? אני לא מתגאה בזה, זה בסה"כ מציג דוגמא קיצונית למצב שגם בה מעבירים את החבילה בלי בעיה.
כי זו בדיחה מזעזעת. היית יכול לקלוע את הבדיחה של הזיין על משפטים אחרים יותר מתאימים.צוחקים... אוף למה אנשים כל כך קשים
לא תכננתי גם. 😃קח את הקרשים שלך, אתה לא עושה איתנו לג בעומר.