הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מתוסכל מss

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,אני חודש וחצי בסס ולא הגעתי למשקלים מי יודע מה..
אני שוקל 60-61 גובה 173
המשקלים שלי סק-85 כל החזרות
דד 85 כל החזרות
בנץ 50..כל החזרות
אני יודע שאני יכול להמשיך עוד במשקלים אבל זה פשוט כבר קשה לי מדי,אני כבר לא מצליח להעלות מאימון לאימון,היום את ה85 הסט האחרון קרסתי עם החזה.
אני כבר לא מצליח לעמוד בזה אני כזה שחיף :( אני חושב ללעבור לתוכנית אחרת פחות קשה..כן אני לוזר
מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
כן אני עף ברוח.......ההורים שלי לא מבינים למה אני רוצה כלכך הרבה אוכל

• פותח/ת השרשור
ברור
פשוט בגלל שאני כזה שחיף קשה לי להעלות 2.5 כל אימון הטכניקה מתחילה להידפק כל פעם zz

שלום,אני חודש וחצי בסס ולא הגעתי למשקלים מי יודע מה..
אני שוקל 60-61 גובה 173
המשקלים שלי סק-85 כל החזרות
דד 85 כל החזרות
בנץ 50..כל החזרות
אני יודע שאני יכול להמשיך עוד במשקלים אבל זה פשוט כבר קשה לי מדי,אני כבר לא מצליח להעלות מאימון לאימון,היום את ה85 הסט האחרון קרסתי עם החזה.
אני כבר לא מצליח לעמוד בזה אני כזה שחיף 😭 אני חושב ללעבור לתוכנית אחרת פחות קשה..כן אני לוזר
מה אתם אומרים?
ענית לעצמך

תשמע, אתה לא תגיע לשום מקום אם תמשיך בגישה שלך.
תציב לעצמך יעדים כמה ואיך לאכול (לפי ערכים סופיים יעילים כפי שכתוב במדריך לעלייה במסת השריר) כדי לעלות במשקלי עבודה + משקל גוף, ותתרגל לאט לאט בהדרגה.
אתה תראה שאם תקיים את כל הפרמטרים הדרושים בקיום התקדמות מהירה, תראה תוצאות בהתאם.

• פותח/ת השרשור
תשמע, אתה לא תגיע לשום מקום אם תמשיך בגישה שלך.
תציב לעצמך יעדים כמה ואיך לאכול (לפי ערכים סופיים יעילים כפי שכתוב במדריך לעלייה במסת השריר) כדי לעלות במשקלי עבודה + משקל גוף, ותתרגל לאט לאט בהדרגה.
אתה תראה שאם תקיים את כל הפרמטרים הדרושים בקיום התקדמות מהירה, תראה תוצאות בהתאם.
קשה לי לאכול כלכך הרבה
גם אין לי אפשרות לתפריט
אין קשר. אתה במשקל נוצה.
עזוב אותך מהקוביות
תחשוב אתה רואה מישהו בכיתה שלך לדוגמה 60 קג
עוד חודשיים אתה רואה אותו 70
זה לא דרסטי?

זה לא דרסטי?
ו..?
אני לא מבין מה קורה אתה עולה במסת שריר וזה רע? אני עליתי כבר מ72 קילו לכמעט 85 ואני לא רואה אנשים אומרים שאני שמן ומכוער.אני רק שומע איזה יופי שגדלת והתחזקת. (טוב אולי בקשר למכוער אני משקר 🤫)

• פותח/ת השרשור
חח
ו..?
אני לא מבין מה קורה אתה עולה במסת שריר וזה רע? אני עליתי כבר מ72 קילו לכמעט 85 ואני לא רואה אנשים אומרים שאני שמן ומכוער.אני רק שומע איזה יופי שגדלת והתחזקת. (טוב אולי בקשר למכוער אני משקר 🤫)
חחחח
כמה מסת שריר כבר עולים ב סס
עם הפלוס הענקי יראו רק שומן(ברור שבסוף עושים חיטוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית